Kaynana herseferinde beni çıldırtmayı beceriyor :(

Reengarenk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
5.895
8.675
198
Hayırlı geceler kızlar..
Yine bir kaynana konusu diyeceksiniz ama gerçekten hem akıla hemde dertleşmeye ihtiyacım var...
Cuma günü kv bize geldi ( her geldiğinde 1 hafta kalır sağolsun) inanın hiç rahatsız olmam ondan, saatlerce konuşuruz, bazen işimi bile ihmal ederim ama her seferinde iğneli lafları ile beni kendinden soğutuyor:(
Geçenn gün konuşuyorduk nasıl olduysa konu düğünlere geldi..
Konu konuyu açtı benim oğullarım düğünlere, sünnetlere gidiyorlar dedi, bende onlarda sizin düğününüze geliyorlardır dedim kaldı ki geliyorlar, direk bizim düğünlerimiz olmuyor en son senin düğünün oldu dedi.. Geçenlerdede benim yeğenimin sünnet mevlüdü vardı benim babamla kv dem amca çocukları yani bir sünnet olsun, düğün olsun, hastalık olsun karşılıklı gidip geliyoruz birbirimize...
Yeğenimin sünnetinede kv de ile oturan kaynım gelmemişti bende üstüme alındım bu lafı x abi yeğenimin sünnetine gelmedi dedim normalde gelmiş veya gelmemiş takmam, direk 3 kardeşi gelmişti o yeter dedi, bende herkes kendisi için geliyor 3 kardeşi geldi doğru ama benim ailemde onların burnu kanasa, düğünleri olsa, mevlütleri olsa hepsine ayrı ayrı gidiyorlar dedim konu kapandı..
Ama lafları içime oturdu konuşurken bastıra bastıra oğullarım sünnetlere gidiyorlar dedi. en son sünnet mevlüdüde yeğenimindi gelip gelmemesi çok önemli değil ama kv resmen 3 abisi gelmiş daha ne istiyorsun yeterde artar gibi konuştu:( ha bide sünnettten sonra yeğenimin ayağı kırıldı ameliyat oldu ayağına vidalar taktılar hala yürüyemiyor ne geçmiş olsuna gitmiş nede aramış... Adım gibi biliyorum onun oğlunun sünneti olsa abim yine gider..

Bu akşamda annem ve kız kardeşim çaya geldiler..

Kız kardeşimin ayakkabısı kapıdan çalındı, normalde benim ayakkabılarım kapıda ama alan olmuyor neyse yine başladı bizim orda hiç böyle şeyler olmuyor bütün ayakkabılarımız kapıda kimse çalmıyor dedi(kv ile ayrı semtlerde oturuyoruz bizim onun yakınında ev tutmamamızı hazmedemiyor) elektiriğimiz kesilse bizim elektirikler hiç kesilmiyor, suyumuz kesilse bizim sularımız hiç kesilmiyor, dışardan çocuk sesi gelse bizim orası sessiz bizim semtimiz temiz der. en sonunda dayanamadım eeee dedim tamam anladım sizin semtiniz temiz bizimki kötü, her türlü pislik bizim semtimizde var bitmiyormu artık dedim ne zaman birşey olsa bizim semtimiz şöyle bizim semtimiz böyle diyorsun dedim susup suratını astı..

Şimdi kızlar benim tavrım doğrumu? her seferinde ne yaparsa sesimi çıkarmayacağım diyorum ama olmuyor bu yazdıklarım gibi birsürü konu var ama yaz yaz bitmez sizce ne yapmalıyım kv denin bu söyledikleri karşısında?

Kv.niz narsist birine benziyor bence biraz da olsa mesafe koymalısınız hiç öyle oturup mevzulara girip başınızı ağrıtmayın derim..

Özür dilerim ama ben anlamadım gerçekten.

Sünnete giden 3 kişi kim. Kim kimin sünnetine gitmiş ki, kayınvalide neden şikayetçi?

Onun dışında yaşlı işte semtiyle kıyaslar. Benim babannem de kıyaslıyor. Pek art niyet göremedim. Huy galiba ya
Yok öyle değil öyle olsa bende takmam açık açık burası güzel değil bizim taraflar güzel oğlum neden burda tuttu evi bide annemlere yakınım diye hazmedemiyor..

Komik birşey yazmadım ben..
Bence sizde gülmye yer arıyorsunuz..
Kayınvalide gözünün üstünde kaşın var dese çıldıracak gibisiniz.Bu tavır beni hep güldürmüştür :KK48:
Ne dertler var ufacık seylere takılmayın bu kadar

kim kimin düğününe gitmiş kim gitmemiş kv neye laf etmiş bende anlamadım..
diğer konuda bırakın konuşsun bu kadar gerilecek ne var ki.. evet öyle bizim burda oluyor böyle şeyler de geç.. incık cıncık kadının her lafından bir mana çıkarmaya çalışırsanız soğursunuz tabi..
olduğu gibi kabul edin kendiniz gibi olmasını beklemeyin he he deyip geçin bu kadar.. idare etmek böyle birşey..

kim kimin düğününe gitmiş kim gitmemiş kv neye laf etmiş bende anlamadım..
diğer konuda bırakın konuşsun bu kadar gerilecek ne var ki.. evet öyle bizim burda oluyor böyle şeyler de geç.. incık cıncık kadının her lafından bir mana çıkarmaya çalışırsanız soğursunuz tabi..
olduğu gibi kabul edin kendiniz gibi olmasını beklemeyin he he deyip geçin bu kadar.. idare etmek böyle birşey..
Doğru söylüyorsunuz kaç gündür okadar çok saçma konulara girdiki neye kızacağımı şaşırdım en iyisi takmamak ama inanın benim gibi pozitif birini bile çileden çıkarıyor:(

Doğru söylüyorsunuz kaç gündür okadar çok saçma konulara girdiki neye kızacağımı şaşırdım en iyisi takmamak ama inanın benim gibi pozitif birini bile çileden çıkarıyor:KK43:

öyle kabul edin onu.. benim kv yaşlıdır yokluk görmüş kadın. bize geldiğinde konuşurda konuşur ama biliyorum kadının yapısı o bana konuşmuyor aslında .. bak tepkisiz kal hı hı evet öyle bunları kullan .. sen aslında takmak istediğin için takıyorsun kadının laflarına umursamasan sinirlenmezsinde bırak konuşsun .. yaşlı insanlar öyle hep bir kıyas içindeler ..

Düğün konussunu genelleme olarak yazdım..
bizim sünnetlerde takı takılıyor en son sünnette yeğenimindi eşim ve iki kaynım geldi 1 kaynım daha var o gelmedi kv düğünlere ve sünnette takılan paraya laf etti benim üç oğlumda senin yeğenine takı taktı demeye getirdi..

Kayınvalide gözünün üstünde kaşın var dese çıldıracak gibisiniz.Bu tavır beni hep güldürmüştür :KK48:
Ne dertler var ufacık seylere takılmayın bu kadar
Kvmin bana yaptığı şeyleri affedemiyorum onun için çok takıyor olabilirim bende burda bu tavrımın doğru olup olmadığını sorguluyorum..

Back
X