Kaynana herseye karisiyor! Beni cileden cikariyor

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhabalar

Benim kaynanam allahtan verilmis sadakam varmis uzakta oturuyor bana 800 km uzaklilta. Onlara her geldigimizde herseye karisiyor. Benim anneligimi begenmiyor gibime geliyor. Ben cocugu uKu düzeni var diye uUtmaya cslisirken uyumasin eve dönünce düzene sokarsn diyor. Uyumazki o simdi hic uyuyacak gibi durmuyor diyor uyutmayim diye. Su icsin sade su diyorim gidiyor meyve suyu veriyor sürekli sekerli seyler iciyor. Hatta alisverise gittik gitmeden dedimki sade su götürüym kac gündür emyve suyu iciyor cocuk onlarin yüzünden sen al meyve suyunu kat cantaya alisverkste ben magzaya girdim ciktim vaktm elinde meyve suyu inada yapiyor herseyi. Disari cikmasn diyorum inada cocufa hadi ayakkabini giyin diyor cikariyor. Yok burnu akti burnunu sil. Yok sunu yedir diyorum ki yemez taniyorim cocugumu sen yinede ver sen elinle böl böl ver diyor ey allahim ya cileden cikariyor kari beni. Sunu yedirsene bunu icirsene yok neymis yazin aslindsbir saat gec yatirsan olur neden dedm hava aydinlikmis ey allahim ya ya uykunun zararimi olur allah askina düzenli olmasi cok güzel birsey uyku saatk gectimi sapitiyor bu cocuk ama anlamiyorlar ya delircemmmm sizce haksizmiyim lütfen söyleyin

Haklisin.Aldirmayin sizin doğrunuz bana doğru gelmek zorunda değil diyin.Ayrica siz çocuğunuzu ne güzel kendi doğrunuzla büyütmüşsunuz bende kendi doğrumla büyüteyim diyin .Hee anlamayacaktır ama ama deneyin

800 km uzaktaymışsınız, kısıtlı sürelerde de tahammül etmeye çalışın. Onun zamanında çocuk yetiştirirken normal kabul edilenler şu an öyle değil ama yaşlılara bunu anlatamazsınız. Gıcıklığına değil de öyle bildiği için yapıyor.

Reactions: Dge
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…