Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

konu sahibesi merak etti erva isminin manası ne
İki anlamı var, birincisi Rivayet eden bilgili anlamına geliyor.
ikincisi güzel, akıllı örnek gösterilen cesaretli kadın...

Kişi kendinden bilir işi, benim de ismim ortaya çıktı resmen ahaha :-):-)

İki anlamı var, birincisi Rivayet eden bilgili anlamına geliyor.
ikincisi güzel, akıllı örnek gösterilen cesaretli kadın...

Kişi kendinden bilir işi, benim de ismim ortaya çıktı resmen ahaha :-):-)
oğlumun adı eren eğer bi gün kızım olursa ya yaren yada erva koyacağım ama hala yarenin manasını bilmiyorum

oğlumun adı eren eğer bi gün kızım olursa ya yaren yada erva koyacağım ama hala yarenin manasını bilmiyorum
Yaren kelimesinin aslı yârân, dost arkadaş sevgili anlamına geliyor ablacım :) یاران farsça bir kelime..

Konu canlanmis. Fırsattan istifade soralım bari ee konu sahibesi son kararıniz belli oldu mu umarım sizin seçtiğiniz olmuştur.

Konu sahibinin sectigi oldu mu bilmiyorum ama sanmıyorum. Simdi de bebek emmeyi birakinca bize vereceksin diyormus kv. Bu zihniyetteki biri kimbilir daha neler cikaracak başına konu sahibinin.

Konu canlanmis. Fırsattan istifade soralım bari ee konu sahibesi son kararıniz belli oldu mu umarım sizin seçtiğiniz olmuştur.

ya yok artık sonunda hun göçünde yer alan büyübüyükbüyük babalarına kadar gidecekler isim koymak için.
saçmalık bu, çocuk senin ve eşinin çocuğu olacak. onları ise torunu olacak. maddiyatla tehdit ediyorlarsa hiç umursama; torun olunca tıpış tıpış gelirler sen merak etme. gelmezlerse de ONLAR BİLİR!

Para bu kadar önemli olmamalı herhalde sizin için. Nacizane tavsiyem iki isim verin.Kırmak ve kırılmak istemiyorsanız.Aksi halde bir kaç sene sonra çok başınıza vurursunuz.Hamileliginizin tadını çıkarın, bunları dusunup en güzel anları zehir etmeyin kendinize.

Bide tehdit etme modası çıktı be seviyesiz insanlar ya bırak sevmesinler yardım etmesinler onlar utansın bi ömür evladina istemediğin bi isimle seslenecegine onlar küssün

para için karşı koyamıyosunuz sanırım eşin ailesine
paraları malları mülkleri onların olsun diyemiyor musunuz?

Kendi istediğin ismi koy. Çok istiyorlarsa kendileri koysaymis

Back
X