Aynı apartmanda degiliz yakın yerlerde oturuyoruz. Annem başka şehirde. Şöyle söyleyeyim, kina bizim şehirde olduğundan hemen sonra eşimin memleketine gitme kararı aldik. Annemi önden yolladik Kaynanam ve eltimle ayni arabada. Kaynanam annemi uyuyor sanıp, eltime kadin size gelsin size gelsin diyip durmuş. Kendi evinde istemedi yani. Dugunden sonra da annem bize geldi kalmaya. Kahvalti hazırladı çağırdı yemek hazırladı çağırdı. Ki kaynanam hastalığını bahane eder hep ama annem daha hastadır ona rağmen. 1 kere olsun sende bana gel demedi. Dünde akrabalrim geldi, arayip hg bile demedi yoksa bizimkiler kayınpedere cok deger verir, boyle şeyler olmasa ilk onlara giderlerdi. Bugunde vedalasmaya gidince kayınpeder eve gittiniz mi hasta ziyaretine dedi. Neyse hatrı icin gidelim dedik karısı kapıyı açmadı bile.Ben anlayamadım
Aynı apartmanda mısınız
Size ne feci apartman içinde
Aynı apartmanda iseniz neden telefon etsin annenize
Başka apartmanda iseniz de şehir dışından anneniz gelince hoş geldinize eve gelmesi gerekmez mi neden telefon etsin
Eşiniz ne diyor?
Asil onemli olan esinin tutumu ben onu merek ettim.Senin yanindaysa hic tinlama.
Eşin nerede??
Apartmanda bana saygısız ws diye bağırınca ben çok üzüldüm tabi. Normalde altta kalmam ama hakliyken haksiz Duruma düşmemek icin ogun bisi demedim. Eşim annesiyle konuşmaya gitti neden bağırdın doğru duzgun konuşmak varken ws diye. Ben öyle demedim oğlum boyle dedim eve girmeme bile fırsat bırakmadı falan demis. Ben şuan kw.demlere adım atmıyorum diye eşim Uzatma çocukluk yapma diyor.Eşin nelerlerde canım onla bi paylaşsan konuşsun ezdirmesin seni
Baska yere tasinma imkaniniz yok mu?Apartmanda bana saygısız ws diye bağırınca ben çok üzüldüm tabi. Normalde altta kalmam ama hakliyken haksiz Duruma düşmemek icin ogun bisi demedim. Eşim annesiyle konuşmaya gitti neden bağırdın doğru duzgun konuşmak varken ws diye. Ben öyle demedim oğlum boyle dedim eve girmeme bile fırsat bırakmadı falan demis. Ben şuan kw.demlere adım atmıyorum diye eşim Uzatma çocukluk yapma diyor.
kicini kaldirmissiniz hala kaldiriyorsubyz
Evlenmeden once biraz daha Uzak bir yerde kiralik ev baktik fakat sirf onlardan uzaga taşınmayalım diye kayınpeder kendilerine yakın yerden ev aldılar. Çok direttik istemiyoruz diye ama eltimle altlı ustluyuz onlarada çok yakınız.Baska yere tasinma imkaniniz yok mu?
Bir daha ayni seyi yapsin altta kalmam kesinlikle zaten bu güne kadar kayınpederin hatrı vardi ama oda karısının tarafını tutuyor ki 1 gün olsun noldu kizim.demediRest çekme zamanı gelmişte geçiyor. Yoksa daha çook tepene çıkarlar bacım.
Neden altta kalıyorsun ki?
Alllah kolaylık versin Cnm demekki mesafe koy desek eşinle sorun olacak aynı apartmanda çok çok zor tek çözüm başka yere çıkmakApartmanda bana saygısız ws diye bağırınca ben çok üzüldüm tabi. Normalde altta kalmam ama hakliyken haksiz Duruma düşmemek icin ogun bisi demedim. Eşim annesiyle konuşmaya gitti neden bağırdın doğru duzgun konuşmak varken ws diye. Ben öyle demedim oğlum boyle dedim eve girmeme bile fırsat bırakmadı falan demis. Ben şuan kw.demlere adım atmıyorum diye eşim Uzatma çocukluk yapma diyor.
En iyi eşin tanır onlari bunları onunla paylaşın ama dikkat edin şikayet eder gibi doldurur gibi değil üzüldügünüzü ifade edin arada ince bi çizgi var onu iyi ayarlamak lazım istemeden de olsa doldurur pozisyonunuza düşebilirsiniz bundan sakının.Çok sıkıldım kizlar. 4 aylık evliyim ama şimdiden bezdim. Oyuncu numaracı bir kaynana var başımda, düşünüyorum da keske önceden belli etseydi gerçek yüzünü hic evlenmeseydim. Başkalarının yaninda canim cicim tekken lafini sokar asla esirgemez. Kayınpederi severdim onuda dolduruşa getiriyor. Ondanda soğudum o yuzden. Gecen gun sacma sapan bir sebepten apartmanda bana demediğini bırakmadı kaynana. Herkes duymustur bagirislarini yani. Sen kaymakam misin oldu sen saygisızsın osun busun. Hasta olursun aramaz sormaz ama kendi hastalığını kullanır beni arayip sormadınız gelmediniz olur. Gurbet geliniyim ben ailem geldi dün, arayip hg demedi. Bugun vedalasmaya kayinpedere gittik eve hasta ziyaretine neden gitmediniz dedi oysa çağıran eden umursayan yok. Neyse yinede gidelim dedik kapıyı bile açmadı terbiyesiz kadin. Çok yoruldum cok sıkıldım 4 ayda su yaptıklarından. Kayinpederde 1 kere olsun noldu kizim demedi sormadı keske sorsa. Kendim anlatmaya kalksam kabullenmez üste çıkar biliyorum. Napsam şaşırdım daha okdr cok sey var ki şimdilik bunları anlatıp içimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?