Nur topu gibi hpv

Capa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhabalar arkadaşlar,
Bri haftadır geçen yoğun depresyon perdemi azıcık aralamış bulunmaktayım. Yaşayanlar bilir. HPV ve ben ne kadar uzak bir okdarda en ufak hatada affetemeyen saldırgan. Bir hafta önce hpv testin yüksek riskli 36 66 geldi malumunuz tavukmumyumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan sorunsalı. Neyse buraları geçtim soluğu özel bir klinikte aldım bana doktor dreek işi uzatmadan birinci adımdan sonuncu adıma atlayarak Leep dedi. Ne oluyor dedim hayırdır 75.000... Tekrar soluğu devlet hastanesinde aldım ilk başta tabiki devlet hastenesinde yapılacak muamele beni yıktı. Okudum araştırdım olayın içinde bir sarmal oldupunu öğrendim. Evliyim bir yıl oldu ve öyle renkli bir hayatım falan yok hikayelerini geçtim başınıza geliyor ne derseniz deyin ama öyle ama böyle. Neyse doktor çok güzel yaklaştı ve smear testiyle başladı verdik bakalım sonuç beklemedeyim. Ama yat hpv kalk üzgünüm telaşlıyım çöküş...

Merhabalar arkadaşlar,
Bri haftadır geçen yoğun depresyon perdemi azıcık aralamış bulunmaktayım. Yaşayanlar bilir. HPV ve ben ne kadar uzak bir okdarda en ufak hatada affetemeyen saldırgan. Bir hafta önce hpv testin yüksek riskli 36 66 geldi malumunuz tavukmumyumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan sorunsalı. Neyse buraları geçtim soluğu özel bir klinikte aldım bana doktor dreek işi uzatmadan birinci adımdan sonuncu adıma atlayarak Leep dedi. Ne oluyor dedim hayırdır 75.000... Tekrar soluğu devlet hastanesinde aldım ilk başta tabiki devlet hastenesinde yapılacak muamele beni yıktı. Okudum araştırdım olayın içinde bir sarmal oldupunu öğrendim. Evliyim bir yıl oldu ve öyle renkli bir hayatım falan yok hikayelerini geçtim başınıza geliyor ne derseniz deyin ama öyle ama böyle. Neyse doktor çok güzel yaklaştı ve smear testiyle başladı verdik bakalım sonuç beklemedeyim. Ama yat hpv kalk üzgünüm telaşlıyım çöküş...
geçmiş olsun bağışıklığınızı yüksek tutun. Smear vereli nekadar oldu

İki gün oldu. Bağışıklığı güçlü tutmak şu an için biraz zor stres yönetimi berbat.

İki gün oldu. Bağışıklığı güçlü tutmak şu an için biraz zor stres yönetimi berbat.
Yaklaşık 2-3 haftada düşüypr enabıza .smear sonucunuz önemli . Aşı hakkında birşey dedi mi doktor direk aşıya başlıyorlar. Stres bağışıklığın düşmanı. Elbette zor durumlar açıklaması ayrı dert hastalığı çekmek ayrı dert.. çok şükür ki çaresi var ve erken teşhis almışsınız

Sizce doğru sıralamayla mı gidiyorum bu arada geç kalınmış olunuyor mu

Aşı konusuna hiç girmedi ne yapsam acaba alıp başlasam mı. Aşı hakkında bilgim de yok açıkçası

Gecmis olsun smear takibini muhakkak yapın

ben hpv aşısı oldum neden şüphelerin var?

Şüphelerim aşı ile değil de daha çok zamanla alakalı. Bana Doktor "aşını al sonucu beklerken yaptırabilirsin" gibi bir şey demedi

Merhabalar arkadaşlar,
Sonucunuz çıktı mı

Sonucum geldi canım kardeşim. Smear temiz geldi dedi doktor ama kolkoskopi yapalım dedi hpv yüksek tsikli. 39 66 olduğu için dedi bir ay sonraya gün verdi ben bu arada aşı falan olmadım bana ol dedi benim yaşım 53 acaba aşı olmalıyım h bir şey bilmiyorum

Back
X