Kaynana mı aman aman...

Enteresan ben değil ama eltim görücü usulüyle evlenmiş onun her türlü saygısızlığını görmezden gelirler el üstünde tutarlar, hatta eşim bile kendi kendini yer ama bana laf ettirmez ben de hiç sallamam he he der geçerim sen de denilenlere pek aldırma neticede kendileri oğullarına seni uygun bulmuşlar en olmadı beni bilerek aldınız şimdi mi gözünüze batmaya başladım de sallama

En bastan beri sorunlular, aile yapilari cok farkli, daha 3 haftalik evliyken kaynana gelinin evine gecenin 1inde yemek bahanesiyle gelmesi normal mi? Ve çok afedersiniz ben uygun bile degildim ve bu kizginlikla yanlarina cikmadigim icin dusman oldular. Sonra ben suclu oldum yine boynumu buktum evlerine özüre gittim buyuk gorumce olacak sahis ki benden kucuk, ailesine hizmet etmedigim icin kina gecesinde akrabalarinin tek tek ayaklarina gidip el opmedigim icin almadiklari halde pahali gelinliklerden begendigim icin laf soylemesi, araba susletmeden gelinlik taksidine basima kaknasi ben yaptim ben aldim diye ve dövmeye kalkismasi hakaret etmesi, ve kaynanamin onu evimin esyalarini o dizdi tabi savunurum diyerek onu korumasi. Bunlari hep yuttum ama ustune gelipte kizimin kalbini kirdin onunla konusmazsan gelmem evine demesi yetti artik

Kedinizin aşılarını yaptırıyorsanız hiç bir zararı olmaz. Tek risk bebeği kıskanması ve zarar vermesi ama bebek eve geldiğinde uygun şekilde tanıştırır ve alıştırırsanız sorun olmayacaktır. O ciğere kıl kaçma vs. hikayeler aşı olmayan kediler için geçerli.

Tamam canim seni anliyorum hamilelik baskilar bunalmissin ama hafif mesrep tabiri hic hos olmamis her makyaj yapip rengarenk dar giyinene bu yaftayi yapistirman ustelik bir kadin olarak bunu yazman hic hos olmadi. Yorumunu duzeltirsen cok iyi olur. Ayrica kedi kilinin sadece cocuklar icin degil yetiskinler icinde zarari vardir sirf bu yuzden asi yaptiriyoruz asilarini ihmal etmezsen sana da bebeginede zarar vermez. Esin seni begenmis evlenmis ve destek veriyor ne kadar guzel masallah sende kv en guzel sekilde hayatina mudahale etmemesi gerektigini anlat hissettir. Sen bir bireysin

Yok yanlis anlasilmasin kullandigim tabirlerle giyim tarzlarini elestirmek degil kv min birebir istedigi gelin modelini anlatmaya kelime haznem yetmedi dogrusu. Giyim tarzini belirttigim gibi ama hal ve tavirlarimi hafif mesrep istiyo demek istedim

Enteresan ben değil ama eltim görücü usulüyle evlenmiş onun her türlü saygısızlığını görmezden gelirler el üstünde tutarlar, hatta eşim bile kendi kendini yer ama bana laf ettirmez ben de hiç sallamam he he der geçerim sen de denilenlere pek aldırma neticede kendileri oğullarına seni uygun bulmuşlar en olmadı beni bilerek aldınız şimdi mi gözünüze batmaya başladım de sallama

Dedim zaten ama hala zoruma gidiyo dugunden once kendi kendilerine kustuler gelmediler gitmediler. Salonda cenaze gibi kol baglayip oturdular arkadaslarim akrabalarim komsularim hep konusarak evlendigimizi ailesinin beni bariz bi sekilde istemediklerni düsündüklerini söylemisler cok zoruma gitti

Yalniz kayinvaliden ailesi vs. Bir kenara da doktorun soyledi mi kedilerden bulasan hamilelikte cok tehlikeli olan bir hastalik var. Toksoplazma bisey bisey tam adini bilmiyorum. Kedi konusunda bunu gozonundebulundurun

kaynana işte klasik.oğlumuz evlensin diye uğraşırlar evlenincede kıymete biner...sizin şansınız eşiniz.ya size sahip çıkmasaydı...şuanda sizin düşüneceğiniz tek şey yavrunuz boşverin konuşsun dursun,gülün geçin.hayat insanlara öyle dersler veriyor ki siz sabredin bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…