Kaynana görümce

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sesa4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herzaman konuşmak iyi bir seçenek değil
...
Anlatmak istediklerini çekip çevirler birde baktın ağlama bayılma krizi ile süsleyiverirler...
Bakmışsın eşin sana düşman
Alacağın sonuç gireceğin riske değmez canım arkadaşım
Anlık bir rahatlama için bu zemine mahal verme ...
Sen hareketlerinle gereken cevabı ver

Yada maalesef hiç sevmem ama onlar gibi şaka yaptımın arkasına sığınabileceğin yumuşaklıkta anlayacakları şekilde cevaplarını ver ...
Yine rahatla
Hiç değilse skandal yapacak ortamı bulamazlar
Yarın öbür gün ay sizde ne alıngan çıktınız alt tarafı şakalaşıyorduk deyip kendini sıyırırsın ...
Yada şakamı böyle ters anlayacaklarını düşünemedim gibisinden bir savunma mekanizman olur eşine karşı

E o zaman sende sorun yokmuş gibi davran işte
Tut içinde sözlerini dışarı çıkarıp başını belaya sokma :olamaz:

Sen hitabeti falan bosver ne geldiyse basima iyilikten iyi niyetten geldi :))) arkadaslarin dedigi gibi hic bulasma mesafe candir dene derim :) sen saygi gostermek zorundasin sadece yuz goz olmana gerek yok.

Salak değilsin güzelim. Boşver sen konuşunca işler sarpa saracak gibi durdu söylediklerinden. Hiç girme o topa o yüzden. Burda döktün içini zaten rahatlamadın mı hala. Biz kk olarak neden burdayız. Sırf bunun için. Yıkmak kolaydır hayatta. 1 saniye alır. Ama yapmak için çok uğraşıyoruz.
Birisi al çiçeğini git demiş doğru söylemiş. Bence çoğu insanın anlaşmaya niyeti yok. Olsa bu kadar çok kötü insan türemezdi çevremizde.
Hepinize teşekkür ederim .. Allah razı olsun resmen büyük toplardan döndğm :d

Herzaman konuşmak iyi bir seçenek değil
...
Anlatmak istediklerini çekip çevirler birde baktın ağlama bayılma krizi ile süsleyiverirler...
Bakmışsın eşin sana düşman
Alacağın sonuç gireceğin riske değmez canım arkadaşım
Anlık bir rahatlama için bu zemine mahal verme ...
Sen hareketlerinle gereken cevabı ver

Yada maalesef hiç sevmem ama onlar gibi şaka yaptımın arkasına sığınabileceğin yumuşaklıkta anlayacakları şekilde cevaplarını ver ...
Yine rahatla
Hiç değilse skandal yapacak ortamı bulamazlar
Yarın öbür gün ay sizde ne alıngan çıktınız alt tarafı şakalaşıyorduk deyip kendini sıyırırsın ...
Yada şakamı böyle ters anlayacaklarını düşünemedim gibisinden bir savunma mekanizman olur eşine karşı
Ben öyle konuşan biri de değilim ki sanırım laf sokula sokula öğrencem bunun:)

Ben öyle konuşan biri de değilim ki sanırım laf sokula sokula öğrencem bunun:)
Ah sesa ah bizde melektik
Çok duygusaldık
Güzel dilin tatlıdilin çözemeyeceği yürek yoktur sanırdık
Annemizin süt kokulu bebesiydik ama
Hayat öğretiyor maalesef bu zırhları giymeyi :KK70:
Ne dertli çıktım beee:confused:

Ah sesa ah bizde melektik
Çok duygusaldık
Güzel dilin tatlıdilin çözemeyeceği yürek yoktur sanırdık
Annemizin süt kokulu bebesiydik ama
Hayat öğretiyor maalesef bu zırhları giymeyi :KK70:
Ne dertli çıktım beee:confused:

Hahaha vallahi oyle malesef :)))

