Kaynana ile altlı üstlü oturmak

Bizim suyumuz ortak , bir ay biz ödüyoruz diğer ay onlar .. Elektrik ayırmak da 8 bin filan değil ayrıca bi proje cizdirdik birde gidip abonelik actirdik 500 _ 1000 arası tutmuştu 3 sene once

Bizim suyumuz ortak , bir ay biz ödüyoruz diğer ay onlar .. Elektrik ayırmak da 8 bin filan değil ayrıca bi proje cizdirdik birde gidip abonelik actirdik 500 _ 1000 arası tutmuştu 3 sene once
Teşekkür ederim proj çizmeyi pahalı saniyodum

Çoğu insan evlenene kadar ailesiyle hep birlikte yaşıyor. Bu geçerli bir sebep değil ki. Aileden korkup sayaç taktıramamak nedir ya. Sorsan erkek. Allah size sabır versin. Ben olsam çoktan soğurdum. 😐
O kadar haklısın ki onlarla yaşayan eltimin her dediğini yapıyorlar bize yukleniyorlar evim ayrı olmasına ragmen

Hep bir yaşamışlar eşim uzulmesinler diye sessiz kalıyor onlarda yalvar yakar bı oğlum bı oğlum yüzüme karşı iyiler bende saygimi hiç bı zaman bozmadim ama her zaman nereye ne verdin sorguları yapıyorlar kendi ihtiyaclarini ortak dert gibi sunuyorlar paraları yok gbi davraniyorlar biseyleri olmasa bende sesimi cikarmam
Üzülmesinler diye mi 😂😂😂

ben sanırım biraz farklı düşünüyorum. bizde de elektrik ortak. ama bi sayaç var kayınpederim size düşen bu bize düşen bu diyip pay ediyor. ufak şeylere ve dünya dertlerine cok da takılıp kimseyi üzmeye gerek yok. elinizden geliyorsa destek oluyorsanız allah için çolugunuz cocugunuz için hoş görün kendinizi stres etmeyin. çünkü onun iyi de olsa kötü de olsa ailesi ve büyüklerimiz. belli bir nokta aşılmadığı sürece saygı duymak görevimiz yarın bir gün biz de yaşlanacağız biz de biraz saygı bekleriz emeklerimizin karşılığını bekleyebiliriz. Yani şunu demek istiyorum ufak tefek seyleri gözümüzde çok büyütmeden, ve bir hakkımız geçiyorsa bundan da çok rahatsız olmadan yaşamaya calısalım. yapılan iyilikler, hele ki anaya babaya yapılan iyilikler misli misli sizi bulur inşallah

Back
X