Kaynana ile altlı üstlü oturmak

Laaklaak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
14
5
1
30
Arkadaşlar kaynanamla altlı üstlü oturuyorum 7senedir evliyim fakat elektrik su ortak su için abonelik oluşturduk fakat eşim onların korkusundan taktiramiyor saat taktirmadik ortak saate yazıyor ya babası ödüyor ya eşim abonelik olmasına rağmen saat taktirmadik ceza öder miyiz yada kullanmadığımız zaman da ceza gelir mi

Tapuda tek daire olarak mı görünüyor ? Şayet eviniz tapuda tek daire görünüyorsa zaten farklı bir sayaç taktıramazsınız . Eğer çift daire ve sayaçlar ayrı değilse cezası olabilir .
Komut bağımsız bölüm sayısı 3 yazıyor yapı kayıt belgesinde

İskanı alınmışsa sayaçların ayrı olması gerekir. İlerde sıkıntı yaşarsınız . Bir nevi kaçak kullanıma girer ve kullandığınızdan fazlasıyla ödetirler .

Tapuda tek daire olarak mı görünüyor ? Şayet eviniz tapuda tek daire görünüyorsa zaten farklı bir sayaç taktıramazsınız . Eğer çift daire ve sayaçlar ayrı değilse cezası olabilir .
Öğrenciye günlük geçici kiraya vermişler o zamanda birmiş saat

Yazık ya, eşiniz de koca diye geziyor ortalıkta 🥺
Hep bir yaşamışlar eşim uzulmesinler diye sessiz kalıyor onlarda yalvar yakar bı oğlum bı oğlum yüzüme karşı iyiler bende saygimi hiç bı zaman bozmadim ama her zaman nereye ne verdin sorguları yapıyorlar kendi ihtiyaclarini ortak dert gibi sunuyorlar paraları yok gbi davraniyorlar biseyleri olmasa bende sesimi cikarmam

Kısacası daireler ayrı ise ve bu tapu üzerinde belirtilmişse her dairenin kendine ait sayacı olmak zorundadır . Tespiti durumunda dairenin yapılış yılından bu yana kullanılan elektrik suyun vs neyse cezasını ödersiniz.

Hep bir yaşamışlar eşim uzulmesinler diye sessiz kalıyor onlarda yalvar yakar bı oğlum bı oğlum yüzüme karşı iyiler bende saygimi hiç bı zaman bozmadim ama her zaman nereye ne verdin sorguları yapıyorlar kendi ihtiyaclarini ortak dert gibi sunuyorlar paraları yok gbi davraniyorlar biseyleri olmasa bende sesimi cikarmam
Çoğu insan evlenene kadar ailesiyle hep birlikte yaşıyor. Bu geçerli bir sebep değil ki. Aileden korkup sayaç taktıramamak nedir ya. Sorsan erkek. Allah size sabır versin. Ben olsam çoktan soğurdum. 😐

neden kabul ettiniz peki birlikte oturmayı

Arkadaşlar kaynanamla altlı üstlü oturuyorum 7senedir evliyim fakat elektrik su ortak su için abonelik oluşturduk fakat eşim onların korkusundan taktiramiyor saat taktirmadik ortak saate yazıyor ya babası ödüyor ya eşim abonelik olmasına rağmen saat taktirmadik ceza öder miyiz yada kullanmadığımız zaman da ceza gelir mi
Allah akıl fikir versin eşinize. Ya evlenmiş adamsın kendi hayatın yok mu saçma sapan şeylerden korkuyorsun. Biraz da onun işine geliyordur . Elektrik su faturası derdi yok diye.

Çoğu insan evlenene kadar ailesiyle hep birlikte yaşıyor. Bu geçerli bir sebep değil ki. Aileden korkup sayaç taktıramamak nedir ya. Sorsan erkek. Allah size sabır versin. Ben olsam çoktan soğurdum. 😐
Çocuğum var ve birbirimize karşı saygımız sevgimiz var çocuk gbi yetiştirilmiş hep para vermiş on lar halletmiş öyle alışmış olan bana oluyor bişey denilse eşim sessiz kaldığı için bana düşman olacaklar eşim sözümü dinler ama huzurun bozulmasindan korkuyor babası çok baskıcı evimize çocuğumuz olduktan sonra ayrı yemeye başladık ayırdım diye sürat aşıyorlar bazen gel beraber yiyelim diyorlar da şu bitmia bu bitmiş boğazına diziyorlar eşim eve geç geliyor zaten

Allah akıl fikir versin eşinize. Ya evlenmiş adamsın kendi hayatın yok mu saçma sapan şeylerden korkuyorsun. Biraz da onun işine geliyordur . Elektrik su faturası derdi yok diye.
Olur mu hep bız suyu ödedik elektirigide öbür kardeşi ödüyor ailesi ile yaşayan onlar bsey odemiyordu krediniz var ödeyemediği şimdi onlar ödüyor ama lafını yaparlar diye istemiyorum üç aydır ödüyorlar sürekli arayıp.bunaltiyolar eşimi gozluyolar ne zaman gelir gider ay başında çağırır lar

evlenecek yaşa gelip, evlenip.. aileden korkmak nedir? çocuğunuz var. artık aile olan sizsiniz.
saat taktırırken bile ailesinden korkmak size de absürt gelmiyor mu?

evlenecek yaşa gelip, evlenip.. aileden korkmak nedir? çocuğunuz var. artık aile olan sizsiniz.
Geliyor takmayı falan da bilmiyor umursamaz davranıyor bu konuda başını yiyeceklerini bildikleri için ilgisiz duruyor çok baskicilar

Olur mu hep bız suyu ödedik elektirigide öbür kardeşi ödüyor ailesi ile yaşayan onlar bsey odemiyordu krediniz var ödeyemediği şimdi onlar ödüyor ama lafını yaparlar diye istemiyorum üç aydır ödüyorlar sürekli arayıp.bunaltiyolar eşimi gozluyolar ne zaman gelir gider ay başında çağırır lar
Tabi ki her şeyin ayrı olması en iyisi. Ben nereden uydurdum acaba kayınpederim ödüyor diye öyle anladım pardon 🙊
Yapılan her iyilik gün gelir lafı edilir . Kimseye minnet eylemem . Ne gereği var sonuçta sayaç almış takmaya niye korkuyor ona anlam veremiyorum 🙄

Geliyor takmayı falan da bilmiyor umursamaz davranıyor bu konuda başını yiyeceklerini bildikleri için ilgisiz duruyor
Tabi ki her şeyin ayrı olması en iyisi. Ben nereden uydurdum acaba kayınpederim ödüyor diye öyle anladım pardon 🙊
Yapılan her iyilik gün gelir lafı edilir . Kimseye minnet eylemem . Ne gereği var sonuçta sayaç almış takmaya niye korkuyor ona anlam veremiyoru

Bı ara çok bunaltmistim onlar sürekli gelir gider karışıyor diye ayır dedim elektrik ayırmak sekiz bin demiş elektrik ustası suyu ayirirsam o dert var diye düşünüyor olabilir bilmiyorum ya evlendiğimde dolaba ne bsey almışlar ne tüp vardı biraz düzene girdi ama işin içinden cikamiyorum

Back
X