kızlar merhaba kayınvalidem hastalanmış geçmiş olsunnnn ..aradım geçmiş olsun kayın pederim hastalanmışş geçmişş olsun şimdi görümcemler yemek ve temzilik yapmış bundan daha doğal ne var yani çalışıyorumm ben yemek ve temzlik yapmakta zamanım yok üstelik 2 çocuğum var bana tavır ve trip atılmasının bir manası varmı yada ne yapmalıyım kafayı yiycem artık onların laf sokma telaşları ve yarışlarından takmasam eşim hadi ara hadi yemek yapmaya gidelim hadi hadi hadii inanın onlar için yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok lütfen yardım
herkes kendi annesine baksın hicte yapmak zorunda değilsiniz istedıklerı gıbı trıp atsınlarkızlar merhaba kayınvalidem hastalanmış geçmiş olsunnnn ..aradım geçmiş olsun kayın pederim hastalanmışş geçmişş olsun şimdi görümcemler yemek ve temzilik yapmış bundan daha doğal ne var yani çalışıyorumm ben yemek ve temzlik yapmakta zamanım yok üstelik 2 çocuğum var bana tavır ve trip atılmasının bir manası varmı yada ne yapmalıyım kafayı yiycem artık onların laf sokma telaşları ve yarışlarından takmasam eşim hadi ara hadi yemek yapmaya gidelim hadi hadi hadii inanın onlar için yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok lütfen yardım
hayır yatalak değiller herkezin her kış olduğu gibi rahatsızlanmaları nı düşünün tabi yaşlılıktan zor geçebilir ona lafım sözüm olamaz asla gidip yardımcı da olurum fakat laf söyleme çabaları kızLarım yaptıı Allah razI olsunn gibi uzatmalar söylecek cvp bulamıoyrum artıkk beni yıldırmış kendime gelemez olmuşum şimdi sende laf söle çekil kenara diyebilirsizniz fakat bizimkisi şiddete kadar uzanırdı eskiden şimdidide fil pisikolisi herhalde birde eşimi doldurmalar klişe gibi gelicek ama karın öyle karınböyle boşa yapmaz eşim oraya gittiğinde toplu bir ağıtt ağlaşmalar oğlum biz seni seviyoruz sen tekrar gel buraya yanımızdabir yerde otur(evlere uzaklığımız en az yarımm saat)yani ama inanın burada anlatamadığım okdar saçma şey varki eşimde destek olsa olsa biraz diyordum oluyor şimdi fakat laf olmasın söz olmasın diye aklı çıkıyor hayatımın onlarla geçen bir bölümünde sanki hafıza kayıplı olarak yaşamışım ara ara hatırladığım ozman buna nasıl izin vermişim inannamıyorum belkide pisikolojim bozulmuştur.şimdi yine aynı olaylar karşılaşınca çıldıyor eskiler geliyor aklıma o yüzden yapmakta istemiyor olabilirilm yapmayıncada eşim sürekli bozgun bi şekilde evde dolanıyor yani şaştımKocanız yapsın evladı o değil mi?
Ya da versin 100 lira bir temizlikçi çağırsın sizin adınıza.
İnsanlar kendi evine yetemiyor, yatalak durumda değillerse takmayın bence.
bazen öyle diyorum yaranmadığımı biliyorum şurada anlatsam hepsini herhalde dava falan açlır:)))) çocuklarım var onlar birde sürekli çocuklarımla konuşup şimdide çocuklarımı doldurmaya başladılar saçma sapan hareketler çocuklarım ne olur diye düşünmüyor değilim kendim çalışıyorum bazen ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyarda gideceksin diyorum ya boşancan ya çekcennn ben yazdıkça beynim çalışıyor yaaaaa :)))))))İlk evliligimde yaptiğım tüm fedakarlıklar için yeri gelir hala pisman olurum. Yaranamayacaksanız yapmayın bırakın sonu nereye varırsa varsın yeterki daha fazla tükenmeyin
bekar değiler evliler ikisideGorumceler bekarmi kve lemi yasiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?