kaynana itiraflarım !

Yaz mevsiminde sobanın üstünde yemek demekki köyü çok sogukmuş ama sobanın üstünde pişen yemegin tadını hiç birşey vermiyor hemde çok güzel olur kışın bizde pişiriyoruz heleki soba fırınlı ise fırınında çok güzel yemekler pişer bunu tüpten kar sağlıyor diye düşünmeyin çünkü tüpte pişen yemegin tadı farlkı odun ateşinde pişen yemegin tadı farklı oluyor ve daha lezetli oluyor.

kuzenım evlı ve kayınvalıdesı yazın koyde kalır ama nasıl koy harıka bır yer ve koy oyle sogukkı temmuzda soba sabahdan aksama kadar yandıgı halde hırkalarla oturuyoruz gıttıgımızde.

biz 3 yıl kirada oturduk .onların olduğu şehirde bi evlerni sattılar ve parasını bize verdiler. bizde üzerine kredi çektik ve bir ev sahbi olmak üzereyiz. 4 senemiz kaldı kredi btmesine. şmdi diyceksiniz ki ne hain gelinsin sen. sana iylik etmişler sen kadını burda anlatıyorsun diye ama işte zaten beni de bu vicdan öldürüyor. yani bze yaptıkları iyilkler de var. ve belki de bir çok kşi benim kadar şanslı değldir.örneğin evlenirken eşya mobilya konuusnda ne istediysem de aldılar. ben fazla şey istemedim o ayrı.ne çok şey istyor demesinler dye. keşke isteseymişim diyorum mesela.bir nişan bohçası hazırlamışlardı. içnde yok yok ama eski usul tabi. tülbentler 50 tane falandı. havlular vesaire. ama ben neyapayım onca tülbenti. duruyorlar. etek almışlar bana ama tesettür tarz etek. o eteği hiç giymedm.yani onların hayalindeki geln değildm bence hala da değlim.

biraz kaprisli gelin pozları var sızde. şahsınıza direk soylenen soz hakaret vs.. bişey yok. sanırım dolaylı yollardan anlıyorsunuz bunu
neden bukadar ustune gıdıyorsunuz kı anlamadım. dert edeceksenız ustunuze alınmayın tıkayın kulaklarınızı. dert etmek ıstemıyorsanızda
bıraz kulak verın bakalım esınızın aılesıne. belkı esınızın aılesıne fazla mesafelısınız sizinle samımıyet kurmaya calısıyorlardır.
walla bu devırde kımse evını satıpta coluguna cocuguna ev parası verme derdınde degıl. ayrıca koyde yetısmıs koy kadını dıyorsun ya
senden benden cok daha bılgılı ve vefalı ınsanlardır emın ol. varlıgıda yokluguda bılırler genelınde. hıc dert edıloecek bır sey goremedım ben.
mıllet nelerle ugrasıyor. bence sızınkısı can sıkıntısı...

geçenlerde ev için bi vazo ve yapma çiçek beğenmş . bana " bu çok güzel eve almak istiyorum. evin şurasına güzel olur dye söyledi. ben hiç beğenmedim tarz olrak yani. ama sırf o istediği için ve evime onca masraf ettiği için evde hakkı vardır vicdanıyla evet güzelmiş dedim. ve o çiçek alındı oraya koyuldu.ben almadım o aldı. aslında orayı kendi evi olarak görüyor.

walla bence sen etrafına bak canım bunlar güzel şeyler gelinsek bunları yapmak zorundayız ben bir problem göremedim benim yerimde olsan demek çatlayıp ölecen biz kaynanama da bakıyoruz 60 yaşında aklı susute puste bir giydiğini birdaha göremessin keşke benim kaynanamda kendi halinde olsaydıkuaforden çikmiyor torunlarına özel tasarım butiklerden hergün alışverilş yapıyor ve bende para kazanmak için sabah 9 da evden çıkıyorum akşam 9 da eve geliyorum para harcamayım diye saçlarımı kardeşime bı-oyatıyorum ama o benim kazandıgım parayı çatır çatır yiyo eltim ve görümcelerimde nasıbini alıyor bende çok saygılı ezik gelin 2 kira ödeyoruz 2 ev geçindiriyoruz daha anlatacak çok şey var çokkkkk budaha başlangış

Back
X