- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani sizi şu yönde anlıyorum;ben bunu anlamıyorum kaynana hasta olunca hemen oğlum bakar
bana deyip o eve sığınmak ister
tamam ogludur bakmak zorunda
ama bakan oglu degilki gelin..oğlu
sabah işe gidip akşam gelecek
evde gelin bütün gün kaynanayla
ilgilenecek yani bakmak zorunda
bırakılmak değilmidir bu?
Gelin ben bakamam derse
sülalenin yüzkarası olur kocası
ayrılıgın eşine gelir buna boyun
eğen gelin bundan sonraki hayatını hasta bakıcı olarak mı geçirecek?
Siz muhtaçken onun evinde kalmışsınız.arkadaşlar ben durumu biraz
daha açayım ben yeni ayrı eve
çıktım kaynanamla birsene
oturdum ama bide bana sorun
hiç anlaşamadık ve bibirmize
karşı eksilerin altında elektiiğimiz
kesinlikle anlaşamıyoruz
konuşacak lafımız bile yok
biz olaylı bir şekikde ayrı eve çık
tıktan bikaç aysonra kaynanam
hastalandı ayagı ve beli tutmaz oldu şimdi iyi şükür ama o dönemde sanki biraz benim bakmamı istedi akrabalaru .kızının yanında kaldı kocasıyla ve
kızının çocuna bakıo normalde
bazen kız kardeşi baktı bazen kızı
çogunlukla..ben zaten ablaşamıyorum yeni ayrı eve çıkmışım yeni ohh demişim ben bakarım bşze gel falan demedim bakmak istemiyırum çünkü hep dua ettim iuileşsin kimseye muhtaç olmasın diye neyse iyileşti ama benim baya kafama takıldı bu konu ya allah korusun kötü hastalıga yakalansa allahım korusun ama ozaman nolucak ? Geçenki hastalunfa hetkeze benim yanımda kız karfeşim baktı bana falan dedi kız kardeşide bana iyi laf soktu ben görevimi yaptım birazda başkaları yapsın falan die...ben napıcam akıl verin bana..lütfen tepki göstermeuin herkezi enpatiyr davet ediyorum
Ben de bunu diyorum ya .Büyükler hatalı baştan sona kadar .Büyük büyüklüğü bilse biz de ağaç kovuğundan çıkmadık elbet bakarız .Ben büyüğüm muhabbetine her türlü cefayı layık görüyorlar ve evlat ayırımı yapıyorlaroğuldan medet umarlar kızları ellerinin tersiyle iterler amanda oğluşum canımda oğluşum olurlar sonra oğluşları bunlara g*tünü dönerler kızları çevrelerinde pervane olurlar yine kızlarının b*k kadar kıymeti olmaz..uzakta da olsa bi tarafını da çevirse hala oğluşum hala oğluşum bu zihniyeti çözemiyorum ...
..............fakat...............
Allah korkusu olan has ve has bir evlat hem kendi ana babasına hem de eşinin ana babasına bakabilecek kapasitedeyse erdemlidir benim gözümde..Ama Allah kimseyi elden avuçtan düşürmesin herkes yerinde iyi olsun inşallah AMİN![]()
arkadaşlar ben durumu biraz
daha açayım ben yeni ayrı eve
çıktım kaynanamla birsene
oturdum ama bide bana sorun
hiç anlaşamadık ve bibirmize
karşı eksilerin altında elektiiğimiz
kesinlikle anlaşamıyoruz
konuşacak lafımız bile yok
biz olaylı bir şekikde ayrı eve çık
tıktan bikaç aysonra kaynanam
hastalandı ayagı ve beli tutmaz oldu şimdi iyi şükür ama o dönemde sanki biraz benim bakmamı istedi akrabalaru .kızının yanında kaldı kocasıyla ve
kızının çocuna bakıo normalde
bazen kız kardeşi baktı bazen kızı
çogunlukla..ben zaten ablaşamıyorum yeni ayrı eve çıkmışım yeni ohh demişim ben bakarım bşze gel falan demedim bakmak istemiyırum çünkü hep dua ettim iuileşsin kimseye muhtaç olmasın diye neyse iyileşti ama benim baya kafama takıldı bu konu ya allah korusun kötü hastalıga yakalansa allahım korusun ama ozaman nolucak ? Geçenki hastalunfa hetkeze benim yanımda kız karfeşim baktı bana falan dedi kız kardeşide bana iyi laf soktu ben görevimi yaptım birazda başkaları yapsın falan die...ben napıcam akıl verin bana..lütfen tepki göstermeuin herkezi enpatiyr davet ediyorum
tabiki bakmak zorunda deilsin ama yarın öbürgün aynı duruma düşebiliriz unutma..iyi yönden bak belki seni kendine yakın buldu o yüzden size geliyo..ben bunu anlamıyorum kaynana hasta olunca hemen oğlum bakar
bana deyip o eve sığınmak ister
tamam ogludur bakmak zorunda
ama bakan oglu degilki gelin..oğlu
sabah işe gidip akşam gelecek
evde gelin bütün gün kaynanayla
ilgilenecek yani bakmak zorunda
bırakılmak değilmidir bu?
Gelin ben bakamam derse
sülalenin yüzkarası olur kocası
ayrılıgın eşine gelir buna boyun
eğen gelin bundan sonraki hayatını hasta bakıcı olarak mı geçirecek?
anaannemin evi yıkılacak mütahit aldı teyzemin dibine taşınmak durumunda kaldı şimdi büyük oğlundan için x ime uzak kaldım diye sızlanıyor..teyzemden inciler gecikmiyor gideydin x in yanında oturaydın ne zırıldıyon..(hani bak bir oğlu bir kızı daha var ama x im de x im hani x i de yaşlı yengem kendine zor bakıyor otur işte kızının dibinde ha teyzemde yaşlı en büyükleri hatta ama daha dinç..anama hiç sulanmıyor küçük dayıma da gitmiyor..yakında ailecek x dayımın bal mumu heykelini yapıp kucağına vermey düşünüyoruz)Ben de bunu diyorum ya .Büyükler hatalı baştan sona kadar .Büyük büyüklüğü bilse biz de ağaç kovuğundan çıkmadık elbet bakarız .Ben büyüğüm muhabbetine her türlü cefayı layık görüyorlar ve evlat ayırımı yapıyorlar
Anneniz böyle diyince sizin cevabınız ne oluyor ? Benim Annem böyle bir şey dese içim acir ya annem o benim ben bakıcam tabi en güzel yıllarım kurban olsun onabizim burada son zamanlar moda olan harika bir sistem var
yaşlılara ne kızı ne gelini bakıyor
bütün kardeşler birleşip bakıcı tutuyorlar herkes huzurlu mutlu hayatına devam ediyor
annem kardeşimle beni şimdiden tembihliyor
yaşlanınca beni huzur evine verin kimseye yük olmak istemem kimsenin en güzel zamanları gençliği benim yüzümden heba olsun istemem!
kendi annem diye söylemiyorum bence analık budur
daha şimdiden evladının huzurunu rahatını düşünüyo kendi egosunu bir tarafa atmış
yaa canım kızma sakın kırılma da ama sen bi evlen de gel öyle konuşalım oldu mu ablacımanneniz hasta olunca nasıl bakacaksanız, kayınvalideniz hasta olunca da bakmalısınız, benim görüşüm budur..