• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana görümce belası

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar arkadaşlar, mesele başlıktanda anlaşıldığı üzere kaynana ve görümce, yaklaşık 6 yıllık evliyim, evlendiğimden beri kaynana ve görümce ile hep sorunlu ilişkilerimiz oldu, önceki konularımda baya var. Kendileri ile çok çok asgari görüşüyorum, bugün zorunlu bi sebepten dolayı kayınvalideye gittik görümcede ordaydı, ben yaşanan durumlardan dolayı sadece nasılsın iyi misin durumları. Herneyse dün otururken kaynanam benden hizmet bekledi çay getir götür kahve getir götür ben oralı değilim yaptıkları saygısızlıklardan dolayı. Görümcede var kendiside içeri tv karşısına geçmiş keyfinde bu arada kendisi benle yaşıt. Neyse bende bu arada çocuğumla ilgilrniorum. K.v. ve görümcede yan oda da dedikodumu yapıyorlar, görümce: o da evladından görür ilerde etme bulma dünyası. Neyse hiç duymazdan geldim. İçeri geçtim o sırada başka misafirlerde var kaynana bu sırada geldi, masada küllük gibi bişeyi aldı başka bi tabağa çarparak: bu evin gelini benim ya bennn die misafirlerin yanında bağırdı. Herkes duydu. Bende duymazdan geldim. Neyse soracağım şu ki ben bu kadından da kızından da bıktım. Siz olsanız naparsınız. Yüzlerine vurur musunuz bu tavırlarını. Ben mi hatalıyım nedir sizce? Şimdiden cevaplar için teşekkürler

Anlamadım, durduk yere mi oldu bu laflar. Öncesinde yaşanan ne oldu ki bu kadar sinir yaşanıyor? Bu arada bana böyle bir şey dense orayi terk ederim

Başkalarının yanında yapsaydın keşke..
Şimdi millete görün bende nasıl saygısız gelin var diyecek..

Bence tamamen kesin irtibatı..

Gelinlerine sevgi göstermeyip saygı bekleyen kayınvalideleri anlamıyorum benimki de dahil bu tavırla nasıl yardım bekliyor üstelik gelin gelindir evin yardımcısı muamelesi çok merhametsizce
Yerinde gösterin tepkinizi artık yüzüne vursanız ne olacak gelmiş geçmiş

İyi akşamlar arkadaşlar, mesele başlıktanda anlaşıldığı üzere kaynana ve görümce, yaklaşık 6 yıllık evliyim, evlendiğimden beri kaynana ve görümce ile hep sorunlu ilişkilerimiz oldu, önceki konularımda baya var. Kendileri ile çok çok asgari görüşüyorum, bugün zorunlu bi sebepten dolayı kayınvalideye gittik görümcede ordaydı, ben yaşanan durumlardan dolayı sadece nasılsın iyi misin durumları. Herneyse dün otururken kaynanam benden hizmet bekledi çay getir götür kahve getir götür ben oralı değilim yaptıkları saygısızlıklardan dolayı. Görümcede var kendiside içeri tv karşısına geçmiş keyfinde bu arada kendisi benle yaşıt. Neyse bende bu arada çocuğumla ilgilrniorum. K.v. ve görümcede yan oda da dedikodumu yapıyorlar, görümce: o da evladından görür ilerde etme bulma dünyası. Neyse hiç duymazdan geldim. İçeri geçtim o sırada başka misafirlerde var kaynana bu sırada geldi, masada küllük gibi bişeyi aldı başka bi tabağa çarparak: bu evin gelini benim ya bennn die misafirlerin yanında bağırdı. Herkes duydu. Bende duymazdan geldim. Neyse soracağım şu ki ben bu kadından da kızından da bıktım. Siz olsanız naparsınız. Yüzlerine vurur musunuz bu tavırlarını. Ben mi hatalıyım nedir sizce? Şimdiden cevaplar için teşekkürler
Ben olsam yüzlerine vururum. Farklı diyaloglari benim kvde ile de yaşadım. Yüzlerine vurdum. Ama busefer de eşimle aram kotu oldu. Çünkü esim ailesinden kopamıyor bir turlu. Ne yaparlarsa ne derlerse ona gore bi nedeni vardır. Nolursa olsun cevap verme der esim bana. Gel gör ki nasıl dayanacaksam. Neyse onun için kısacası esiniz önemli. Eğer yüzlerine vurunca aranız bozulacaksa bence duymamaya devam edin ki zaten çok sık gorusmuyormussunuz bu bi avantaj.

Evin gelini olunca ne oluyormuşsunuz? Kayınvalideniz hizmet etmek için evlendiğinizi düşünüyor sanırım. Bence ya duymazdan gelin ya da hiç gitmeyin. İkincisi daha iyi.

Önceki konularınızı bilmediğimden bu davranışınızın hatalı olup olmadığını bilmek çok zor
Şu sebepten dolayı görüşmüyorum diye belirtseydiniz ;)

Ayrıca yaptığınız her davranış sizin aynanızdır.
Misafirler de varmış.Konuyu tam bilmediğimizden siz ayıp etmişsiniz gibi duruyor ;)

Kv. Bişey hazırlarken kalkıp yardım ederim. Başka misafirler de varsa mutlaka kalkarım. Çayları falan koyarım. Ama bizimki daha fazlasını bekliyor da bişey diyemiyor. Senede bir gidiyoruz.

Bence duymamazlıktan gelmeye devam edin. Sonuçta duy da birşeyler söyle,ortalık karışsın diye yapıyorlar. En iyisi hiç bulaşmamak. Daha da az görüşün,yüzünüze hasret kalsınlar

Anlamadım, durduk yere mi oldu bu laflar. Öncesinde yaşanan ne oldu ki bu kadar sinir yaşanıyor? Bu arada bana böyle bir şey dense orayi terk ederim
Sorunlar sorunlar, ne ben onun kafadayım ne o benim kafada, en son yaptığı saygısızlık oğlum senle evlendiğinden beri ağlıyorum, milletin gelinlerine imreniyorum lafı idi. Başka başka bi sürü şey

Baştan nasıl alıştırırsak öyle gidiyor valla küs olma, müsafe koyma vs dinlemiyorlar.Bence eşinizle paylaşın bir daha hiç gitmemek için anlayış bekleyin veya illa gidelim derse de misafirlişş kısa tutun. Şimdi gidil yüze vursanız da bir manası olmıcak boşa kavga gürültü anlamazlar çünkü.
En güzeli gitmeniz gerekirse bile 1-2 saat max. Oturup kalkmak çok torun va görmek isterlerse gelsinler sizde yapsınlar aynı hareketleri bakalım.
Gerçekten bazı insanlar düşmanın yapmadığını yapıyorlar. Hakkınızda hayırlısı.

Baştan nasıl alıştırırsak öyle gidiyor valla küs olma, müsafe koyma vs dinlemiyorlar.Bence eşinizle paylaşın bir daha hiç gitmemek için anlayış bekleyin veya illa gidelim derse de misafirlişş kısa tutun. Şimdi gidil yüze vursanız da bir manası olmıcak boşa kavga gürültü anlamazlar çünkü.
En güzeli gitmeniz gerekirse bile 1-2 saat max. Oturup kalkmak çok torun va görmek isterlerse gelsinler sizde yapsınlar aynı hareketleri bakalım.
Gerçekten bazı insanlar düşmanın yapmadığını yapıyorlar. Hakkınızda hayırlısı.
Zaten oturduğumuz topu topu 1 saatti ve bu 1 saatte yaşanan, bazen boşanıp bu insanlardan öylelikle kurtulmayı düşünüyorum.

Back
X