Kaynana görümce

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sesa4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sesa4

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
157
70
13
Merhabalar... öncelikle şunu söyleyeyim eşimin ailesi ile aramuzda bi soğukluk var, laf sokmalar inceden inceden (bu llaf sokma olayından tam emin değilim ben alıngan olabilirim onlara karsı..) .. ya ben bu duruma çok üzülüyorum eşlm görüşmek zorunda değilsin diyo ama ben eşimin değer verdiiği ailesiyle kötü olmak , kötü kalmak istemiyorum..çünkü o benim aileme cok saygılı. ama cok büyük kırgunluklarımda var.. şimdi sorum şu; sizce annesiyle konusmalı mıyum bu konuyu , nasıl arayı yumusatırım ? Ya da yumuşatmalı mııyım? Yoksa zamana mı bırakmalıyım ? Kafam çok karışık napacağım ben ya?

Merhabalar... öncelikle şunu söyleyeyim eşimin ailesi ile aramuzda bi soğukluk var, laf sokmalar inceden inceden (bu llaf sokma olayından tam emin değilim ben alıngan olabilirim onlara karsı..) .. ya ben bu duruma çok üzülüyorum eşlm görüşmek zorunda değilsin diyo ama ben eşimin değer verdiiği ailesiyle kötü olmak , kötü kalmak istemiyorum..çünkü o benim aileme cok saygılı. ama cok büyük kırgunluklarımda var.. şimdi sorum şu; sizce annesiyle konusmalı mıyum bu konuyu , nasıl arayı yumusatırım ? Ya da yumuşatmalı mııyım? Yoksa zamana mı bırakmalıyım ? Kafam çok karışık napacağım ben ya?

Konussaniz anlayabilir mi hic sanmiyorum zira anlayabilecek insan laf sokmazdi. Akisina birakin ayrica sizi rahatsiz ediyorsa da gorusmeyin.

Bence boşuna konuşma. :)
Ne demelerini bekliyorsun?
" Nereden çıkarıyorsun Sesa4, hiçbir sorunumuz yok bizim seninle" vs vs. diyecekleri en fazla bu olur.
Birde üzerine seni kompleksli yaparlar.

Konuşma bence kendi annene davrandığın gibi davranmaya çalış aradaki buzları sen erit adım at en azından eğer hala aynı davranışlarda bulunurlarsa o zaman görüşme yapacak birsey yok yani

Bence boşuna konuşma. :)
Ne demelerini bekliyorsun?
" Nereden çıkarıyorsun Sesa4, hiçbir sorunumuz yok bizim seninle" vs vs. diyecekleri en fazla bu olur.
Birde üzerine seni kompleksli yaparlar.
Yani muhtemel söyleyecekleri bunlar ama en azından eşim uğrastığımı görsün istiyorum

Konuşma bence kendi annene davrandığın gibi davranmaya çalış aradaki buzları sen erit adım at en azından eğer hala aynı davranışlarda bulunurlarsa o zaman görüşme yapacak birsey yok yani
Yani ben kendi annemle de çok samimi olamadım hiç aramasa annem aramam onu da mesela ama annemi de aşırı seviyorum ve evlendiğimden beri çok özlüyorum yine de belli etmem ki ben genel olarak yapım bu soğuk bi insanım ama eşimin ailesinin davranışlarına da tahammül edemiyorum burda burda şu yanlışı yapıyosunuz diye söylemek istiyorum ..
ayy gaza gelip noktalama işareti kullanamadım, affedin.

Ben “istemiyosan görüşme” lafının altında da burukluk görüyorum çünkü benim eşim ailemle görüşmese üzülürüm

Yani ben kendi annemle de çok samimi olamadım hiç aramasa annem aramam onu da mesela ama annemi de aşırı seviyorum ve evlendiğimden beri çok özlüyorum yine de belli etmem ki ben genel olarak yapım bu soğuk bi insanım ama eşimin ailesinin davranışlarına da tahammül edemiyorum burda burda şu yanlışı yapıyosunuz diye söylemek istiyorum ..
ayy gaza gelip noktalama işareti kullanamadım, affedin.
Biraz tiyatro yap ben yapamıyorum bari sen yap yoksa ömür geçmez böyle gerçi benim sorunum iki eltimle ama yinede geriliyor insan ister istemez... Gorme duyma bazen anlamazliga vur gül umursamaz davran eşin için yap el öpmekle ağız asinmaz diye bir laf var bilirmisin atalarimiz boşuna dememiş valla....

O sizin tatlılığınız :KK37:
Zaten bu saatte bu konuyu açmanızdan belli iyi biri olduğunuz
Şahsen benim eşim o lafları söylese başka bir yol aramam bile
"Tamam şekerim" derim kapatırım mevzuyu :confused:
Sanırım çok takıntılıyım .. ama onların hatasını bilmesi gerekmez mi ? Eşim de annem babam da bu konuda benim soğukluğumu öne sürüyo hep..

Konuşursam ses kaydı yapayım bari eşime karsı bi savunmam olur sonuçta kavga etmeye gitmiyorum kendimi izah etmeye gidiyor um

Ben de anlamadım ki :)
Size ne yapıyorlar bir kaç örnek verseniz. Laf sokma kısmı benim alinganlığım olabilir yazmışsınız. Eşinizin görüşme demesini de anlamadım :) Tahammül edemediğiniz nedir?

Ya kız çılgın:KK48:
Milletin arayıpta bulamadığı fırsatı beyazatlı prensin vermiş
“İstemiyorsan görüşme “
Peh peh peh analar ne Yiğitler doğurmuş:sampiyon:
Kocanın sözünü dinle kız :KK70:

Sanırım çok takıntılıyım .. ama onların hatasını bilmesi gerekmez mi ? Eşim de annem babam da bu konuda benim soğukluğumu öne sürüyo hep..

Konuşursam ses kaydı yapayım bari eşime karsı bi savunmam olur sonuçta kavga etmeye gitmiyorum kendimi izah etmeye gidiyor um

Ses kaydı almak yerine eşinizde yanınızdayken yapın konuşmayı:stop:. Madem biliyor durumu. Hem yanlış anlaşılma olmaz. Hemde kendinizi garantiye almış olursunuz kötü bişey der ipler koparsa ben elimden geleni yaptım kendin gördün deme lüksünüz var. Yoksa onlar sizin dediğiniz birşeyi farklı şekilde çevirip eşinize sunar eşinizle aranız bozulur.
Ben yapıcı bir insanım. Bana göre hiç konuşmayıp takmayın siz iyi konuşun onlar laf soksun önemli değil kafasındayım. Kimse görmüyosa bile Allah görür mottosu. Annemden almışım değişemiyorum. Ama hiç kaybettirmedi de şuana kadar. Sadece bir öneri:KK49:

Ya kız çılgın:KK48:
Milletin arayıpta bulamadığı fırsatı beyazatlı prensin vermiş
“İstemiyorsan görüşme “
Peh peh peh analar ne Yiğitler doğurmuş:sampiyon:
Kocanın sözünü dinle kız :KK70:

Cidden güldüm ama :KK70: Analar ne yiğitler doğurmuş diyen kişi anasıyla konuşma diyen kişi ile aynı. Bu ne yaman çelişki bence bilinç altında bir anne sevgisi yatıyor sizin :KK200:

Back
X