- Konu Sahibi deniz ve mehtap
İyi senaryo yazıyorsunuz,bence değerlendirin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıızm 5 yaşında ve kaynanm daha b kere saçını taramadı,yemek yedirmedi. hep uzak durdu. kıızma kendi annem baktı bebekken. çünkü aynı şehirdeyiz. ama tam tersi olsaydı kaynanam tabiki bakardı ama kaynanamın pek o taraklarda bezi yok. yani çocuk bakımı eğtmi konusında pek iyi değl.o daha çok tarla bahçe işlerini kotaran bi kadın .ev işiymiş çocuk bakmakmış pek eli yatkın değil. zaten kendi çocuklarına da kendisi bakmamış. tarlada çalışmaya gitmş,çocukları komşu çocuklarının yada bekar görümcesinn elinde büyümüş. kıızma arada söylediği laflara da sinir oluyorum ayrıca. ama bişey desem kırılır. kızıma takılıyor şakayla karışık" seni kocaya verecem,kocaya gitcekmiisin" falan diyor.en sinir olduğum şey. küçücük çocuğa söyledğine bak. kıızmda bana gelip "kocaya gitmem,evlenmem" falan diyor sonra.
biz 3 yıl kirada oturduk .onların olduğu şehirde bi evlerni sattılar ve parasını bize verdiler. bizde üzerine kredi çektik ve bir ev sahbi olmak üzereyiz. 4 senemiz kaldı kredi btmesine. şmdi diyceksiniz ki ne hain gelinsin sen. sana iylik etmişler sen kadını burda anlatıyorsun diye ama işte zaten beni de bu vicdan öldürüyor. yani bze yaptıkları iyilkler de var. ve belki de bir çok kşi benim kadar şanslı değldir.örneğin evlenirken eşya mobilya konuusnda ne istediysem de aldılar. ben fazla şey istemedim o ayrı.ne çok şey istyor demesinler dye. keşke isteseymişim diyorum mesela.bir nişan bohçası hazırlamışlardı. içnde yok yok ama eski usul tabi. tülbentler 50 tane falandı. havlular vesaire. ama ben neyapayım onca tülbenti. duruyorlar. etek almışlar bana ama tesettür tarz etek. o eteği hiç giymedm.yani onların hayalindeki geln değildm bence hala da değlim.
eğer benm gib herşeyi takan brysen zor cnm. başkasının yanında uzun süre kalmak. umarım istediğin gbi eviniz olur sizin de.
validegülün suçu ne şimdi burda?