kaynana ile tatile gidilir mi???

yani kıskançlığı vardır ama belli etmemeye çalışır. Ya orda bende gezicem diyip pesimuzden ayrilmazsa. .sonuçta biraz başbaşa kalmk istiyorum
ayrılmaz. ben yurt dışındayım kvdemde yurt dılında oldugu halde tatilde her fırsatta peşimize takılmaya calışır. üstelık masraflar bölünmüyor daha cok masraf cıkıyor. tatilde bol bol sevişin kvdeyı ne yapcaksınız ayol;) denize girseb üst bas hep dikkat etcen ben ugrasamam

Ben geçtiğimiz yıllarda kayınvalidemle tatil yapmıştım. Bu senede yapacağız. Eğer gıcık biri değilse sorun olmaz. Ay bu sıcakta uzungönde napacaksınız. Valla ben mart mayında gittim. İyi güzel ama bigünde geziliyor. Öle uzun bir tatil planı yapacak yer değil. Sıkılırsın.

şimdi kv var kv var

ben oğlum 6 yaşında şimdi bile kv ile gitmem bir yere

zira karışır

10 aylık bebek ile düşiünemiyorum bile

onu yedir bunu giydir

ay terler

yok üşür

yok bundan da yedir

ne var ki o da yesin

sıcak bir şey olmz soğuk su içsin vs vs

yanib enimki olmazzz

bir de tabii sürekli annesine hayır deyip sonra da haklı mı acaba di,ye düşünen bir adam olur

kv kaç yaşında çocuğa destek mi olur köstek mi

talimat alır mı talimat verir mi

yani yazlık fikri şöyle güzel olur, eşim bir ara hayal etmişti

annemler gelecek, annem yemek bulaşık vs halledecek

ben bebek bakacağım, akşam yemeğini eşim mangal yapacak

gündüz deniz. akşam veranda oldu bitti

ortam böyle olacaksa olabilir

ama aynı hayali kendi ailesi ile kurmaz zira onun annesi sürekli vırvırlanır sigara içki içemez vs vs

ama İzmir ve Antalya arasında günübirlik gezilmez yani,

o şeridi gezmek 10 gün sürer

Bebeğinizi bıraksanız durur mu babaannesinde?
Yoksa siz başbaşa plan yapıp çıktıktan 3 dk sonra sizi arayıp "bu durmuyor yavrum, sizi arıyor, çok ağlıyor, zırlıyor, yemek yemiyor, ağzını açmıyor, hiç susmadı" derler mi?
Benim aklımdan da bu geçti:) benimkini bıraksam hayatta durmaz mesela. Boşyere kv ile tatile çıkmış olurum, yazık günah:KK70:

Aman Allah korusun...
Haftada 1-2 gün görmeye katlanamıyorum. Tatili düşünemiyorum bile.
Triplerinden, nazlanmalarından geçilmiyor zaten normalde.

öyle olmuyor ama her kvdeyle sonucta onlarda izinde. bakiyorlar sonrada arkadan konusuyorlar
Kaynanaya göre değişir benimki ben bakarim çocuğa siz gezin der sürekli ona rağmen pek birakip bir yere gitmisligimiz yoktur ama yazlikta olsak birakip gezerdim. Onun Torununa bakmak hoşuna gidiyor aslinda ama ben pek birakmiyorum çok gezmedigimiz için gezersek de çocuğumdan ayri içime sinmez ama tatil olsa akşam birakip çocuk uyurken cikabilirdim.

Kaynanaya göre değişir benimki ben bakarim çocuğa siz gezin der sürekli ona rağmen pek birakip bir yere gitmisligimiz yoktur ama yazlikta olsak birakip gezerdim. Onun Torununa bakmak hoşuna gidiyor aslinda ama ben pek birakmiyorum çok gezmedigimiz için gezersek de çocuğundan ayri içime sinmez ama tatil olsa akşam birakip çocuk uyurken cikabilirdim.
öyle olur cok gördüm etrafimda. bakmasiba bakuyorlar sonrada söyleniyorlar:)

