• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana kaynana.........

Kendini bilmez insanlarla uğraşmak da çok zor olmalı.Size akıl verdikçe onlar,burası benim evim,çocuğu da ben doğurdum,onun için en iyisini,en güzelini benden başkası düşünemez ,deyin.Susarlar herhalde.guclubacismile

inan benim onlara dediklerimi onlar bana deselerdi ölüdüm heralde mesela akşam çocugu yıkıcam herşeyini hazırladım kaynanam yatıo kayınpederim sen bilmezsin çağır annen yıkasın yok baba ben yıkarım diorum yok yok o yıkasın en son dedim ya 2 aydır annemmi yıkıo bu çocugu ama yinede gitti çağırdı kaynanamı ama izin vermedim ben yıkadım yine
bulaşık sepetimi ben sola koyuorum daha rahat ediorum die kaynanam sağa koyuo daha gelir gelmez direk ona bakıo değiştirmişmiyim die dün geldi içeri girdi ben çantamı bıraktım mutfaga girdim baktım sağda üzerinde bikaç bardak vardı sola doğru fırlattım sepeti ya ne ara değiştirdin bugün baktım değiştirememiş ayy ne derrtliymişim yaa:D siz bide eltimi dinleyin ben 3 o 13 senelik evli:D

Son düzenleme:
canım Allah sabır versin ne diyeyim ama bence takma ya nasılsa gideceklermiş sen eşinle mutlu olmaya bak
Allah bebeğine uzun ömür versin sağlıklı mutlu yaşam versin canım
üzme canını ben anlamıyorum böyle yapınca ellerine ne geçiyorki acaba?

Kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı laelaelaelaelae

Allahtan geçici süreliğine gelmişler arkadaşım ya hep birlikte otursaydınız kafayı yerdin o zaman idare et azcık

inan benim onlara dediklerimi onlar bana deselerdi ölüdüm heralde mesela akşam çocugu yıkıcam herşeyini hazırladım kaynanam yatıo kayınpederim sen bilmezsin çağır annen yıkasın yok baba ben yıkarım diorum yok yok o yıkasın en son dedim ya 2 aydır annemmi yıkıo bu çocugu ama yinede gitti çağırdı kaynanamı ama izin vermedim ben yıkadım yine
bulaşık sepetimi ben sola koyuorum daha rahat ediorum die kaynanam sağa koyuo daha gelir gelmez direk ona bakıo değiştirmişmiyim die dün geldi içeri girdi ben çantamı bıraktım mutfaga girdim baktım sağda üzerinde bikaç bardak vardı sola doğru fırlattım sepeti ya ne ara değiştirdin bugün baktım değiştirememiş ayy ne derrtliymişim yaa:D siz bide eltimi dinleyin ben 3 o 13 senelik evli:D

o değiştirdikçe eşyaların yerini,siz de yılmadan tekrar değiştirin.kaydirigubbakcemile3 Ama eylemlerinizi,kurduğunuz cümlelerle de destekleyin ki,havada kalmasın.:ecrin_bebek:
Eve bir kişi bile gelse insanın düzeni bozuluyor.Azcık kalır giderler de sen de gerilmekezsin daha fazla.:Saruboceq:

yılmadan olmuo işte insan bi süre sonra yılıo:D diorum ya ben öle kin tutabilen bir insan değilim akşama giderim herşeyi unuturum yani sinirim geçer ama kararlıyım artık yanlarında oturmıcam öle sohbet falanda etmicem anlarlar artık sanırım istemediğimi ben çok düşündüm benimde annem kaynana olucak hatta benimde oğlum var bende olucam sabrediyim nolcak kocamı seviosam ailesinide sevmeliyim dedim ama inanın sabrım kalmadı yaşamayanlara göre hiçbirşey ifade etmez bu anlattıklarım sadece çeken bilir onlar desin yapsın sen umursama olmuo işte inşallah yaşamaz ve anlamazsınız

Bunlar okuyorum ya ya sabır diyorum allah sizlere sabır versin..bir insanın benimle tartısmasına saygı duyarım..ama cahilliğe asla duyamıyorum..hele ki cahilce bir konusmaya gelemiyorum.
kendi aileme karsı da böyleyim..ilerde napıcam hic bilmiyorum dilerim eşimin ailesi de okumuş,kültürlü insanlar olur.yoksa işim cook zor..

yorumlar için hepinize tek tek tşk ediorum arkadşlar neseki bugün gidioalr çok şükür bugünde aynı şeler oldu ama dünki kadar sinirli değilim sabah tam çıkıcam kaynanacım demezmi o gömleğin daha uzunu yokmuydu bunun daha uzunu yok ben böle giyiorum dedim bak ben bulurum uzununu dedi ki 3 senedir bana bir çorap almış insan değildir alma boşuna ben giymem dedim kızları açık biri göğüs dekoltsi olmadan dışarı çıkmaz kadın bana taktı kafayı ama bugün ne yaparlarsa yapsınlar canımı sıkmıcam hava çok güzel oğluşum kilo almış yani gram:D eşim özür diledi bana bağırdığı için ama ben hala birazcık naz durumlarındayım akşamada misafirim geliomuş ne yapsam diye düşüncelerdeyim takamıcam onları kusura bakmasınlar

Back
X