- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zamana kadar oğluna kim bakmış kim yemek yapmış acaba boşanmadan önce lafa bak ya kadında
ya benim anlamadığım baştan neden altınlarınızı kayınvalideye bırakıyorsunuz.sonrada uğraş dur şurda duracak burda duracak diye.altınlar sizin ne derse desin kulak asmayın.altınlar onun evine kasadaydı evine hırsız girdi ama kasayı açamamışlar ve şükür altınlarımız çalınmamış biz de bankaya koymak için altınları aldık evinden farklı şehirlerde oturuyoruz onunla ben de bizim yaşadığımız yerdeki bankaya koyacağız dedim eşimle beraber tabi ordan bir anda tartışma başlattı altınları benden almaya niyetiniz şimdiki kadınlar çok biliyor dedi ben de tutamadım kendimi![]()
ya benim anlamadığım baştan neden altınlarınızı kayınvalideye bırakıyorsunuz.sonrada uğraş dur şurda duracak burda duracak diye.altınlar sizin ne derse desin kulak asmayın.
aynen oyle kardes.. komplekslerinin hirsini guc yetirebildifi kisilerden cikariyolar iste.. eminim ki gencken de boyleler bunlar, o zamanlarda da farkli sekilde gosteriyolar kendilerini.. yine ayni noktaya geliyoruz, egitim.. tabi fizik kimya tarih egitimi degil.. insanî, ahlakî egitim.. bu da bence inandigimiz dinimizi yasamakla cozulur ancak.. insanligi hic bi matematik problemi ogretmiyor.. cok var ust kademelerde gorevlerde olup kompleksten, bencillikten ölenler..Lavantakokulusandik dediklerin cok dogru. Müslüman ülkelerde kendisini gelistirmemis veya daha dogrusu bastirilmis kadinlar sonrada tüm gücünü veya hirsini gelinlerinde cikariyor gibi geliyor banada.
Cünk sadece cocuk dogurmuslar, yemek yapmislar yer silmisler, onun icn bos bir dnyada yasamanin tüm ezikligini gelinlerine yansitacaklar.
Kaynanayi ilgilendiren birsey degilki bu. Dügünde takilan altinlar gelinve damadindir bildigim.
keşke en basından bankaya atsaydınız.. üstelik o altınlar size verilen hediyedir. neden almaya çalışıyorlar...altınlar onun evine kasadaydı evine hırsız girdi ama kasayı açamamışlar ve şükür altınlarımız çalınmamış biz de bankaya koymak için altınları aldık evinden farklı şehirlerde oturuyoruz onunla ben de bizim yaşadığımız yerdeki bankaya koyacağız dedim eşimle beraber tabi ordan bir anda tartışma başlattı altınları benden almaya niyetiniz şimdiki kadınlar çok biliyor dedi ben de tutamadım kendimi![]()
öyle bir şey yapamazdı çünkü düğünde 5kuruş bile masraf yapmadı her şeyi eşimle ben yaptıkBenim kayinvalidem cok uyanikti.
Dugunde takilir takilmaz ceyreklikleri ustumden toplamislardi :).
Sonra da vermedi.
almaya çalışmak değil de burda dursunlar diyor isteyince alırsınız diyor mantıksız anlamadım ben dekeşke en basından bankaya atsaydınız.. üstelik o altınlar size verilen hediyedir. neden almaya çalışıyorlar...
öyle bir şey yapamazdı çünkü düğünde 5kuruş bile masraf yapmadı her şeyi eşimle ben yaptık
Menesa kızz burdamısın..... Dogumdan sonra pek giremixez buralara.. Kıymet bilelim dimi amaAltinlar senin degilmi?
Ister alirsin , ister atarsin Kimeneeee ??
Susma ver cevabini , beliki kendisi altinlarin ustune yatmis..
Alincada yarasi kanamjs garibin ...
Evet canimmm burdayimmm , dogjmdan sonra cok zorrr girerizzz :)K
Menesa kızz burdamısın..... Dogumdan sonra pek giremixez buralara.. Kıymet bilelim dimi ama
Kaynanalarda yeni moda.oldu altinlarin ustune yatiyorlarCanım kayınvalıdenden soguyabılırsın, ama altınlardan soguma
Bu arada 4 ayda tanıdıgın kişiye aramı iyiydi demekte erkenmiş dimi.. Önceki 2 seneyi saymıyorum.. Cünkü evine girmeden tanıyamassın..
Hiç kimseye taviz verme.. O ALTINLAR SENİN..
altınları benden almak niyetiniz ne demek altınlar senin değil mi zaten ne bu kırk haramilerin bir dağ dolusu altını mı bu kaynanalardaki altın hastalığı nedir yahuuu
o altınlarla kapitone kefen yaptırcak mübareklerKaynanaların altın zaafını bende anlamış değilim sanırım her gittikleri düğünde taktıkları altınlardan dolayı gelinin altına göz koyuyorlar artık yemeden içmeden mi kısarak mı alıyorlar , bu soru aklıma geldi ?!