• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANA kelimesini kullanmıyordum ama şimdi dilimde kızlar yardım:(

kendi hakları olduğunu düşünüyolar galiba...
yada hani harcamalarını kontrol altında tutmak için olabilir...
bilemedim...
iste bunlar hep yonetme sevdasi.. kompleksli, hayatta bi halt olamamislar, egolarini gelin uzerinde tatmin ediyorlar.. bi bakin cevrenize, gelinine eziyet eden kadinlarin hangi biri 'gercekten' beyin ve kalp olarak, manevi olarak egitilmis, asil ve hanim kadinlar? hepsi de komplekslinin, cirkefin, gorgusuzun onde gideni..
konu sahibi, sana degil bu soylediklerim, sizinki oyle daglari yikacak mesele degil, klasik.. hem esin de desteklemis.. bosver..

boyle adamlar da var demek ki, tebrikler.. adina cok sevindim..
benim eski esim olsa beni ve ailemi bin suclu eder, anasini pohpohlar, bi de biz sanki malina kastetmisiz gibi cephe alirdi.. ki yapti..
ben evlenmeden önce eşime dedim canm ben sana dahi kendimi ezdirmem haksız yere dedim huyumu biliyordu yani yoksa ki kadınları hep ezmeye alışmış bi topluluk oluşuyor geride

ben evlenmeden önce eşime dedim canm ben sana dahi kendimi ezdirmem haksız yere dedim huyumu biliyordu yani yoksa ki kadınları hep ezmeye alışmış bi topluluk oluşuyor geride
o esinin karakteriyle ilgili canim.. sen ne soylersen soyle, adamda kisilik bozuklugu varsa, hic bi anlam ifade etmez, tamam der yine yapar.. biz de evlenirken 'beni doya doya ezebilirsiniz' demedik yani :KK48:

Ne güzel işte, onlarda hadlerini bilsinler. Zaman geçince de olanları unutma. Dinsizin hakkından imansız geliyor. Hep mesafeli ol. Gerekirse altınlarını bozdur kendi hesabına yatır.
yok unutmam asla ben biraz inat ederim inanmadığım seylerde artık gerçekten de o dinsizse ben de imansız olurum

o esinin karakteriyle ilgili canim.. sen ne soylersen soyle, adamda kisilik bozuklugu varsa, hic bi anlam ifade etmez, tamam der yine yapar.. biz de evlenirken 'beni doya doya ezebilirsiniz' demedik yani :KK48:
doğru söylüyosun canm yok öyle dememişsinizdir tabi ben de demek istemedim onu yanlış anlamayın ben sadece başta ona dedim biliyo huyumu yani onu demek istedim kaynanam cadı olursa ben de süpürgeme atlarım tepesine konarım :D

doğru söylüyosun canm yok öyle dememişsinizdir tabi ben de demek istemedim onu yanlış anlamayın ben sadece başta ona dedim biliyo huyumu yani onu demek istedim kaynanam cadı olursa ben de süpürgeme atlarım tepesine konarım :D
eşin objektif ve akilli biri bence.. cogu ailesinin haksizligini bile bile eziyo esini.. yasadik ve cok duyduk.. bence sen artik kapat konuyu, esine bsy deme.. dirdirci kadin pozisyonuna dusme.. sonucta annesidir, uzatan sen olma.. bi de kaynanaya saygiyi bozma ama kanka da olma..

eşin objektif ve akilli biri bence.. cogu ailesinin haksizligini bile bile eziyo esini.. yasadik ve cok duyduk.. bence sen artik kapat konuyu, esine bsy deme.. dirdirci kadin pozisyonuna dusme.. sonucta annesidir, uzatan sen olma.. bi de kaynanaya saygiyi bozma ama kanka da olma..
eşimle hiç olmamış gibi devam ediyorum zaten ama içimde kaynanama kızgınlık var saygımı bozmam elimden geleni yaparım ama misafir gibi olacağım artık bunu anladım gerçekten teşekkürler bu arada :)

Lavantakokulusandik dediklerin cok dogru. Müslüman ülkelerde kendisini gelistirmemis veya daha dogrusu bastirilmis kadinlar sonrada tüm gücünü veya hirsini gelinlerinde cikariyor gibi geliyor banada.
Cünk sadece cocuk dogurmuslar, yemek yapmislar yer silmisler, onun icn bos bir dnyada yasamanin tüm ezikligini gelinlerine yansitacaklar.
Kaynanayi ilgilendiren birsey degilki bu. Dügünde takilan altinlar gelinve damadindir bildigim.

