• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım nişanı atmak istiyor

Evet bende onu istiyorum. Ahımı aldılar ailesi ve kendisi. Bi gün bile mutlu olmasınlar. Kıymetimi anlasınlar. Ahım yerde kalmasın inşallah. Hele o kv var ya oğlunu paylaşamadı benimle. Kıskanç fesat.
Birebir aynı şeyleri yaşadım bende. Kaynana oğlunu benimle paylaşamadı hep kıskandı. Böylelerine ne denirki. Sadece Allah haklarından çıkar. Elbet birgün yaşattıklarını yaşarlar için ferah olsun bu konuda

Birebir aynı şeyleri yaşadım bende. Kaynana oğlunu benimle paylaşamadı hep kıskandı. Böylelerine ne denirki. Sadece Allah haklarından çıkar. Elbet birgün yaşattıklarını yaşarlar için ferah olsun bu konuda

Benim çocuğum olsa ben bu devirde düzgün kız düzgün aile bulsam evlendiririm oğlum yuva kursun isterim. Ama bunlar tam tersi evden gidecekler diye akılları çıkıyo. Nefret ediyorum ailesinden.

Benim çocuğum olsa ben bu devirde düzgün kız düzgün aile bulsam evlendiririm oğlum yuva kursun isterim. Ama bunlar tam tersi evden gidecekler diye akılları çıkıyo. Nefret ediyorum ailesinden.
Çünkü bunlar çocuklarını maddi kaynak olarak görüyorlar bu yüzden evlenmelerini istemiyorlar. Ne yazıkki böyle insanlarda bize denk geldi. Tek istediğimiz mutlu olmaktı onuda çok gördüler

Çünkü bunlar çocuklarını maddi kaynak olarak görüyorlar bu yüzden evlenmelerini istemiyorlar. Ne yazıkki böyle insanlarda bize denk geldi. Tek istediğimiz mutlu olmaktı onuda çok gördüler

Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar. Reziller. Keşke hiç böyle işe kalkışmasalardı. Bu kadar üzülmezdik

Bende çok duydum bu sene çoğu insanın ciddi ilişkileri bitmiş diye.. evet ilişki süresi ne kadar uzunsa yas süreside ne yazıkki uzuyor😢çünkü bir sürü anı kalıyor geriye..yarım kalmışlıklar verilen sözlerin tutulmaması çok can yakıyor
Unutmak bile istemiyorum sanki.2.5 yıl sürdü acısı en az bir yıl

Yüzükler eşyalar alınmıştı söz yapılacaktı ayrıldık.sözden bir ay sonra yani şu tarihlerde nikahımız olacaktı.Ailesi sebep oldu bize de istemediler beni en başından beri.
Çok üzüldüm adınıza😕aşağı yukarı benzer şeyler hep aileler sorun çıkarıyor ne hikmetse. Benim 7,5 ilişkiydi en dip en zor zamanlarında yanında durdum ailesi onu evden kovardı yeri gelince.. işleri rayına oturunca sildiği ilk insan ben oldum. Düğüne bir ay kala nişanı attı..İlk zamanlar çok canım yandı yüzüm gözüm şişene kadar ağladım. Şimdi ağlamasamda halen yarım kalmışlığın hüznü var içimde. Ama artık bende istemiyorum kafamda tamamen bitirdim onu. Belkide hayırlısı buydu belkide evlenseydik boşanacaktık. Hep böyle düşünün. Gerçekten seven insan herşeye rağmen yarı yolda bırakmaz. Sevilmedik demekki

