• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANA kelimesini kullanmıyordum ama şimdi dilimde kızlar yardım:(

Maalesef canım.. Şimdide kira parasını yiyorlar.. Bizde ev peşinatı biriktirmek için uğraşıyoruz..
Ama hakkımı helal etmiyorum bu konuda.. Zaten kaynanama ne saygım nede sevgim var.. Sırf eşimin hatırı için seneden seneye yanlarına gidiyoruz.. Ama ben en çok eşime kızıyorum.. Eşimin saflığından yararlandılar.. Ama gerçek yüzlerini de görmüş oldu..
Resmen hırsızlık yapmışlar. Allah korkuları yok mu ya nasıl girebiliyorlar bunjn vebaline?

Kaynanaya bak kaynanaya

alacaksın tabi bu konuda ona hesap mı vermek gerekiyormuş birde senin altınların

ister alırsın ister satarsın o ne diye karışıyor:KK12:
o bizim iyiliğimizi istiyormuş ilçeden il merkezi uzak ta oralara götürmeyin çalınır falanmış kendi evine de hırsız girdi dedim o zaman da işte hırsız her yerde diyo

bırak konuşsun..
sen al altınlarını git evine...
"heee çok biliyorum..bizim olan bizde kalsın.." deseydin...
ne altınmış arkadaş her düğünden sonra illa olacak bi altın kavgası..

eşim bana baştan sona hak veriyor :KK43:

Eşin sana hak veriyorsa, sende kırgınlığını sürdür. Yüz göz olma, samimi olma kv ile. Tavrını koy ki bir daha böyle bir şeye kalkışmasınlar, senden çekinceleri olsun. Zaten altınlar sizin, ne demeye onlarda dursun ki? Hırsız altınlarınızı da çalabilirdi o zaman ne yapacaktınız? Eşiniz ailesini çok iyi tanıyor demekki yoksa erkekler ailelerini çoookkk zor toz kondurur.

o bizim iyiliğimizi istiyormuş ilçeden il merkezi uzak ta oralara götürmeyin çalınır falanmış kendi evine de hırsız girdi dedim o zaman da işte hırsız her yerde diyo

Bankaya koymuşsunuz işte daha önce hırsız giren evi bankadan daha mı güvenliymiş yani.

Kayınvalidenizin altınlarla ilgili farklı planları olabilir.. Bu kadar büyük aşırı ve sert tepki göstermesinden belli..
Hiç olmadı bozdur altınlarını altın hesabına yatır.. Ama muhakkak altınları al kayınvalidenden.. Bizde düğün de altınları kayınvalideye emanet ettik.. Balayına gittik.. Sonrasında da altınları almak istediğim de alamadım altınları, yok gurbet ellerdesiniz altınlar çalınır dedi kayınvalide, eşim de onayladı.. Sonrasında da hiç alamadım, vermedi altınlarımı.. Sonrasında da kendilerine yeni ev aldılar.. Biz kirada yaşıyoruz.. Bu konuda onlara hakkımı helal etmiyorum..

Eşine de söyle altın hakkımı helal etmiyorum kimseye de. Gelinin altınlarını almak çok büyük vebal. Çok kinlendim kv.nize. Sonra da gelin kv yi sevmiyor olur. İşte bu yüzden.

Eşin sana hak veriyorsa, sende kırgınlığını sürdür. Yüz göz olma, samimi olma kv ile. Tavrını koy ki bir daha böyle bir şeye kalkışmasınlar, senden çekinceleri olsun. Zaten altınlar sizin, ne demeye onlarda dursun ki? Hırsız altınlarınızı da çalabilirdi o zaman ne yapacaktınız? Eşiniz ailesini çok iyi tanıyor demekki yoksa erkekler ailelerini çoookkk zor toz kondurur.
ben de böyle düşünüyorum eşime dedim zaten artık sen de ben demeden anladın zaten diye evet haklısın diyor kendini kimseye ezdirme ben de ezdirmem diyor

aldin mi altinlarini?
kiz kanunen bile takilan ne varsa kadinin, isterse hepsini erkek tarafi taksin..

Kayınvalidenizin altınlarla ilgili farklı planları olabilir.. Bu kadar büyük aşırı ve sert tepki göstermesinden belli..
Hiç olmadı bozdur altınlarını altın hesabına yatır.. Ama muhakkak altınları al kayınvalidenden.. Bizde düğün de altınları kayınvalideye emanet ettik.. Balayına gittik.. Sonrasında da altınları almak istediğim de alamadım altınları, yok gurbet ellerdesiniz altınlar çalınır dedi kayınvalide, eşim de onayladı.. Sonrasında da hiç alamadım, vermedi altınlarımı.. Sonrasında da kendilerine yeni ev aldılar.. Biz kirada yaşıyoruz.. Bu konuda onlara hakkımı helal etmiyorum..
sizin rızanız olmadan altınlarınızla ev aldılar, bu dünyayı düşünmüyorlarda, öbür dünya da nasıl hesap vericekler, yüzleri kızarmadı mı size karşı? siz birebir istediniz mi?

Maalesef canım.. Şimdide kira parasını yiyorlar.. Bizde ev peşinatı biriktirmek için uğraşıyoruz..
Ama hakkımı helal etmiyorum bu konuda.. Zaten kaynanama ne saygım nede sevgim var.. Sırf eşimin hatırı için seneden seneye yanlarına gidiyoruz.. Ama ben en çok eşime kızıyorum.. Eşimin saflığından yararlandılar.. Ama gerçek yüzlerini de görmüş oldu..
Inanmiyorum ya. E peki siz o gundn sonra sormadiniz mi noldu bizim altinlar diye. Esiniz gordu mu gercekten onlarin gercek yuzunu.. Ne anne babalar var . Ismi anne baba sifatlari baska bi si. Yazik..

ben de böyle düşünüyorum eşime dedim zaten artık sen de ben demeden anladın zaten diye evet haklısın diyor kendini kimseye ezdirme ben de ezdirmem diyor

Ne güzel işte, onlarda hadlerini bilsinler. Zaman geçince de olanları unutma. Dinsizin hakkından imansız geliyor. Hep mesafeli ol. Gerekirse altınlarını bozdur kendi hesabına yatır.

Eşim zaten evden çıkmadan dedi anne seni kırmak istemiyorum ama haddin olmayan şeylere karışma biz çocuk değiliz dedi
boyle adamlar da var demek ki, tebrikler.. adina cok sevindim..
benim eski esim olsa beni ve ailemi bin suclu eder, anasini pohpohlar, bi de biz sanki malina kastetmisiz gibi cephe alirdi.. ki yapti..

Back
X