kaynana hastalanınca neden gelin bakmak zorunda?siz bakarmısınız?

Ya paran yoksa?arkadasim az vicdan be..yazik ne tas kalplisin..allah muhtac etmesin ama oyle bir muhtac olursun ki sen bile sasitirsin büyük konusma...
ne alakası var ya taş kalpli olsam şimdiden bunun sıkıntısına düşmem ben sadece dua ediyourm kimse kimseye muhtaç olmasın diyebüyük konuşmuyorum ayrıca yorum yapmak için anladığın gibi konuşma ...

Eğer iyi kalpli bir insansa bakilir herseyide yaparim . Kötü kalpli bi cadi kaynanaysa sürekli ortalik karistiran, bir bardak su bile vermem

ne alakası var ya taş kalpli olsam şimdiden bunun sıkıntısına düşmem ben sadece dua ediyourm kimse kimseye muhtaç olmasın diyebüyük konuşmuyorum ayrıca yorum yapmak için anladığın gibi konuşma ...
Yasli kadina bakmak istemiyorsun iste olay bu.ne konusuyorsun hala...istedigim yorumu yaparimm

Kaynanami zerre kadar sevmem

Dogum sonrasi ben ve bebegim yogun bakimdayken tatile gitmis kadindir o

Cikisimizdan sonrasida oooylesine bir iliski

Ama bakarim

Gun gelir yataga dusse Allah rizasi icin bakarim

Hayat sinavinda bakmayarak veya kinayarak kaldigininz bir olayi

Size yeniden bas rolde yasatiyir hayat

Benim rahmetli kv m dunya tatlisi bir insandi cok cok severdim tabikide boyle hir durumda seve sevebakardim
tabi tamtersi bir durum olsa nasil olurdu bilemem

Hani filmlerde, dizilerde kötü insanlar var ya. " vah vah bunu nasıl yapıyo " diyoruz.
Al işte..

ben bunu anlamıyorum kaynana hasta olunca hemen oğlum bakar
bana deyip o eve sığınmak ister
tamam ogludur bakmak zorunda
ama bakan oglu degilki gelin..oğlu
sabah işe gidip akşam gelecek
evde gelin bütün gün kaynanayla
ilgilenecek yani bakmak zorunda
bırakılmak değilmidir bu?
Gelin ben bakamam derse
sülalenin yüzkarası olur kocası
ayrılıgın eşine gelir buna boyun
eğen gelin bundan sonraki hayatını hasta bakıcı olarak mı geçirecek?
Kaynana hasta olunca ne yapmalı canım?
Kim bakmalı sence?

benim kaynanamın kaynanası yokmuş,yatalak kayınpederine bakmış.eltisi hastalanmış ona bakmış araları sorunlu olduğu halde.kaynına baktı.görümcesine baktı,temizliği,yemeği ekmeği dahil.erkek kardeşine baktı.hepsi de kaynanamın yanında öldü.kendisi aniden öldü,kimseye yük olmadı.Allah gani gani rahmet eylesin.Aminn:KK61:

benim kaynanamın kaynanası yokmuş,yatalak kayınpederine bakmış.eltisi hastalanmış ona bakmış araları sorunlu olduğu halde.kaynına baktı.görümcesine baktı,temizliği,yemeği ekmeği dahil.erkek kardeşine baktı.hepsi de kaynanamın yanında öldü.kendisi aniden öldü,kimseye yük olmadı.Allah gani gani rahmet eylesin.Aminn:KK61:
Waayy ne muhterem kadınmış. Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın.

annem senelerce babanneme baktı babannem de özünde iyi biridir rahmetli ama annemle de anlaşamazlardı . altını temizledi gelinlerden en çok annem baktı kendisine.

Neden bu kadar zor geliyor insanlara anlamıyorum benim annem babaanneme baktı ki babaannem dışkısını yiyecek kadar yaşanmıştı. Sanki biz hiç yaşlanmayacağız. Sanki biz hiç yardıma muhtaç olmayacağız. Allah bakana baktırır kim ne derse desin. Emeğimi yaşlılardan esirgemem. Tabi kişisel tercih

Öyle bir zorunluluk yok hem inanç açısından hem toplumsal açıdan. Milletin bir tarafından uydurmasi sanki kural gibi. Ha dersin ki kızı yok baska kimsesi yok o zamanda vicdan meselesi yine geline bir zorunluluk yok.

Esimin annesinin benimle bi derdi var ama henüz cözemedik kisacasi beni sevmez..diqer gelinini kendi begendi isteyerek aldi altli-üstlü oturuyolar pek bi seviyolar birbirlerini..
Artik o alt katta hastalanir
diqeri üst kattan iner bakar
o yöndn ben rahatim:)

Back
X