Kaynana, kaynanaaaa..

Aynen oyle canim. Mesela seye bozulmus.bu bana dedi ki senin yeni glinlik bitti artik kisin biz gelicez ben buna bozuldum. Bunu soylemeden oncede aksamustu cayin yanina biseyler yapalim dedi ama bni de bi akraba davet etmisti. Bnde buna bozuldum ya akrabada da coluk cocuk kafam kaldirmicak diye annemlerle gezmeye gittim. Diyomus ki hayir akrabaya gitmedin benle niye oturmuyosun. Valla deli ya ay bn sana kizmisim asil konu sensin senle niye oturayim hani sunu dese hadi bna alindin bnle oturma akrabaya git dese anlicam
Yok canim hicbir zaman seni anlamicak kv dunya iyisi bi kadinda olsa sana karsi her zaman tetikte olcak bn bunu gordum ogluna duskun olan her kv boyle.burda sana dusen gorev ne bilyo msn.malesec uzulerek soylyrm her sinirini belli etmemeyi ogrenceksin o siniri cok buyutiyolar cnku. Kocanasorsan sana dicekki ne var ki kadin seni ynnda isriyor ne var boyle demisse iyo tarafndan bak . sanabisey yaranilmaz bilmem nedicek yine kv 1sen0 olcak.cabala ugras ama agzina laf verme mesela o rica ettiyse geri cevirme ceviriyosanda aciklamasini yap ki sana kulp bulmasinlar.bu boyle surup gidicek bnd . sana tavsiye taktik degistir . huysuz gelin oluyoruz snra bu deveyi gudemezsin bunu bil e bu diyardanda gidemicgne gore kendi mutlulugn icin kucuk pembe oyunlar oyncaksn

Durum zor canım . Eltine de gıcık oldum
Inanilmaz tehlikeli bi tip bana demislerdi de ben yok canim demistim. Hakliymis insanlar. Kim bilir nasil bulandiriyo simdi ortaligi. Neyse rabbim cok buyuk o bilir ne yapacagini. Herkes hak ettigini eninde sonunda buluyo

Inanilmaz tehlikeli bi tip bana demislerdi de ben yok canim demistim. Hakliymis insanlar. Kim bilir nasil bulandiriyo simdi ortaligi. Neyse rabbim cok buyuk o bilir ne yapacagini. Herkes hak ettigini eninde sonunda buluyo
Aynen Birgün o da bozulursa Eşiyle o zaman da sen yaparsın aynısını

Aynen oyle yani bn o ne kotu zamnlar gecirdi bir kere ne sordum ne de mesafe aldim hatta herkes takdir etti bni. Ki bununla ovunmuyorum boyle olmasi lazim. Ama sen bana boyle art niyet yaparsan bnde lafi soylerim kaldi ki kim oldgunu kimse bilmiyo burasi gizli bi platform giybet etmis onu rezil etmis sayilmam. Gerci 5 bin kisi biliyo o kendini rezil etti ne yazikki de. Neyse bn onun art niyetindeyim yil olmus net kullaniyo hic paylasmiyosun simdi mi paylasiyosun. Bnm ilk defa kocamla kavgami duyuyo bu arada. Ee insana da derler madem kociskonu cok seviyodun elin adamiyla isin neydi.
Sen yapilmasi gerekeni ypyosun ama onlar ypmiyor bu hep boyle olcak bosver insanlik senee kalsin.
Oralar oyle canim bunu herkes soyler sknti yok sen soyleyince onu cekemiyor olursun bu boyle oldu hep.asla ortamda agzini acma burdak onusuyoruz icini dokyosn okey prda yapma orada hep sus . hep notr yormlar yap hicbi zaman fkrini belirtme kvga ettgi belli etme malesef biz gelinlern kaderi bu herkes soyler sen soyleynce olmaz yanlstir cahilsindie bilmem nedir. Cok iyiler vardir tbiki oda binde bir

Aynen Birgün o da bozulursa Eşiyle o zaman da sen yaparsın aynısını
Onlar hep birbiryle atisir takisir. Mesela babasina sormadan cocuk yatili yollanmaz demi. Bnm cocugum yok ama bnde bi evladim neticede biliyorum yani. Kizini yolluyo kardesine ornegin bunlar basliyo kapismaya bn abi soyledir boyledir durumu toparla. Ay ne safim ya birak yesinler birbirini izle

Onlar hep birbiryle atisir takisir. Mesela babasina sormadan cocuk yatili yollanmaz demi. Bnm cocugum yok ama bnde bi evladim neticede biliyorum yani. Kizini yolluyo kardesine ornegin bunlar basliyo kapismaya bn abi soyledir boyledir durumu toparla. Ay ne safim ya birak yesinler birbirini izle
Aynen canım yesinler birbirlerini boşver . Mesafe de koy arana olsun bitsin

