- 25 Ağustos 2022
- 66
- 15
- 18
- Konu Sahibi Elif888900
-
Bence de bende hala salak gibi kafama takıyorumOnlar cozumu bulmus zaten. Ortada bir dert kalmamis
Alamıyorlar ama bizden bekledikleri için aramiyorlar bana sen beni aramıyorsun köye gidip geliyorum hiç aradığın yok bize geldiğin yok şunun gelini hergun geliyor sende bana hergun gelebilirsin diyor bu arada haftanın 3 günü birlikteyiz 3 gün olmasa muhakkak 1 gün... bayramda daha yüzümüzü yikamamisiz sen benle bayramlaşmadin bak diyor bunu dediği sırada kendi kızı oğlu yatıyor bide yani dedim anne babalar gelsin bi üstümüzü giyelim ne demek bayramlasmadin normal değil yaniNe güzel aramıyorlarsa ne mutlu size, bide ısrarla yapışanlar var. Ayrıca hiçbir görümcede seni özledim demez yani. Neyse sorun çözülmüş, çok üstünde durmayın.
Hayır abartmıyorsunuz. Ne güzel işte aramasınlar siz de aramayın. Onların verdiği gibi cevap verin. " kızının iş yaptığı mı var da işe çağırayım ahhahahaha" diyin
Yani fazla iyi niyetlisiniz uzak durmak isteyen ne güzel dursun . Sürekli dip dibe iliskinizdej dolayı size her şeyi söylemeyi hak görmüşler . Mesafe iyidir . Size falancanin gelinini anlatana sizde falancanin kayinvalidesini överek anlatın . Tatlı komşu olmak en güzeli değil mi ?
Hayır ikinci kaynanam kayinpederimİki kaynana nasıl oluyor, kayınpederimin iki evliliği yok de lütfennn
Hahahahaha He iyi bari kayınpederler kaynana kadar dişli oluyor zaten geneldeHayır ikinci kaynanam kayinpederim
Çok doğru galiba...Umursarsanız daha cok umursayacağınız konu üretirler.
Kim aramıyor kim gelmiyor salın gitsin.
Zaten gorumcemin tavırları aramızın iyi olmasını istemediklerini göstermiyor mu beni yok saymaya çalışması filan abisini kendi tarafına çekmeye çalışmasıBence aramamlari iyi degil esinizle aranizi bozabilir zamanla anladigim kadariyla sinsi takiliyorlar ya da sivri dilliler farkinda degiller
TSK ederim...Hayır abartmıyorsunuz. Ne güzel işte aramasınlar siz de aramayın. Onların verdiği gibi cevap verin. " kızının iş yaptığı mı var da işe çağırayım ahhahahaha" diyip geçin.
Eşimle aramızı bozar mı bu durum bilemiyorum...Madem bu kadar sıkıntılı insanlar aramamaları daha iyi değil mi?
Kayinpederimi de dolduruyor normalde seker gibi adam ve beni de severdiHahahahaha He iyi bari kayınpederler kaynana kadar dişli oluyor zaten genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?