Eşine de söyle altın hakkımı helal etmiyorum kimseye de. Gelinin altınlarını almak çok büyük vebal. Çok kinlendim kv.nize. Sonra da gelin kv yi sevmiyor olur. İşte bu yüzden.
Zaten ben bu konu geçince her zaman söylüyorum.. Hakkımı helal etmediğimi.. Zaten eşimin ailesinin benim için hiçbir ifade etmiyor.. Zaten kayınvalidemi de sevmiyorum..

ilk evlendik Benim kv ben istemem evimde altınları dedi bankaya koyun yada başka birine verin dedi evime hırsız girer bişey olur riske alamam dedi bende anneme vermiştim annemde 3 ay durdu ev yada araba alıcaktık bankaya koymayalım dedik ev fırsatı çktı karşımıza ev aldık. altınlar bozuldu kurtulduk. İş eşte bitiyor. Benim eşim evinin içine kimseyi dahil etmez. annesi şunu demiş babası bunu istemiş laf orda kalır. eşim ne derse ne isterse o olur.

Canim yazini gördüm üzüldüm bosver allaha havale et bizim dugunde kaynanam 500 liralık altinimi aldı borç olarak güya simdi hic bahsi geçmiyor 500 lira nakit aldı araba kiraladık diye 150 lira davul parası ve biz esimle herşeyi kendimiz yaptık ben ağlayarak calistigimi biliyorum borç ödemekten peki o napti gitti evinin banyosunu yaptırdı hazır nakit parayla önden vererek simdi biz hala sıkışıyoruz o rahatlık icinde sinir oluyorum hic sevmiyorum ölse gözümden 1 damla yas gelmez hakkimida helal etmiyorum obur tarafta alacagim olsun hic kimse annemizin yerini tutmuyor kızlar uzaktayim ailemden o kadar çok üzülüyorum ki hergun ağlıyorum allah yardımcımız olsun cumlemizin

Bu altın meraklısı kaynanaları altinla boğacaksın..
Biz eski eşimle boşanmaya karar verdiğimizde hiçbirşey istemedim bizim altınlar da kaynanadaydı.. Ailemin taktıklarını verin başka birşey istemiyorum dedim, benim kaynanacık 'o kadar yıl yedin içtin oğlumun malını ona say' dedi..
öyle deyince bende şarteller attı davayı tazminatlı açtım neredeyse herşeyini aldım... Kaynana çatladı tabi...

Ona ne senin altinlarindan susmamakla iyi yapmissin
Kaynana kelimesi cok absurt gelirdi banada ama inan cok yakisiyormus

ayy nekadar ayıp ya..kayınvalideni niye bağlıyor bukadar altınlar??ama keşke sen bişe demeseydinde eşin söyleseydi..bırak onlar tartışsınlar..onlar barışır ama sen elsin malesef...

Altınlar sizin nerde duracağınıza ne yapacağınıza siz karar verirsiniz
kayınvalidenizin başka planları vardı demek ki :KK14:

Canim yazini gördüm üzüldüm bosver allaha havale et bizim dugunde kaynanam 500 liralık altinimi aldı borç olarak güya simdi hic bahsi geçmiyor 500 lira nakit aldı araba kiraladık diye 150 lira davul parası ve biz esimle herşeyi kendimiz yaptık ben ağlayarak calistigimi biliyorum borç ödemekten peki o napti gitti evinin banyosunu yaptırdı hazır nakit parayla önden vererek simdi biz hala sıkışıyoruz o rahatlık icinde sinir oluyorum hic sevmiyorum ölse gözümden 1 damla yas gelmez hakkimida helal etmiyorum obur tarafta alacagim olsun hic kimse annemizin yerini tutmuyor kızlar uzaktayim ailemden o kadar çok üzülüyorum ki hergun ağlıyorum allah yardımcımız olsun cumlemizin
ben de ailemden uzağım canım anlıyorum seni insana zor geliyo ben sevrdim kaynanamı ama şimdi soğudum asla da ısınmam

ayy nekadar ayıp ya..kayınvalideni niye bağlıyor bukadar altınlar??ama keşke sen bişe demeseydinde eşin söyleseydi..bırak onlar tartışsınlar..onlar barışır ama sen elsin malesef...
evet ona göre elin kızıyım o zaman elin kızına hiç laf söylemesin oğlunu kıskanıyorlar kaynannalar başka yerlerden karışmaya çalışıyorlar

Bu altın meraklısı kaynanaları altinla boğacaksın..
Biz eski eşimle boşanmaya karar verdiğimizde hiçbirşey istemedim bizim altınlar da kaynanadaydı.. Ailemin taktıklarını verin başka birşey istemiyorum dedim, benim kaynanacık 'o kadar yıl yedin içtin oğlumun malını ona say' dedi..
öyle deyince bende şarteller attı davayı tazminatlı açtım neredeyse herşeyini aldım... Kaynana çatladı tabi...
o zamana kadar oğluna kim bakmış kim yemek yapmış acaba boşanmadan önce lafa bak ya kadında

Back
X