zor bir durum.emin olun bebeğinizi sizin kadar kimse düşünmez.
sırf bu insanlar yüzünden çocuğunuzdan olmamak için bir süre yok sayın,kocanız surat mı asıyor görmeyin,umursamayın.
laf geldiği anda cevabını terbiye sınırları içinde verin,sonradan gerilmeyin.
aynı şeyleri o kadar çok kişi yaşıyor ki,yalnız değilsiniz emin olun.
Esinizle onun kardesleri hakkinda tartismaya girmeniz sizi haklida olsaniz haksiz durumuna dusurur benden soylemesi.
Kotu yada iyi herkesin kardesi kendine kiymetlidir.kimse laf soyletmez.
Gorumcenizle bi sorununuz varsa knusabliyosaniz kendisiyle konusun.bosuna huzurunuzu bozmayin.
Esinizde hemen ailesine yetistirmis ne yasadiysaniz.buda yanlis.son zamanlarda acilan konularda hep bu var esim gitmis kvye yada ailesine anlatmis diye yaziyolar sasiriyorum hala.
Evinize geldiklerinde misafir gibi guzelce agirlayin.sizde cok sık gidip moraljnizi bozmalarina izin vermeyin.
Olan olmuş artık canım bundan sonra bebişini düşün lütfen, kimseyi umursama uzun bir zaman he de geç... eşinle de az konuş sıkıtılarını bize yaz öyle dışarı at, şöyle bir kaaç ay ortalık durulsun, çocuğun dünyaya gelince eşin sana daha çok bağlanacaktır ister istemez, ALLAH da o kadar büyük ki elbet seni üzdüğü günlerin acısını tek tek onlara söyleyebileceğin günler gelecektir, şimdi sessiz kal ve bekle....
evet canım ben kız kardeşlerime bile anlatmadım bu olayları ama eşime inanamıyorum.. ve ben artık annesine daha önce de çoğu şeyi anlattığını düşünüyorum anlatmıyorum diyordu hep ama inanmıyorum artık
zaten eşimle iletişimimizin eskisigibi olması zaman alacak.. dediğin gibi sessiz kalmak ilgilenmemem ve bebeğimi düşünmem gerekiyor.o gelsin dünyaya şuan başka bişey istemiyorum allahım inşallah onu bana bağışlar..
Benden size tavsiye ; büyük bir olay olmadığı sürece elbette ,
Yok bana surat astı , yok şurda laf soktu gibi kadın rekabetini ve sürtüşmelerini eşinize anlatıp ondan bir de destek beklemeyin .
Bu bir mucizedir çünkü .
Ve bu mucize gerçekleşmeyeceği gibi evliliğinizi de sarsar .
Eşinize de tavsiyem , kol kırılır yen için de kalır demiş atalarımız ; artık kol da yen de eşi ile kurduğu ailesidir , ona göre davransın , herkese her şeyi yetiştirmesin .
Öncelikle bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallah.
Konunuzla ilgili de anladığım kadarıyla eşinizin üzerinde çok fazla yük var, evlenmeden önce de zaten evin yükü ondaymış. Evlendikten sonra yeni bir hayat, tüp bebek dediğinize göre ek olarak bunun da stresi bindi onun üzerine. Siz neler yaşadınız hayatta tabi ki bilemiyorum ama net olan şu ki 2niz de birbirinize karşı anlayışlı davranmalısınız. Hatta şu durumda sizin onun ailesine de anlayışlı davranmanız gerekiyor. İçinizdeki kini bi kenara bırakın, yaşadıklarınızı unutmaya çalışın. Her insanın hataları olur ama şu durumda aranızdaki sıkıntılar bence iyi niyetle halledilebilecek şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?