Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki anlamı var, birincisi Rivayet eden bilgili anlamına geliyor.konu sahibesi merak etti erva isminin manası ne
oğlumun adı eren eğer bi gün kızım olursa ya yaren yada erva koyacağım ama hala yarenin manasını bilmiyorumİki anlamı var, birincisi Rivayet eden bilgili anlamına geliyor.
ikincisi güzel, akıllı örnek gösterilen cesaretli kadın...
Kişi kendinden bilir işi, benim de ismim ortaya çıktı resmen ahaha![]()
Yaren kelimesinin aslı yârân, dost arkadaş sevgili anlamına geliyor ablacım :) یاران farsça bir kelime..oğlumun adı eren eğer bi gün kızım olursa ya yaren yada erva koyacağım ama hala yarenin manasını bilmiyorum
hmm sağol tatlımYaren kelimesinin aslı yârân, dost arkadaş sevgili anlamına geliyor ablacım :) یاران farsça bir kelime..
rica ederim ablacım inşallah gönlüne göre hayırlı zamanda sağlıklı bir kızın olur da yaren mi erva mı sorarsın burayahmm sağol tatlım![]()
rica ederim ablacım inşallah gönlüne göre hayırlı zamanda sağlıklı bir kızın olur da yaren mi erva mı sorarsın buraya![]()
Konu canlanmis. Fırsattan istifade soralım bari ee konu sahibesi son kararıniz belli oldu mu umarım sizin seçtiğiniz olmuştur.
Aa o konu da mi pandoraya aitti farketmemistim. O zaman söyledikleriniz doğru olabilir.Konu sahibinin sectigi oldu mu bilmiyorum ama sanmıyorum. Simdi de bebek emmeyi birakinca bize vereceksin diyormus kv. Bu zihniyetteki biri kimbilir daha neler cikaracak başına konu sahibinin.