• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana-Görümce Sorunsalı

Engelleyin geçin. Ailenize de açık açık herseyi anlatın. Ben zamanında birseyi saklamıştim eş ailesinden dolayı olan, ailem bunu bilmediği için çok iyi davrandı, karşı taraf da sanki bak buna rağmen iyi davranıyor diye terbiyesiz seviyesini arttırdı.
Şu an tam da dediğiniz gibi. Ailem bişey demediği için yapacaklarından asla geri kalmadılar. Ama en sonunda annem babam da onlarla görüşmeyi kesti aramalarına cevap vermiyorlar. Zaten ailem şhirdısında yaşıyor, görüşme gibi bişeyleri de yok

Sahiplenmediniz ki ne demek ? İzin bile istemeden kendisi kucağımdan alıyorken ne yapabilirim yattığım yere ? Üstelik sezaryen doğum yaptım. Zaten sonrasında tepkimi gösterdim , şuan çocuğumu göremiyorlar .
Izin istemiyorsa çocuk benim almayın bana alışacak demeliydiniz. Hala anneme gittiler şikayet ettiler bilmem ne bin tane sorundan bahsediyorsunuz ama yüz yüze bakacağız ondan ağzımı acmitorum . Ama biri sizin şahsiyetinize zarar veriyorsa açın o agzinizi yahu . Öz değer problemi yaşıyorsunuz . Bu yaptığınız erdemli bir tavır falan değil yani . Sizin bir varlığınız bir duruşunuz olmalı ki insanlarda biraz geri adım atsın .

Eşim olgun bir insan. Birilerinin ya da benim lafımla fevri davranan bir inşam değil. Görüşmeme kararını kendisi aldı. Ben de destekledim. Artık haddi aşan boyuta gelmişti saygısızlıkları. Gerçekten de kapıyı kapatınca hepsi dışarda kaldı
Çok iyi o zaman eş konusunda şanslısın ben hep derim eşimle kötü olup ailesiyle iyi olcağıma eşimle iyi olup ailesiyle kötü oliyim bi akrabam eşinin ailesiyle olan herşeyi eşine anlata anlata adamı okadar bıktırdıki adam duvar gibi artık ve kadını hiç önemsemiyo bende asla eşime yansıtmam hiçbişeyi kendim çözerim önemli olan kendi ailem diye düşünürüm

Izin istemiyorsa çocuk benim almayın bana alışacak demeliydiniz. Hala anneme gittiler şikayet ettiler bilmem ne bin tane sorundan bahsediyorsunuz ama yüz yüze bakacağız ondan ağzımı acmitorum . Ama biri sizin şahsiyetinize zarar veriyorsa açın o agzinizi yahu . Öz değer problemi yaşıyorsunuz . Bu yaptığınız erdemli bir tavır falan değil yani . Sizin bir varlığınız bir duruşunuz olmalı ki insanlarda biraz geri adım atsın .
Ben onlara , bana davrandıkları gibi davransam ne farkım kalır onlardan ? Ha zaten akıllandım. Görüşmüyorum , evimin içine ilişkime ya sa başka bişeyime asla karıştırmıyorum. Yüz yüze bakacağız diye zaten kendimden ödün veremem , ama şu da bi gerçek onlar ailemin eşi. En başta eşime saygım var. Bu yüzden zaten ağzımı açmadım. Ama iç işletme vs de asla karıştırmıyorum artık. Zaten görüşmüyoruz

İnşallah eşiniz ailesiyle arasını düzellttiğinde sizi böyle insanlarla muhatap olmak zorunda bırakmaz.Genelde böyle sonuçlanıyor onca olaydan sonra yüzsüzlük yapıp birşey olmamış gibi davranıyorlar ve eşlerden de bunu bekliyorlar

Ben onlara , bana davrandıkları gibi davransam ne farkım kalır onlardan ? Ha zaten akıllandım. Görüşmüyorum , evimin içine ilişkime ya sa başka bişeyime asla karıştırmıyorum. Yüz yüze bakacağız diye zaten kendimden ödün veremem , ama şu da bi gerçek onlar ailemin eşi. En başta eşime saygım var. Bu yüzden zaten ağzımı açmadım. Ama iç işletme vs de asla karıştırmıyorum artık. Zaten görüşmüyoruz
Yani bir insanın sizin doğurduğunuz çocugu sizden kıskanması kadar anormal birşey olamaz. Buna nasıl cüret edebilir ki ? Aklım almiyor . Eşinize saygı duymak değil bence eşten korkmak var ortada. Yani kayinvalidemi bırakın kendi annem çekinir benden konu çocuğumsa

Back
X