• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANA kelimesini kullanmıyordum ama şimdi dilimde kızlar yardım:(

Yine bir altın vakası... Kaynanalar ne meraklı düğün altını saklamaya. Kaynanacığım zorla versek almaz bana ne sizin altınlarınızdan der, bu insanları anlayamıyorum. :/

Düğün gecesi anneme verdim altınları 1,5 yıl oldu hala onda
Ne eşim hesap sordu ne kv
Zaten soramazlarda
Kv niye bıraktın anlamadım ?

altınlar onun evine kasadaydı evine hırsız girdi ama kasayı açamamışlar ve şükür altınlarımız çalınmamış biz de bankaya koymak için altınları aldık evinden farklı şehirlerde oturuyoruz onunla ben de bizim yaşadığımız yerdeki bankaya koyacağız dedim eşimle beraber tabi ordan bir anda tartışma başlattı altınları benden almaya niyetiniz şimdiki kadınlar çok biliyor dedi ben de tutamadım kendimi :KK43:
ya benim anlamadığım baştan neden altınlarınızı kayınvalideye bırakıyorsunuz.sonrada uğraş dur şurda duracak burda duracak diye.altınlar sizin ne derse desin kulak asmayın.

ya benim anlamadığım baştan neden altınlarınızı kayınvalideye bırakıyorsunuz.sonrada uğraş dur şurda duracak burda duracak diye.altınlar sizin ne derse desin kulak asmayın.

Benim kayinvalidem cok uyanikti.
Dugunde takilir takilmaz ceyreklikleri ustumden toplamislardi :).
Sonra da vermedi.

Lavantakokulusandik dediklerin cok dogru. Müslüman ülkelerde kendisini gelistirmemis veya daha dogrusu bastirilmis kadinlar sonrada tüm gücünü veya hirsini gelinlerinde cikariyor gibi geliyor banada.
Cünk sadece cocuk dogurmuslar, yemek yapmislar yer silmisler, onun icn bos bir dnyada yasamanin tüm ezikligini gelinlerine yansitacaklar.
Kaynanayi ilgilendiren birsey degilki bu. Dügünde takilan altinlar gelinve damadindir bildigim.
aynen oyle kardes.. komplekslerinin hirsini guc yetirebildifi kisilerden cikariyolar iste.. eminim ki gencken de boyleler bunlar, o zamanlarda da farkli sekilde gosteriyolar kendilerini.. yine ayni noktaya geliyoruz, egitim.. tabi fizik kimya tarih egitimi degil.. insanî, ahlakî egitim.. bu da bence inandigimiz dinimizi yasamakla cozulur ancak.. insanligi hic bi matematik problemi ogretmiyor.. cok var ust kademelerde gorevlerde olup kompleksten, bencillikten ölenler..

altınlar onun evine kasadaydı evine hırsız girdi ama kasayı açamamışlar ve şükür altınlarımız çalınmamış biz de bankaya koymak için altınları aldık evinden farklı şehirlerde oturuyoruz onunla ben de bizim yaşadığımız yerdeki bankaya koyacağız dedim eşimle beraber tabi ordan bir anda tartışma başlattı altınları benden almaya niyetiniz şimdiki kadınlar çok biliyor dedi ben de tutamadım kendimi :KK43:
keşke en basından bankaya atsaydınız.. üstelik o altınlar size verilen hediyedir. neden almaya çalışıyorlar...

öyle bir şey yapamazdı çünkü düğünde 5kuruş bile masraf yapmadı her şeyi eşimle ben yaptık

Canim,
Bizimkiler de yapmadi zaten. Yapmasinlar da problem deyil.
Tutturdu dugun olsun diye , salon tuttular, dugun yaptilar o da kendileri icinmis simdi anliyorum.
Maksatlari taktiklari altinlari akrabalardan toplamakmis heralde.

Yeni yeni aklim basima geliyor.
Cok safmisim.

Altinlar senin degilmi?
Ister alirsin , ister atarsin Kimeneeee ??

Susma ver cevabini , beliki kendisi altinlarin ustune yatmis..
Alincada yarasi kanamjs garibin ...

Canım kayınvalıdenden soguyabılırsın, ama altınlardan soguma;)

Bu arada 4 ayda tanıdıgın kişiye aramı iyiydi demekte erkenmiş dimi.. Önceki 2 seneyi saymıyorum.. Cünkü evine girmeden tanıyamassın..
Hiç kimseye taviz verme.. O ALTINLAR SENİN..

K
Altinlar senin degilmi?
Ister alirsin , ister atarsin Kimeneeee ??

Susma ver cevabini , beliki kendisi altinlarin ustune yatmis..
Alincada yarasi kanamjs garibin ...
Menesa kızz burdamısın..... Dogumdan sonra pek giremixez buralara.. Kıymet bilelim dimi ama

Canım kayınvalıdenden soguyabılırsın, ama altınlardan soguma:KK66:

Bu arada 4 ayda tanıdıgın kişiye aramı iyiydi demekte erkenmiş dimi.. Önceki 2 seneyi saymıyorum.. Cünkü evine girmeden tanıyamassın..
Hiç kimseye taviz verme.. O ALTINLAR SENİN..
Kaynanalarda yeni moda.oldu altinlarin ustune yatiyorlar

Kaynanaların altın zaafını bende anlamış değilim sanırım her gittikleri düğünde taktıkları altınlardan dolayı gelinin altına göz koyuyorlar artık yemeden içmeden mi kısarak mı alıyorlar , bu soru aklıma geldi ?!
altınları benden almak niyetiniz ne demek altınlar senin değil mi zaten ne bu kırk haramilerin bir dağ dolusu altını mı bu kaynanalardaki altın hastalığı nedir yahuuu

Kaynanaların altın zaafını bende anlamış değilim sanırım her gittikleri düğünde taktıkları altınlardan dolayı gelinin altına göz koyuyorlar artık yemeden içmeden mi kısarak mı alıyorlar , bu soru aklıma geldi ?!
o altınlarla kapitone kefen yaptırcak mübarekler

Back
X