arkadaşlar ben durumu biraz
daha açayım ben yeni ayrı eve
çıktım kaynanamla birsene
oturdum ama bide bana sorun
hiç anlaşamadık ve bibirmize
karşı eksilerin altında elektiiğimiz
kesinlikle anlaşamıyoruz
konuşacak lafımız bile yok
biz olaylı bir şekikde ayrı eve çık
tıktan bikaç aysonra kaynanam
hastalandı ayagı ve beli tutmaz oldu şimdi iyi şükür ama o dönemde sanki biraz benim bakmamı istedi akrabalaru .kızının yanında kaldı kocasıyla ve
kızının çocuna bakıo normalde
bazen kız kardeşi baktı bazen kızı
çogunlukla..ben zaten ablaşamıyorum yeni ayrı eve çıkmışım yeni ohh demişim ben bakarım bşze gel falan demedim bakmak istemiyırum çünkü hep dua ettim iuileşsin kimseye muhtaç olmasın diye neyse iyileşti ama benim baya kafama takıldı bu konu ya allah korusun kötü hastalıga yakalansa allahım korusun ama ozaman nolucak ? Geçenki hastalunfa hetkeze benim yanımda kız karfeşim baktı bana falan dedi kız kardeşide bana iyi laf soktu ben görevimi yaptım birazda başkaları yapsın falan die...ben napıcam akıl verin bana..lütfen tepki göstermeuin herkezi enpatiyr davet ediyorum
uzun süreli hastalıkları olan yaşlıları aile bireyleri,yani evlatları sırayla bakıyor.makul olanı da budur.
senden önce kızının bakması gerekir zaten..
kızkardeşi de bakma imkanı varsa bakar.bunu birilerinin başına kakmasına gerek yok.ablası sonuçta.
kv iyileşmeseydi yeri geldiğinde sen ve eşin de üzerinize düşeni yapardınız.
açıkcası sevilmeyen ve sana eziyet eden bir insana bakabilmek oldukça sabır ve yüce gönüllülük istiyor.
ben seni eleştirmiyorum.sen daha gençsin.
birden bire hasta bir kv nin tüm sorumluluğunu üzerine alacak değilsin elbet.bunu da kimsenin beklemeye hakkı yok.
ama dediğim gibi hastalığın uzun sürdüğü durumlarda vicdanen el uzatmanız gereken durumlarda da sırtınızı dönemezssiniz.
Allah bilsin derler ya öyle düşüneceksin.Bizler ne olacağız bakalım diye düşündüğümüzde insana bir ürperti geliyor ya işte bu sebeple yeri geldiğinde yardımı esirgemeyeceğiz.
ancak bu kolay değil tabi.benim kv de ben hastalandığımda hiçbir zaman bir evladına üzülür gibi üzülmediği için, yeri geldi bir geçmiş olsunu çok gördüğü için ben de ona sonsuz bir sevgi duymuyorum tabiki.öyle bir duyguyla da sarılacak ve kızı gibi ilgilenecek değilim.bunu da açık yüreklilikle ifade ediyorum.
eşimi yöndendiriyorum ihtiyaçlarını görmesi ve ilgilenmesi için.sonuçta benden önce evlatları bi koşssun çırpınsın bakalım.geline de sıra gelir elbet