keşke işte ama ben ne bileyim insan yaşadıkça öğreniyor galibaBaştan hiç vermeseydiniz altınlarınızı,direk banka kasasına konulsaydı keşke..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke işte ama ben ne bileyim insan yaşadıkça öğreniyor galibaBaştan hiç vermeseydiniz altınlarınızı,direk banka kasasına konulsaydı keşke..
bundan sonra mesafeli ol. cok samimi olma sevgi saygı çerçevesinde git gel.Bu zamana kadar kaynanamla hiç sorunum olmamıştı hatta kaynana kelimesini bile kullanmıyordum aramız çok iyiydi ama bu hafta sonu hiç beklemediğim bir şey yaptı bana tartıştık ve evinden çıktım eltime gittim tartışma konusu da düğünden kalan altınlarŞimdi adını duyunca bile sinirleniyorum altınlardan da nefret ettim sizce napmalıyım ?
![]()
kesinlikle
sakince hanım ablanın yazdığını söyleyebilirdin canım
kimi kv çok takıntılı. alıp harcamayacak belki ama
illa onda duracak...
bankaya para vermemek değil çok şükür çalışıyorum ama ilçede olduğumuzdan ile gitme şansımız da hep haftasonları olduğu için olmuyor malesef bugün sevk aldım ancak öyleArtık şu eski alışkanlıklardan adetlerden kurtulmalı yeni nesil.Seni bilmem ama,çoğu da 3 kuruşluk kasa parası ödememek için bankaya koymuyor.Zamanında bankaya koyacaktın.Ya hırsız alsaydı,şimdi tartıştığınız bir altın bile olmayacaktı.
keşke işte ama ben ne bileyim insan yaşadıkça öğreniyor galiba![]()
aynen öyle yapacağım artık anne yerine koymuştum kendi annem bana çok uzakta diye ama artık mesafemi koydumbundan sonra mesafeli ol. cok samimi olma sevgi saygı çerçevesinde git gel.
Hiiiç karışmayıp oğluyla halletselerdi .Aynısını bende yaşadım ama ben eşimede kv deyede hevesim var düğünde gezmede takıcam dedim.Oğluna atın suçu korktu durdurmadı beni vs vs vs.Bi daha hiç bi konuda siz direk müdahil olmayın daha 4 aylıkmışsın bak oğluna söyleyin ikisi halletsinler.Bu zamana kadar kaynanamla hiç sorunum olmamıştı hatta kaynana kelimesini bile kullanmıyordum aramız çok iyiydi ama bu hafta sonu hiç beklemediğim bir şey yaptı bana tartıştık ve evinden çıktım eltime gittim tartışma konusu da düğünden kalan altınlarŞimdi adını duyunca bile sinirleniyorum altınlardan da nefret ettim sizce napmalıyım ?
![]()
Eşim zaten evden çıkmadan dedi anne seni kırmak istemiyorum ama haddin olmayan şeylere karışma biz çocuk değiliz dediHiiiç karışmayıp oğluyla halletselerdi .Aynısını bende yaşadım ama ben eşimede kv deyede hevesim var düğünde gezmede takıcam dedim.Oğluna atın suçu korktu durdurmadı beni vs vs vs.Bi daha hiç bi konuda siz direk müdahil olmayın daha 4 aylıkmışsın bak oğluna söyleyin ikisi halletsinler.
zoruma gitti valla yemin ederim altında gözüm de yok nişan zamanı ince set aldım diye bana bozulmuştu sevsem zaten at nalı kadar alırdım sözünü geçiremiyor bana ya deli oluyor işteKimin altın peşinde olduğu ortada.
Kendi altınlarınızı almanız suçsa eğer bu suçu işleyin..
zoruma gitti valla yemin ederim altında gözüm de yok nişan zamanı ince set aldım diye bana bozulmuştu sevsem zaten at nalı kadar alırdım sözünü geçiremiyor bana ya deli oluyor işte![]()
şaka yapıyorsunuz bunu mu yaptılar yuh ya yuh yuh ben aldım zaten bırakmadım altınlar onun değil ki bizim eşimle kaynana derlerdi kızardım ama işte...Kayınvalidenizin altınlarla ilgili farklı planları olabilir.. Bu kadar büyük aşırı ve sert tepki göstermesinden belli..
Hiç olmadı bozdur altınlarını altın hesabına yatır.. Ama muhakkak altınları al kayınvalidenden.. Bizde düğün de altınları kayınvalideye emanet ettik.. Balayına gittik.. Sonrasında da altınları almak istediğim de alamadım altınları, yok gurbet ellerdesiniz altınlar çalınır dedi kayınvalide, eşim de onayladı.. Sonrasında da hiç alamadım, vermedi altınlarımı.. Sonrasında da kendilerine yeni ev aldılar.. Biz kirada yaşıyoruz.. Bu konuda onlara hakkımı helal etmiyorum..
alttaki arkadaşımın yorumuna katılıyorum.kv nin başkaca planları olabilir bu kadar sert tepki göstermesinin mutlaka bir sebebi vardır.altınlar onun evine kasadaydı evine hırsız girdi ama kasayı açamamışlar ve şükür altınlarımız çalınmamış biz de bankaya koymak için altınları aldık evinden farklı şehirlerde oturuyoruz onunla ben de bizim yaşadığımız yerdeki bankaya koyacağız dedim eşimle beraber tabi ordan bir anda tartışma başlattı altınları benden almaya niyetiniz şimdiki kadınlar çok biliyor dedi ben de tutamadım kendimi![]()
Kayınvalidenizin altınlarla ilgili farklı planları olabilir.. Bu kadar büyük aşırı ve sert tepki göstermesinden belli..
Hiç olmadı bozdur altınlarını altın hesabına yatır.. Ama muhakkak altınları al kayınvalidenden.. Bizde düğün de altınları kayınvalideye emanet ettik.. Balayına gittik.. Sonrasında da altınları almak istediğim de alamadım altınları, yok gurbet ellerdesiniz altınlar çalınır dedi kayınvalide, eşim de onayladı.. Sonrasında da hiç alamadım, vermedi altınlarımı.. Sonrasında da kendilerine yeni ev aldılar.. Biz kirada yaşıyoruz.. Bu konuda onlara hakkımı helal etmiyorum..
Maalesef canım.. Şimdide kira parasını yiyorlar.. Bizde ev peşinatı biriktirmek için uğraşıyoruz..şaka yapıyorsunuz bunu mu yaptılar yuh ya yuh yuh ben aldım zaten bırakmadım altınlar onun değil ki bizim eşimle kaynana derlerdi kızardım ama işte...
üzüldüm canım senin sizin için bizim aramızda 2 saat mesafe var ayda bir gidiyoruk ama ben de artık yılda bir giderim soğudum ağzıyla kuş tutsa ısınmam artıkMaalesef canım.. Şimdide kira parasını yiyorlar.. Bizde ev peşinatı biriktirmek için uğraşıyoruz..
Ama hakkımı helal etmiyorum bu konuda.. Zaten kaynanama ne saygım nede sevgim var.. Sırf eşimin hatırı için seneden seneye yanlarına gidiyoruz.. Ama ben en çok eşime kızıyorum.. Eşimin saflığından yararlandılar.. Ama gerçek yüzlerini de görmüş oldu..