Ayy utandım :) yani şöyle konuya girmeyi düşünüyorum.. sizi kırıp üzecek bişey mi yaptım? Muhtemelen hayır diyecek konu kapanacak sdhgsagk :KK70: ama gecmesinş istediğim konuşma şu şekilde ; evet işte sesa gelip gitmiyosun arayıp sormuyosun bizde üstüne gelmek istemiyoruz neden bizden cekiyosun kendini ?” Vs vs. Sonra ben de “en bastan beri bi soğukluk var aramızda tabi ben sizin kızınız gibi olamam bana candan sarılıp sevemezsiniz ama şurda bunu demiştiniz üzdü beni, burda şmyle davranmıştıız üzdü beni.. sizinle aynı ortamdayken muhabbetinize dahil olamıyorum..
ben kendi ailemlede cok samimi değilim zaten genel olarak soğuk bi mizacım var haklısınız amaa siz de pek sıcak değilsiniz.. ayrıca sizle samimiyetim daha oluşmamışken beni diğer aile bireylerinin toplantısına davet ediyorsunuz.. falan filan

eşim benim için çok değerli cok güzel bi evlat yetiştirmişsiniz bunun için teşekkürler diyip konuyu kapatasım var cünkü bunun için o kadına bi teşekkür bırcum olduğunu düşünüyorum..
Ayt sacmaladım mu acaba gitmesem mi
Karşılıklı "sende bana böyle demiştin" konulu savaşa dönüşür bu plan. Ayy gözümde canlandı o ortam biranda:olamaz:
Bunun sonu nereye varır biliyor musun. Kayinvalidenin kendini acile kaldırttıracağı bir histerik krizine... Boşuna eşinle aranda açılır. Amam diyeyim bacım sen boşver bu konuşmayı:stop:

Karşılıklı "sende bana böyle demiştin" konulu savaşa dönüşür bu plan. Ayy gözümde canlandı o ortam biranda:olamaz:
Bunun sonu nereye varır biliyor musun. Kayinvalidenin kendini acile kaldırttıracağı bir histerik krizine... Boşuna eşinle aranda açılır. Amam diyeyim bacım sen boşver bu konuşmayı:stop:
Oraya girmeden yürüsem yine de mi gitmez asfjhd hiç oluru yok mu bu konuşmanın .. :D

Bu arada “ sen de bana buny demiştin bunu yapmıştın” diyeceği hiç bi şey olmadığına adım kadar eminim cğnkü ben onkara saygı ve iyilikten başka bişey göstermedim.. eşimde diyo bunu..
tek sıkıntum soğukluğum konuşmamam:/

Valla canım esin gorusmek zorunda degilsin diyorsa op basina koy sende zorlama dertsiz basini agritma bence :KK66:

bende sizin gibi aman iyi olalım eşimin hatrı dedim yapılan onca şeyi sineye çektim, ben iyi olursam onlarda iyi olur dedim ama olmadı. o laf sokmalar bitmez, eşiniz görüşmeyebilirsin demiş yani gidip orda laf yiyip gelip eşinize de bir şey diyemezsiniz çünkü e ben gitme dedim daha napayım diyecek.. o yüzden boşvermelisiniz keşke fesatlığı bıraksalar da güzel güzel gidilip gelinse ama olmuyor..

Vallahi ben anlatmayı da geçtim, anlaşılmayı da. Eşimde istemiyorsan görüşme öyle bir zorunluluğun yok diyor ki yaşadığım sıkıntıları biliyor. Eşim benim aileme karşı çok saygılı o yüzden bende onu üzmek istemiyorum. Bunun içinde en erken iki haftada 1 ya da ayda 1 olmak şartıyla gidiyorum kayınvalideme, kırgınlıklarımdan hiççç bahsetmiyorum çünkü ağzımı açarsam kırar dökerim biliyorum. Merhaba nasılsın? bu kadar söylediklerinin çoğunu ciddiye almıyorum çünkü takıntı haline getirdim kendime zarar verdiğimin farkına vardım. Hastalık dışında aramıyorum gayet mesafeli bir ilişki içerisindeyim artık kafam o kadar rahat ki.

Hahah var boyleleri biri de bende :))) isin sirri saygi ve karsilikli hosgoru :)
İnanın saygı ve hoşgörüyü, insan olan, vicdanlı olan anlıyor. Vicdan yoksa sizin saygınız tek taraflı kalıyor.
Siz iyi tarafından bakın, demek ki sizin eşinizin ailesi vicdanlı, iyi bir evlat yetiştirmiş. Siz de sırf bu sebepten onların laflarına takılmayın. Hem emin değilsiniz, zanlardan hareket edip huzurunuzu bozmayın bence

hiç takmayın istedikleri zaten o. Ben hiç cevap dahi vermıyorum gayet normal davranıyorum. Sonuc dahada sinir oluyorlar. Keyfine bak...

Back
X