- 25 Ağustos 2022
- 66
- 15
- 18
- Konu Sahibi Elif888900
Gerçekten artık ne anlamam gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama tek bildiğim artık tahammül sinirlarimin taştığı... benim iki kaynanam var biri de kayinpederim... surekli herseyi onlar biliyor oğluma kendime evime ne alsam bi yorumları var dalga geçer tarzda ona ne gerek vardı buna ne gerek var. Artık o yüzden fikirlerini sormuyorum. Ve sürekli falancanin gelini sunu yapmış bunu yapmışkaynanasi da şöyle yapmış oh ben olsam bende öyle yapardım surekli ama bende bir gelinim sonuçta ve artık üzerime alınmaya basladum ister istemez. İyi niyetle söylemiş olduğum şeylere bile takılıyorlar bi yere gidecek olsak gorumcemde gelsin dediğimde tabi hizmet edecek adam lazım dimi bile dediler ki asla is yapmayan işten kaçan biri De olmadığım halde. Gorumceminde artık tavırları değişti beni resmen yok saydigini hissediyorum bi yere cagircaklarinda abi seni ve yeğenlerim özledim gelsenize diyor sizi özledim demek yok kırıldığım şeyleri söylediğimde de boype kucuk şeylere takilacaksak nasil geçireceğiz dediler 2 aydır aramaz oldular beni geçtim torunlarını ve oğullarını da alamıyorlar hergun beni torununu görmeye gelen kayinpederim de öyle . Bende aramıyorum srtik zaten calistigim için vaktimde yok ve açıkçası içimden de gelmiyor sizce abartıyor muyum gerçekten objektif olmaya çalışıyorum