Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu da düşünmüyor değilim, aynı apartmanda otursaydık belki daha iyi olurdu ama tek ev, onu bırakıp kiraya geçilmez, belkş de ayrı olsaydık böyle wn basit eşya konusunu burda açmayacaktım
Neden o kiraya geçemiyor.
Kadınlar tek yaşayabilir ne var yani.
Aynı semtte tutun 1+1.
Neden bir kadın yalnız kalamıyor neden yani neden???

Kaynana ile yaşamayı kabul ettim ama ilk defa evlenecek her genç kız gibi kendi eşyalarımı ilk ben kullanmak istemiştim, kaynana ile yaşamak sorun herkese göre ama mecburen yaşıycam belki bir ihtimal o kadar kötü olmayacak iyi geçinmeyi başarırız,
Kabul ettiğinizi söylüyorsunuz ama başlık tam tersini söylüyor sanki, sorun beraber yaşamak değilse neden başlık bu şekilde? Ben olsam eşyayı ilk kimin kullandığını kafama takmam nasıl olsa beraber kullanacaksınız sonuçta eve gelince diğeri evden çıkarılacak mecburen, ne yapsınlar evlenene kadar o kadar eşyayı nerde bekletecekler ki?

Neden o kiraya geçemiyor.
Kadınlar tek yaşayabilir ne var yani.
Aynı semtte tutun 1+1.
Neden bir kadın yalnız kalamıyor neden yani neden???
Ben olsam annemş yalnız bırakamazdım, ki annesiyle babası nişanlım küçükken ayrılmış ondan annesini bırakamıyor

Kabul ettiğinizi söylüyorsunuz ama başlık tam tersini söylüyor sanki, sorun beraber yaşamak değilse neden başlık bu şekilde? Ben olsam eşyayı ilk kimin kullandığını kafama takmam nasıl olsa beraber kullanacaksınız sonuçta eve gelince diğeri evden çıkarılacak mecburen, ne yapsınlar evlenene kadar o kadar eşyayı nerde bekletecekler ki?
Aslında içten içe beraber yaşamaktan rahatsız ama dile getiremiyor o yüzden eşyaya takmış...

Evlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?

7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Valla evlenince kv ile yaşamak İçin iyi yürek yemek lazım 🤣
Bazen keşke başka ülkede yaşasaymışız diyorsun mesafeli bile olsan.
Hele aynı evde 🫢 bikaç ay içinde uzaya fırlatılan kişi olmak İçin adını yazdırmaya gidersin diye düşünüyorum 🥺

Ben olsam annemş yalnız bırakamazdım, ki annesiyle babası nişanlım küçükken ayrılmış ondan annesini bırakamıyor
Ee sizde daha düzgün bur evlilik yapın, mesela kv ile oturmak zorunda olmayacağınız biri ile ...

Ya ben çeyizimi yerleştiren insanlara çay vermedim bardağımla. 😀 Kayınvalide getirmişti bardak falan sağolsun. 😀 Ama aşırı saçma yani. Nolcak eşya kullanılsa nolur yani
Takıntım var.Ozellikle yatak odama kıyafet asmışlar.Ben biraz geç gitmiştim.Kendi dolaplarında yer yokmuş gibi.Ben kıyafetlerimi asicam kaynana başımda bekliyor oğluna kas goz yaptı.Bir gözü bosaltmayayim diye abiye asmışlar.Sinir oldum eşime laf çarptım 2 hafta sonra dedim evdeki badananiz ne uzun sürdü diye almaya usenmisler mis.

O zaman kirada beraber yaşıyorlardı şimdi ayrı eve taşındılar kiradalae, nişanlım bu evi yeni aldı annesiyle taşındı
Eltinle kv arasi nasıl iyiler mi yada nisanlin onlarla ilgili ne diyor

Bide aile geleneği gibi aynı evde yaşamak galiba
Ya siz yeni evli olacaksınız evde özel bir şey yasamaya kalksanız nasıl olucak

Atıyorum romatik bir masa özel bir günde mesela şık kıyafet yada sarılıp bi film izlemek isteseniz sanırım kaynana aranız da ona sarilicaksiniz 🙄

Valla evlenince kv ile yaşamak İçin iyi yürek yemek lazım 🤣
Bazen keşke başka ülkede yaşasaymışız diyorsun mesafeli bile olsan.
Hele aynı evde 🫢 bikaç ay içinde uzaya fırlatılan kişi olmak İçin adını yazdırmaya gidersin diye düşünüyorum 🥺
Aslında ben de çok düşündüm en basiti sabah o erken uyandı diye uyanmak, ya da eşin annesinin yanında gaza gelip senle dalaşması laf sokması bilemiyorum nasıl ikna ediyim ki, annesi söz konusu olunca başka biri oluyor

Nasıl yani neden annenizi yalnız bırakamıyorsunuz?
Kadınlar tek yaşayamayacak kadar aciz mi?
Bir de ayrılalı ne kadar olmuş yani.
Bence kadın küçüklükten beri işlemiş oğullarını onlar da sizi ve diğer gelini işlemişler de farkında değilsiniz.
Eşimin babası 19 sene önce vefat etmiş bu mantığa göre kayınvalidem şimdi gelinlerin arasında sırayla gezmeli mi mesela?

Eltinle kv arasi nasıl iyiler mi yada nisanlin onlarla ilgili ne diyor

Bide aile geleneği gibi aynı evde yaşamak galiba
Ya siz yeni evli olacaksınız evde özel bir şey yasamaya kalksanız nasıl olucak

Atıyorum romatik bir masa özel bir günde mesela şık kıyafet yada sarılıp bi film izlemek isteseniz sanırım kaynana aranız da ona sarilicaksiniz 🙄
İlk aylarda evde durmaz herhalde diye düşünüyorum,

Aslında ben de çok düşündüm en basiti sabah o erken uyandı diye uyanmak, ya da eşin annesinin yanında gaza gelip senle dalaşması laf sokması bilemiyorum nasıl ikna ediyim ki, annesi söz konusu olunca başka biri oluyor
Dedim size o kayınvalide küçüklükten beri ne işlemiştir o çocukları.
İşiniz çok zor ve siz bile isteye atılıyorsunuz bu zorluğa.
Derdiniz de bulaşık makinesinin çalıştırma tuşuna ilk sizin basamamanız ama.
İlginç gerçekten

Nasıl yani neden annenizi yalnız bırakamıyorsunuz?
Kadınlar tek yaşayamayacak kadar aciz mi?
Bir de ayrılalı ne kadar olmuş yani.
Bence kadın küçüklükten beri işlemiş oğullarını onlar da sizi ve diğer gelini işlemişler de farkında değilsiniz.
Eşimin babası 19 sene önce vefat etmiş bu mantığa göre kayınvalidem şimdi gelinlerin arasında sırayla gezmeli mi mesela?
Yaşlı olunca gözünün önünde olsun ister insan, hoş o çok ta yaşlı değil ama işte geçmişte yaşadıkları şeylerden her halde bilemiyorum, ben de istemen asla normalde hep böyleyim derdim kınadığın başına geliyor, seviyorsun ve kabul diyorsun mecburen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X