Slm kızlar eşimle bu yil trabzon uzungole gidecktk öyle kararlastirmistik. Geçen sene hamileydim biyere gitmedik.bebegim suan 10 aylik.esim dün gece bana yeni bi fikirle geldi.eşimin bi arkadaşının izmirde yazligi var.Yazin boş olucakms.kaynanam ve kayinbabam oraya gidicek tatile.bizide cagiriyolar. Esim ısrarla uzungolu iptal edelim oraya gidelim. Hem 5- 6 il gezecekmisz.ızmir aydın mugka antalya ..ve bebeğe kaynanam bakarms.masraf ikiye bolunurms vs..Ben onlarla rahat etmeyecegimi dsnyrm.esimde yeminler ediyo sözler veriyo.gezicez başbaşa olucaz vs. .sizce bu mümkün Olabilir mi yoksa beni ikna etmek için mi soyluyo bunları? Kabul edersem pişman olup tatilim mahvolur diye korkuyorum.esimde baya diretiyo.Yok dersem aramız açılacak gibi...
Valla bebekle tatile anne ya da kayınvalide de gelecekse (fikir uyuşmazlığı yoksa) harika olur.

Bebeğin sorumluluğu paylaşılır, başbaşa vakit gecirme oranı artar.

aslında kv kp le olan ilişkilerinize bağlı..bizimkilerin yazlığı var yakın bi şehirde,biz oraya gidiyoruz mesela.
geçen yıl oğlumu da aldım kv ile beraber gittik yazlığa.çok şükür bir sorun olmadı.bizde herkes ayrı takılabilir.yemekte buluşulur.sonra herkes keyfine göre takılır.
bu sene de aynısını dşünüyorum..kv dedi oğlunla başbaşa tatil istersen ben 1 hafta dönerim siz kalırsınız dedi.ama gerek yok dedim mesela..ama işte bu davranışlar sözler de her kv harcı değil ne yazık ki..
dediğim gibi ilişkilerinize bağlı..normalde de size karışmayan insanlarsa,sorun olmaz bence.

ne olursa olsun tatilde cekirdek ailemle tek olmak isterim. en azindan bir kac gün
Tabi bence de en mantiklisi o zaten kocamin kendi dukkani olunca izin durumu yok bu yil pazarla birlikte cumartesi yi de ayarlarsa inşallah ben de başbaşa tatile gitmek istiyorum iki gün balayina bile bu yüzden gidememiş biri olarak.

Tabi bence de en mantiklisi o zaten kocamin kendi dukkani olunca izin durumu yok bu yil pazarla birlikte cumartesi yi de ayarlarsa inşallah ben de başbaşa tatile gitmek istiyorum iki gün balayina bile bu yüzden gidememiş biri olarak.
biz dibine vuruYoruz her yil 5 6 hafta:)

biz dibine vuruYoruz her yil 5 6 hafta:)
On ne güzel biz evleneli bayramlar dışında kocamin iki gün üst üste evde durduğu olmamistir ki bir hafta bizim için hayal bile olamaz :)
Valla ben bu durumdayken yani kaynanayla git deseler ona da raziyim yeter ki kocamla iki gün tatil yapayim :) 3 gün demiyorum bak öyle bi şey mümkün değil. :)

haftasonu kaçamaklarına eşimin ailesi ile veya kendi ailem ile gidebilirim.
ama tamamen yaz tatiline çok tercih etmem, yine de kendi kardeşlerim veya eşimin kardeşleri ile o da olabilir, kafa dengi olup ortak plan yapabilirsek.

yine de bir kere kendi ailemle tatile gitmiştim, çok mutlu olmuşlardı, bu sebeple eşimin ailesi ile de gidebilirim, kendim için değil de onlar için daha çok, pek tatil fırsatları olmuyor çünkü.

ama dediğim gibi tek tatilim olacaksa tamamını kendi ailem bile olsa çekirdek aile dışında birileri ile geçirmek istemem.
tatilde biraz sessiz sakin, plansız olmayı seviyorum.

Oglum 2 yaşındayken eşimin dayisinin yazligina Fethiye ye gitmiştik. Kv kp ben eşim ve oğlum. Bende giderken çok tedirgindim. Aynı sözleri eşim de verdi bana. Bekledigimden çok daha iyi geçti. Oğlumu uyutup evde bırakıp ikimiz gezdik. Gündüz bakması için bırakmadım ama mesela kahvaltisini falan kv yedirirdi ben rahat rahat kahvaltı ederdim. Denize gidince kp hep ilgilendi ben eşimle yüzdüm vs. eglenceliydi yani. Çocuk küçük olunca yardimci iyi oluyor. Tabi bu anlaşma durumunuza da bağlı.

Back
X