Kaynana ile oturmak yardım :(((

patinin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
11
0
1
33
arkadaşlar 26 yaşındayım Bi bebeğim var eşimle boşanmanın eşiğindeyiz evim toplandı ve kapatıldı. Şimdi eşimle yeniden barışmak üzereyiz ama o annesiyle yaşamak köyde yaşamak istiyor köyde oturmak sessiz Bahçeli ev bi evde olmak istiyor. Babası küçükken ölmüş annesi tek yaşıyor. Ben kaynanamla yaşamak istemiyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi nasıl bi konuşma yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum :KK43:((

Son düzenleme:
Koyde oturacaksaniz zaten mecburen birlikte oturursunuz,kimse ayri evde oturmuyor koylerde,yani genel olarak o sekilde. Kaynana nasil bir insan anlasabilecek misiniz?

Benim eşimde köyden geldi. Arada diyor köye ev yapalım (anne babasının evinin üstüne)oraya yerleşelim diye istemiyorum. Köyde birlikte oturuluyor diye bir şey yok. Kimse oğlu evlenince ya da evlenmeden ayrı ev açtı diye ölmüyor. Ev üstüne ev olmaz. Açık açık söyleyin ayrı ev olmazsa geri dönmeyeceğinizi zaten ayrıymışsınız.

Önce kabul etmiştim pek sağlıklı düşünebildiğim zamanda değildim sonra bi takım problemler olunca dank etti ve yapamayacağımı kolay olmayacağını anladım

O konuş tereddütlerim var ama mesele sadece o değil yeni evliyim ve eşimle baş başa olmak istiyorum
Valla evli olunca kimse esiyle basbasa olmuyor. Cocugunuz da varmis,kadinin belki size bir faydasi olur. Ne kaynanalar var gul gibi geciniyorlar gelinleriyle. Hem koy hayatinda kaynanayla oturmak iyidir, esinizle her aksam el ele diz dize oturacaksiniz mi sanki ayri yasayinca? Adamlar gelip ellerine telefonu kumandayi alip yayiliyor.

Valla evli olunca kimse esiyle basbasa olmuyor. Cocugunuz da varmis,kadinin belki size bir faydasi olur. Ne kaynanalar var gul gibi geciniyorlar gelinleriyle. Hem koy hayatinda kaynanayla oturmak iyidir, esinizle her aksam el ele diz dize oturacaksiniz mi sanki ayri yasayinca? Adamlar gelip ellerine telefonu kumandayi alip yayiliyor.
Benimkisi el ele diz dize olan cinstendi :)

1 oğlum var diğeri de yolda. Kendime soruyorum anne birlikte yaşasak diye bi teklifle gelseler hadi oğlum hadi herkes kendi yuvasına derim gibime geliyor. Çünkü rahat edemem. E o kızcağızlar nasıl rahat edicekler..

Zor durumdalarsa elimden geldiğince yardım ederim. Ama aynı ev demek karısının huzursuz oğlumun mutsuz olması demek..

Ay yeminle kendimden çoğaltıp çoğaltıp dağıtmak istiyorum..

Benimkisi el ele diz dize olan cinstendi :)
E neden bosanma asamasina geldiniz o zaman? Demek ki o her sey degilmis oyle degil mi? Evlilik deyince sadece o yetmiyor.
Kaynana kac yasinda? Koyde ne ile geciniyor? Esiniz ne is yapacak koyde? Sizin mesleginiz var mi? Siz ne is yapacaksiniz koyde? Hayvancilik var mi ailede? Tarim vs? Bunlari soylerseniz belki daha akillica cevaplar verebiliriz burada

[/QUOTE]
E neden bosanma asamasina geldiniz o zaman? Demek ki o her sey degilmis oyle degil mi? Evlilik deyince sadece o yetmiyor.
Kaynana kac yasinda? Koyde ne ile geciniyor? Esiniz ne is yapacak koyde? Sizin mesleginiz var mi? Siz ne is yapacaksiniz koyde? Hayvancilik var mi ailede? Tarim vs? Bunlari soylerseniz belki daha akillica cevaplar verebiliriz burada
Detaya girmek istemiyorum :KK43: sadece nasıl ikna edebilirim o konuda yardımcı olursanız

Detaya girmek istemiyorum :KK43: sadece nasıl ikna edebilirim o konuda yardımcı olursanız
Detay bilmeden bir sey soylemek zor. Soyle soyleyeyim o zaman ayri ev tutmazsan barismam deyin.
Ben 34 yasinda meslek sahibi insanim,sehirde dogdum buyudum koy nedir bilmem,esimin teyzesine kaynanam diyorum o cagirsa bugun gider yasarim onlarla. Cunku bu kadinin yapisiyla alakali bir durum,cok iyi bir insan. Eger sizin kaynananiz da iyiyse beraber yasayabilirsiniz. Ayrilma surecinde mesela size nasil davrandi? Torununa karsi nasil davrandi. Bunlar onemli seyler.Eger sizde de meslek,birikmis para yoksa,esinizin elle tutulur bir isi gucu yoksa,tarim ve hayvancilikla gecinilecekse,toprak sahibiyse kaynananiz koyde yasamaniz cok cok akillica. Eker bicer gecinirsiniz. Mis gibi dogal hayat. Esinizle de aksamlari odanizda basbasa olursunuz,cok zor degil sabretmek.

Bir de evin durumu onemli. Koylerde ne evler var,2-3 katli,herkese yeterince alan varsa neden olmasin. Cocugunuz da saglikli buyur hem. Dogal beslenir

ikna etmeyin zaten boşanma aşamasındaymışsınız kv ile yaşamak istemiyorsanız boşanın.
barışmak için şart mı sundu?
Barışırsak köyde yaşamak istiyorum dedi[/QUOTE]

sizde o zaman köyde yaşamayacaksak barışım deyin.
niye adamı iknaya çalışıyorsunuz ki.
zaten ipler kopmuş bir kere . bırakın o taviz versin barışmak istiyorsa sizi seviyorsa.

Back
X