Kaynana sıkıntısı çekenler buraya gelin dertleşelimm...

hazin_86

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
12
0
16
Malatya
Merhaba Arkadaşlar;
Allah Gelinlere yardım etsin, el kızı oluğum için bizlere laf söylenmesi kolay olur.Arkadaşlar benim annem babam olmadığı halde uymadığım laf kalmadı. Allah Kimseyi sahipsiz bırakmasın.. Ama çok şkür eşim yanımda bide bir buçuk aylık kızım var. Onların varlığı ile haerşeyi unutuyorum.. Ama onların lafını kendilerini görünce sinirlerim zıplıyo.. Bu dertlerden kurtuan arkadaşlar yazsınlar...

ben ve eşim farklı memleketlerdeniz.ama iki aileden de uzak bir şehirde oturuyoruz.sadece 15 tatil ve yaz tatillerinde görüyorum.ama bu kısacık zaman diliminde bile yapmadıklarını bırakmıyorlar.üstüne üstlük bir de kaprisli görümcem ve kıskanç eltim de cabası:19: anlatayım.beterin beteri var yani.eltim bana çok ii görünür sonra gider beni kaynanaya,kaynanayı bana çekiştirip ara bozar.görümcem uyuşuğun kaprislinin tekidir.fazla sıkmamak için onu anlatmıycam.kaynanamdan ise neffffret ediyorum.eşimin yanında ince ince beni iğnelelemesi,aşağılaması,küçük görmesi .... bini bin para.ama eşime desem sen yanlış anlıyorsun oluyor.sadete geleyim bu yaz dönceğimiz gün eşimin yanında bi patladı bana.beni istemiyormuş.sevmiyormuş.tabi eşim şok geçirdi.aldı beni evimize geldik.ve arkadaşım karar aldık sık görüşmiycez tatillerde az gitcez.kadına her yaptığım batmış ya.her hareketimden manalar çıkartmış.öyle işte.dertler hepimizin başında:19:

aynen bende de bi görümce var büyümüş de küçülmüş herşeyi bilir inceden inceye laf sokar . senin dediğin gibi eşime söylerim sen yanlış anlaıyosun der. ama çok şükür eltim çok iyidir. onunla dertleşirim oda benim gibi kaynanadan çeker. Allah yardımcımız olsun..

aynen bende de bi görümce var büyümüş de küçülmüş herşeyi bilir inceden inceye laf sokar . senin dediğin gibi eşime söylerim sen yanlış anlaıyosun der. ama çok şükür eltim çok iyidir. onunla dertleşirim oda benim gibi kaynanadan çeker. Allah yardımcımız olsun..

aman arkadaşım yine sen bilirsin de eltiye fazla güvenme.daha doğrusu eşinin ailesinde olan kim olursa olsun ağzını açma.ben eltime çok güvendim.çok dertleştik.sonra kaynanayla beni çekiştiriyormuş meğerse.tabi her insan aynı diildirama insanlar çiğ süt emmiş derler o misal.

öyle ama ben annemi babamı kaybettim trafik kazasında saolsun eltim bundan 2 ay önce doğumumda annem gibiydi kaynanama bizi çekiştiriyodu baykuş gibi Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın gene çok şükür halimize kızım oldu annem o artık..

nedir ya bu cektigimiz bunlardan bendede 2 görümce bir kaynana kaynana kizlari ayri ayri gelip laf cakar giderler.

esim yaninda bile deseler esim sesini cikarmaz. onlar gittikten sonra bak ne diyorlar diyom, yok onlar öyle demedi sen yanlis

anladin. diyon yani cok cekecem cookk biktim artik laf sokmalarindan hergün evimde kaynanam bahaneside 3 yasinda bir kizim

var bir gün görmese cok özlüyormus nasil özlemekse bu anlamadim.ge

öyle ama ben annemi babamı kaybettim trafik kazasında saolsun eltim bundan 2 ay önce doğumumda annem gibiydi kaynanama bizi çekiştiriyodu baykuş gibi Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın gene çok şükür halimize kızım oldu annem o artık..

başın saolsun arkadaşım...

Back
X