Aynen oyle kariama hicbiseye bnde oyleydim surekli grmcemle kv tartisirdi biz bnm israrimla bir araya gelirdik snra ne oldu grumce bnle takisti esimlede snra esim ona beni savunmus oda bizi silmis kv onu hakli buldu normal olrk . snra kv dediki ne dedinde olguma ablasiylakvga etti ama hic de demediler bu kiz hep bizibir araya getmye calsti kotu biri olsa bir araya getirmezdi bizi ve smdiye kdr da kv bana mesafeli gormcede knsmiyor :D yaaani naparsan yap kmseye yaranamazsin e smdi ne olyo kv ogluna anlatiyo kiziyla problemini ben tv izliyorm yorm bile ypmiyorm cay icer msnz kahve icer msnz ypyprm dinlyrm sadce yaranamazsin aslaaaaa hicbi zaman iyi gelin olamazsin onlarn goznde sen oglullaruni onlardan ayirdin murlu mesut yasiyolsrdi sen geldin bitti hersey. Bu hic degismick dalgana bak oyuzden. Kv hep sey diyo ogluna eskden orya giderdik htrlymsn bilmem ne bana zarf atyo smdi gidemiyoruz die oyle canimm

Aynen oyle kariama hicbiseye bnde oyleydim surekli grmcemle kv tartisirdi biz bnm israrimla bir araya gelirdik snra ne oldu grumce bnle takisti esimlede snra esim ona beni savunmus oda bizi silmis kv onu hakli buldu normal olrk . snra kv dediki ne dedinde olguma ablasiylakvga etti ama hic de demediler bu kiz hep bizibir araya getmye calsti kotu biri olsa bir araya getirmezdi bizi ve smdiye kdr da kv bana mesafeli gormcede knsmiyor :KK70: yaaani naparsan yap kmseye yaranamazsin e smdi ne olyo kv ogluna anlatiyo kiziyla problemini ben tv izliyorm yorm bile ypmiyorm cay icer msnz kahve icer msnz ypyprm dinlyrm sadce yaranamazsin aslaaaaa hicbi zaman iyi gelin olamazsin onlarn goznde sen oglullaruni onlardan ayirdin murlu mesut yasiyolsrdi sen geldin bitti hersey. Bu hic degismick dalgana bak oyuzden. Kv hep sey diyo ogluna eskden orya giderdik htrlymsn bilmem ne bana zarf atyo smdi gidemiyoruz die oyle canimm
Aaa bunlarin hepsi ayni model:KK12::skandal:valla dgru bnmkide takintili ne yapsan yetmiyo. Buluyo kadin laf sokucak bisey. Yetmiyo ona. Allah yardimcin olsun seninde canim seninkide az degilmis

Ne kadar gereksiz dimi elti ve kv hatta görümce sorundan başka ile yaramıyorlar:-)
Aynen birde gorumce en fenasi bnce eltiyle en azindan sartlar esit. Laf soylesende sikinti olmuyo. Ama gorumce tam tehdit. Ne yaparsan yap ustune cikamazsin cnku onlarin kizi. Allahtan gorumcem yok

Aynen birde gorumce en fenasi bnce eltiyle en azindan sartlar esit. Laf soylesende sikinti olmuyo. Ama gorumce tam tehdit. Ne yaparsan yap ustune cikamazsin cnku onlarin kizi. Allahtan gorumcem yok
Yaaa benim elti yok ama görümce iki tane :-) cidden tam zarar hiç gerek yokmuş bence :-)

Aaa bunlarin hepsi ayni model:KK12::skandal:valla dgru bnmkide takintili ne yapsan yetmiyo. Buluyo kadin laf sokucak bisey. Yetmiyo ona. Allah yardimcin olsun seninde canim seninkide az degilmis
Aman bosver inan konu acipta bi ton yazi yazmaya degmez . sen ilk is kocanla arani iyi tutmak agzndn girburnundan cik duzelt 2. Sirada onlar baktin ki olmyor elbet bi yolunu bulursun sana sunu yap bunu yap demem cnku onlarin icinde olan sensn.kv en cokcistedigi seynedir onun uzerinde oynycaksn. Mesela bnm bi yakinm kv ve kp en cok istedigi sey tum aile bir araya gelmek oda onlara kizinca hicbi aile toplantsnda bulunmiyor onlari mutsuz etmek icin. :D oda oyle bi cins intikam alyo aklinca. Sende bi yol bulursun mitlaka ama once koca

Aman bosver inan konu acipta bi ton yazi yazmaya degmez . sen ilk is kocanla arani iyi tutmak agzndn girburnundan cik duzelt 2. Sirada onlar baktin ki olmyor elbet bi yolunu bulursun sana sunu yap bunu yap demem cnku onlarin icinde olan sensn.kv en cokcistedigi seynedir onun uzerinde oynycaksn. Mesela bnm bi yakinm kv ve kp en cok istedigi sey tum aile bir araya gelmek oda onlara kizinca hicbi aile toplantsnda bulunmiyor onlari mutsuz etmek icin. :KK70: oda oyle bi cins intikam alyo aklinca. Sende bi yol bulursun mitlaka ama once koca
Haklisin bacim. Net:KK5:

Back
X