Kaynana Sorunsalı(nişanlımın annesi) :(

Gerçekten çok güzel yorumlamışsınız öncelikle teşekkür ederim. İnsanları asla aşağılamam ama annesi psikopatlık seviyesinide aşmış bir kadın. Nerde ne konuşacağını bilmeyen dünya yüzü görmemiş taş devrinden kalmış bencil bir zihniyette. Bu haliyle saygı göstermeme rağmen defalarca kez eleştirilerine mağruz kaldım. Ama ayrılırken dayanamadım yüzüne söyledim annen nerde ne konuşacağını bilmeyen terbiyesiz bir kadın diye. Düşünün nişan günü annemi hizmetçisi gibi kullanıyordu. Ve emrivaki şekilde istiyor herşeyi sanki karşısında kölesi varda yapmaya mecburmuş gibi. Kalkın bana hemen sofra hazırlayın çabuk sofrayı toplayın bana çay demleyin vs... Sinir krizi geçirmemek için zor tutuyordum kendimi.
Ne efendi bir anneniz varmış.Bu anneyi lütfen bu psikopat kadınla bir daha muhatap etmeyin.Kendime yapılmış gibi çok üzüldüm.Ne yaparım ne yaptırırım.

öncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandım :KK43: nişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı

öncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandım :KK43: nişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum

Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum
ay kadın resmen tehdit etmiş. Ne demek küçük düşürmüyorum!!!
Bu kadın ya seni istemiyor, ya da oğlu evlensin istemiyor ve nişanlın da annem haklı diyip kenara çekiliyor. Hayallerini yıkacağım için üzgünüm ama bu sıkıntılarının giderek artacağını söylemek malumun ilanı olur sadece

Benim aileme saygılı ama mesela asla demezdim hergün bizimkileri ara onlarla ilgilen. Ama onların benden bekledikleri şeyler çok çok fazla. 6 kardeşler ama diyorki annem yaşlanırsa onu yanımıza alırız biz bakarız. Neden 6 kardeş varken ben? Hem ben öğretmenlik yapan bir insanım vaktim kısıtlı olacak evlenince anne olacağım ilgilenmem gereken o kadar şey varken...
Yalnız ex nişanlınız bütün tuşlara aynı anda basmış. Bir kadını kendinden iğrendirecek buz gibi soğutacak bütün özellikler var kendisinde.

Aynı olayı bende yaşadım. Adam yerine konmayı bırak yaptıklarım görmezden gelindi. Gerçekten de kafalarına attım yüzüğü. Daha sonra bana kat kat değer veren biri ile evlendım. Ha kimse mükemmel değil bunu unutma ama biz değerli insanlarız kimsenin bizi olduğumuzdan değersiz hıssettiremez.

Back
X