Şimdi biraz uzun olacak okuyacak hanımlar kusura bakmayın
Ben 29 yaşındayım 5 aylık hamileyim
Kaynanam ve kayınbabam dubleks dairede benimle beraber oturuyo
Bide Allahın belası bi görümcem var
Kocasıyla arası kötü senelerdir
En son boşanma aşamasına geldiler kocası aldattı 4 çocukları var
Geldi benim evime
10 günden fazla oldu
Tekrardan barışma sürecine girdi eşiyle sürekli farklı ilçeye gidip geliyo kocasıyla sözde ev tutacaklar
Ve adamla da barıştı yani rezillik ne diyim ki adamın ona attığı iftiralar hakaretler anlatamam neler neler
Ben alt katta oturuyorum kaynanam üst katta
Ben bu kadın geldi 2 3 gün odamdan çıkmadım nerdeyse sinirden
O da salonumda benim katımda çocuklarıyla at biniyo cirit oynuyo deyimi yerindeyse
Neyse sonra baktım kocamla bu rezil yüzünden kavga ediyoruz dedim akıllı ol kızım bu kendi pislik kocasıyla barışıyo sen niye kötü oluyosun
Bu arada benim eşim ona kaç kere söyledi benim huzurumu bozma etme diye burada sınırlı kalabilirsin evini tut git dedi
Neyse şu 6 7 gündür de
Ben gayet normal olan şeyi yaptım salonumfa oturdum kalktım her zaman nasıl yapıyosam
Kadın kudurdu resmeeen
Ben salonumda niye oturuyomuşuum
Oturacak yermi varmış aşağıda annesine söylüyo bunları rezil kepaze
Hanımefendiye soracaktım salonumda otururken
Ve ekstra çocuklarına asla bir şey demiyor çocukları evimin içine sıçıyor her yer beyaz mobilya halı ve biri bi şey dediği zaman kıyamet kopartıyor bu nasıl bi şeytan daha bir sürü şey var ama aklıma geldikçe yazacağım şimdi ben ne yapayım saygısızlık yapsam yeri ama arada eşim var
Ben 29 yaşındayım 5 aylık hamileyim
Kaynanam ve kayınbabam dubleks dairede benimle beraber oturuyo
Bide Allahın belası bi görümcem var
Kocasıyla arası kötü senelerdir
En son boşanma aşamasına geldiler kocası aldattı 4 çocukları var
Geldi benim evime
10 günden fazla oldu
Tekrardan barışma sürecine girdi eşiyle sürekli farklı ilçeye gidip geliyo kocasıyla sözde ev tutacaklar
Ve adamla da barıştı yani rezillik ne diyim ki adamın ona attığı iftiralar hakaretler anlatamam neler neler
Ben alt katta oturuyorum kaynanam üst katta
Ben bu kadın geldi 2 3 gün odamdan çıkmadım nerdeyse sinirden
O da salonumda benim katımda çocuklarıyla at biniyo cirit oynuyo deyimi yerindeyse
Neyse sonra baktım kocamla bu rezil yüzünden kavga ediyoruz dedim akıllı ol kızım bu kendi pislik kocasıyla barışıyo sen niye kötü oluyosun
Bu arada benim eşim ona kaç kere söyledi benim huzurumu bozma etme diye burada sınırlı kalabilirsin evini tut git dedi
Neyse şu 6 7 gündür de
Ben gayet normal olan şeyi yaptım salonumfa oturdum kalktım her zaman nasıl yapıyosam
Kadın kudurdu resmeeen
Ben salonumda niye oturuyomuşuum
Oturacak yermi varmış aşağıda annesine söylüyo bunları rezil kepaze
Hanımefendiye soracaktım salonumda otururken
Ve ekstra çocuklarına asla bir şey demiyor çocukları evimin içine sıçıyor her yer beyaz mobilya halı ve biri bi şey dediği zaman kıyamet kopartıyor bu nasıl bi şeytan daha bir sürü şey var ama aklıma geldikçe yazacağım şimdi ben ne yapayım saygısızlık yapsam yeri ama arada eşim var