- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
aramızda sadece 2 sokak var ya sadece 2 sokak 1 haftalığına kalmaya gelinir mi allah aşkına bi söyleyin bana.bi iki gece olsa neyse 1 hafta ya.sanki şehir dışına gidiyor valizini toplayıp gelmiş.tüp bebek yaptırdığım aralıkta da böyle güm diye 1 haftalığına gelmişti.1.5 ay geçti aradan yine geldi.ne bu böyle ya.ben 2 haftada bi çamaşır yıkarım biriksin diye.o 2 tane kazağı için makineyi çalıştırmış.abi git evinde yıka ya ne acelesi var kazağının..gelir bizde banyo yapar.çöreği ısırıp kabın içine ısırığıyla atar..bide akşam diyorki sizin mahallede arkadaşım çok ; izin verirsen yarın buraya onları çağırcam..hanginiz bu soruya hayır dersiniz adam gibi cevap verin ama.ben sen bilirsin diyebildim ve yutkundum.ağladım ağlayacam o derece..ben mesafe koymaya çalıştıkça dibime giriyor.kesinlikle yazın ev arayacağım ve bi dolmuşluk mesafede oturacağım.en azından kalmaya geldiği zaman uzağız biz derim
eşime anlatıyorum abartma diyor.arkadaşlarını eve çağırmasına hayır deseydin diyor.zaten kocamın hayır diyeceğini bildiği için bana diyor.hani gelinim ya hayır diyemem diye.ulan herkes işini biliyor bu dünyada ya..kızı evinden kovmuş bu hafta oda diğer oğluna gitmiş oğluda gelme hazır değiliz demiş.bizim salak gel demiş iyimi.gerçi gelecek elbette ama 2 sokak ya sadece 2 sokak.gündüz gidiyo kuran kursuna sonra evime geliyo.evine gitsene ya