Kaynana eşit problem

Kv nin dayısını cidden tanıyor musunuz ciddili mi ? Ben kv nin ablasını bile tanımam. Mesafe vallahi billahi sağlıktır diyorum ya sizin ne işiniz var elin düğününde ki keza ben kocamı da göndermem . Dayının torunu ohoooo benim kocam da tanımaz eminim:) başta alakasız ve uzak olduklarını kabul etmeniz lazım
Niye kız ben anneannemin dayısının oğullarını ,kızlarını, hatta onların da çocuklarını tanıyorum😁 geçen ay anneannemin dayısının kızı eşi ve oğlu bizdeydi ,gece 4 e kadar tüm sulalenin içinden geçip kahkaha attık. Her aile bağı farklı :)

Kv nin dayısını cidden tanıyor musunuz ciddili mi ? Ben kv nin ablasını bile tanımam. Mesafe vallahi billahi sağlıktır diyorum ya sizin ne işiniz var elin düğününde ki keza ben kocamı da göndermem . Dayının torunu ohoooo benim kocam da tanımaz eminim:) başta alakasız ve uzak olduklarını kabul etmeniz lazım
Offf maalesef. Hayır kendi öz dayısıyla küs eşim akraba arıyor kendine 😁

Eşin gelme demiş niye gittin ki neyse gitmişsin artık da ben eşinden soğuma sebebini tam anlayamadım.

İlgi seviyor eşin büyük ihtimalle. Ben onlara ilgi vereyim de onlar da beni sevsin gibi.
Yok şöyle hep ailesi göz önünde olsun onların isteği olsun modunda annesinden ve kardeşinden korkuyor çünkü onlar çok alıngan ters bişey yapsa küserler diye

kv nin dayısını tanıdığınız yetmiyor birde torunlarının bilmem nelerine mi gidiyorsunuz🙄
hayır gitmemişsiniz kadın iki lafıyla getirrmiş sizi bari lafınızın arkasında dursaydınız. bundan böyle söylenerek her istediğini yaptırır.

Niye kız ben anneannemin dayısının oğullarını ,kızlarını, hatta onların da çocuklarını tanıyorum😁 geçen ay anneannemin dayısının kızı eşi ve oğlu bizdeydi ,gece 4 e kadar tüm sulalenin içinden geçip kahkaha attık. Her aile bağı farklı :)
Ya onu anlayabilirim bi nevi anneanne çünkü çok seviyorsunuzdur anneane doğduğunuzdan beri hayatınızda bir de tanırsınız filan çok vakit geçirirsiniz . Ama kv nin bu kadar uzak akrabasının düğününe gitmeyi garipsedim :) dayısının çocuğunun çocuğu aman geline ne boşversene

Back
X