• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile aynı apartmanda oturmak

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
Kızlar dublex evde kirada oturuyoruz kaynanamla. Esim askerde 6 ay sonra gelecek ve kaynanam kayinbabam simdiden duzeni kurmuslar diyorlar arayi kapatalim siz orda oturun ve kira parasi filan vermeyin para biriktirin diyolar ama ben ve esim kabul etmiyoruz onlar itiraz ediyolar. Çünkü biz 1.5 yildir birlikteyiz esim o kadar calisti ama yinede duzen kuramadi para biriktiremedi. Esim ve kayinbabam hic bi konuda anlasamazlar. Ay ni sekilde bende. Kaynanam kendini dusunuyo is güç konusunda hemde oglundan ayrilmak uzaga gitmesini istemiyo. Birde onlari dinlemeyip ayrilirsak bankadaki 60 bin lira borcu bize yıkacaklar. Kayinbabam daha biz evlenmeden once esime kredi cektirmisler kayinbabamin borcu icin. Simdi kayinbabam onu taksit taksit oduyor ama biz cikmayalim diye onu koz olarak kullanicaklar biliyorum sizce ne yapmaliyim iyice sinirlerim bozuluyor bunlar yuzunden.

Kızlar dublex evde kirada oturuyoruz kaynanamla. Esim askerde 6 ay sonra gelecek ve kaynanam kayinbabam simdiden duzeni kurmuslar diyorlar arayi kapatalim siz orda oturun ve kira parasi filan vermeyin para biriktirin diyolar ama ben ve esim kabul etmiyoruz onlar itiraz ediyolar. Çünkü biz 1.5 yildir birlikteyiz esim o kadar calisti ama yinede duzen kuramadi para biriktiremedi. Esim ve kayinbabam hic bi konuda anlasamazlar. Ay ni sekilde bende. Kaynanam kendini dusunuyo is güç konusunda hemde oglundan ayrilmak uzaga gitmesini istemiyo. Birde onlari dinlemeyip ayrilirsak bankadaki 60 bin lira borcu bize yıkacaklar. Kayinbabam daha biz evlenmeden once esime kredi cektirmisler kayinbabamin borcu icin. Simdi kayinbabam onu taksit taksit oduyor ama biz cikmayalim diye onu koz olarak kullanicaklar biliyorum sizce ne yapmaliyim iyice sinirlerim bozuluyor bunlar yuzunden.
Dublex ev olunca aynı apartman olmuyor ki yine aynı ev oluyor değişen birşey yok hazır eşinizde istemiyorken kabul etmeyin.Şimdi kira parası istemezler 3 gün sonra isterler biz hem kira verip hem de kredi ödeyemeyiz dediler mi görürsün.Bunun yemesi içmesi var faturaları var 2 kişinin mutfak masrafı ile 5 kişinin ki bir mi.Görümcelerde var galiba evde onlar küçük galiba.

Ben olsam 60 bin lira borcun üstüme yıkılmasını tercih ederdim. Ev ev üstüne olmaz.

Ya bir de aynı içerikli birkaç konun daha var sanki. Hep aynı şeyler yazılıyor. Baştan bu şartlarla evlenmeyecektiniz, ki artık bunun için cok geç. Şu an yapabileceğin tek şey, eşinin dönmesini bekleyip bir an önce ordan ayrılmak ve ayrı eve çıkmadan gebe kalmamaya azami özen göstermek olabilir .

60 bini üzerine yıkarlarsa eşin ailesini siler mi sineye mi çeker?
Siler, ortalığı yıkar falan dersen restleşin diyorum. Normal insanlar değiller çünkü.
Bir ömür böyle geçmez

dün de aynı konuyu açtın

Mune Mune @Margarikotin

Dublex ev olunca aynı apartman olmuyor ki yine aynı ev oluyor değişen birşey yok hazır eşinizde istemiyorken kabul etmeyin.Şimdi kira parası istemezler 3 gün sonra isterler biz hem kira verip hem de kredi ödeyemeyiz dediler mi görürsün.Bunun yemesi içmesi var faturaları var 2 kişinin mutfak masrafı ile 5 kişinin ki bir mi.Görümcelerde var galiba evde onlar küçük galiba.
Evet biri 5 digeri 6 yasinda. Onlarida bana birakicak istefigi yere gidecek gezecek amac bellide iste yuzune karsi diyemiyorum haksiz cikarim diye her konuda kendilerini hakli cikartiyolar

Bu aileyle eşle cok işin var senin.
Kaynınla ailene göndermek isteyen bir aile. Ben götürürüm diye bir eş.

İnsan evladına koz olarak kullanır mı parayı borcu...
Allah hidayet akıl fikir wersin...
Oturmamanı tavsiye ediyorum onlarla...

Ben mumkun olsa ayni ulkede bile oturmayacagim
Malum ayni dili konusmuyoruz. Ben soyluyorum o anlamiyor

Back
X