İyi akşamlar arkadaşlar, mesele başlıktanda anlaşıldığı üzere kaynana ve görümce, yaklaşık 6 yıllık evliyim, evlendiğimden beri kaynana ve görümce ile hep sorunlu ilişkilerimiz oldu, önceki konularımda baya var. Kendileri ile çok çok asgari görüşüyorum, bugün zorunlu bi sebepten dolayı kayınvalideye gittik görümcede ordaydı, ben yaşanan durumlardan dolayı sadece nasılsın iyi misin durumları. Herneyse dün otururken kaynanam benden hizmet bekledi çay getir götür kahve getir götür ben oralı değilim yaptıkları saygısızlıklardan dolayı. Görümcede var kendiside içeri tv karşısına geçmiş keyfinde bu arada kendisi benle yaşıt. Neyse bende bu arada çocuğumla ilgilrniorum. K.v. ve görümcede yan oda da dedikodumu yapıyorlar, görümce: o da evladından görür ilerde etme bulma dünyası. Neyse hiç duymazdan geldim. İçeri geçtim o sırada başka misafirlerde var kaynana bu sırada geldi, masada küllük gibi bişeyi aldı başka bi tabağa çarparak: bu evin gelini benim ya bennn die misafirlerin yanında bağırdı. Herkes duydu. Bende duymazdan geldim. Neyse soracağım şu ki ben bu kadından da kızından da bıktım. Siz olsanız naparsınız. Yüzlerine vurur musunuz bu tavırlarını. Ben mi hatalıyım nedir sizce? Şimdiden cevaplar için teşekkürler