Çok üzüldüm adınıza😕aşağı yukarı benzer şeyler hep aileler sorun çıkarıyor ne hikmetse. Benim 7,5 ilişkiydi en dip en zor zamanlarında yanında durdum ailesi onu evden kovardı yeri gelince.. işleri rayına oturunca sildiği ilk insan ben oldum. Düğüne bir ay kala nişanı attı..İlk zamanlar çok canım yandı yüzüm gözüm şişene kadar ağladım. Şimdi ağlamasamda halen yarım kalmışlığın hüznü var içimde. Ama artık bende istemiyorum kafamda tamamen bitirdim onu. Belkide hayırlısı buydu belkide evlenseydik boşanacaktık. Hep böyle düşünün. Gerçekten seven insan herşeye rağmen yarı yolda bırakmaz. Sevilmedik demekki
İşten çıkarıldı annesi günler sonra sadece mesaj attı.Ben yönlendirdim src psikoteknik sertifikası aldık destek oldum.Parası yok diye evde hazırlardım pikniğe giderdik ilk maaşını alana kadar böyle idare ettik.Covit oldu yine ben ilgilendim haberleri bile olmadı.Şimdi ailesi kıymetli oldu.Bana çok saygısızlıkları oldu yine arayı düzeltmeye çalıştım.Ama oyun dışı bırakılan ben oldum.Karşıma biri çıksa nankörlük yapar endişesiyle elim kolum kalkmaz artık.Şunu farkediyorum artık aileme arkadaşlarıma bile vurdumduymaz oldum nasılsa onlarda nankörlük eder diye iyilik yapmıyorum.

İşten çıkarıldı annesi günler sonra sadece mesaj attı.Ben yönlendirdim src psikoteknik sertifikası aldık destek oldum.Parası yok diye evde hazırlardım pikniğe giderdik ilk maaşını alana kadar böyle idare ettik.Covit oldu yine ben ilgilendim haberleri bile olmadı.Şimdi ailesi kıymetli oldu.Bana çok saygısızlıkları oldu yine arayı düzeltmeye çalıştım.Ama oyun dışı bırakılan ben oldum.Karşıma biri çıksa nankörlük yapar endişesiyle elim kolum kalkmaz artık.Şunu farkediyorum artık aileme arkadaşlarıma bile vurdumduymaz oldum nasılsa onlarda nankörlük eder diye iyilik yapmıyorum.
Gerçekten çok ortak noktamız var onu anladım. Körün gözü açılınca ilk kıracağı şey bastonu olurmuş. Bizimde o hesap. Aileleri zor zamanlarında yanlarında olmadılar biz olduk. İşler düzelincede aileler için bizi karşılarına aldılar. Halbuki ne olurda terazi gibi dengeyi sağlasaydılar iki tarafında gönlü olsaydı.. ama yok nankör insana güzel söz anlatılmaz.

Sanırim ailesi sizinle iyi olduğunu görünce ona karşı tavır değiştirdi. Oğlumuz bu kızdan değer görüyor, bunlar evlenir bir yuva kurar bizde dış kapının dış mandalı oluruz diye düşünmeye başladılar. Oğullarına iyi davranmaya, ona değer vermeye başlayınca bu durum eski nişanlınızin hoşuna gitti. Ailesinden ilk defa sevgi saygı görmüş oldu. Sonra baktıki size karşı kötü davrandıkça ailesinden iyice onay görüyor bunu devam ettirdi. En sonda onların takdirini kazanmak için sizi terketti. Şuan ailesiyle yağlı ballı olmanın tadını çıkarıyor, yakında ailesi ona karşı eskisi gibi davranmaya başlar, o da görür anyayı konyayı.

Konunuzu başından sonuna kadar tek tek okudum. Size sizin gibi kalbi güzel insanlar diliyor, dik duruşunuzu ve öz saygınızı takdir ediyorum. Karşınızda nankörlüğün beden bulmuş hali varken dahi arkasından yalnızca anlaşamadık diyebilme olgunluğunuza hayran kaldım. Umarım onlar da kalplerinin ekmeğini yerler diyorum.

Sanırim ailesi sizinle iyi olduğunu görünce ona karşı tavır değiştirdi. Oğlumuz bu kızdan değer görüyor, bunlar evlenir bir yuva kurar bizde dış kapının dış mandalı oluruz diye düşünmeye başladılar. Oğullarına iyi davranmaya, ona değer vermeye başlayınca bu durum eski nişanlınızin hoşuna gitti. Ailesinden ilk defa sevgi saygı görmüş oldu. Sonra baktıki size karşı kötü davrandıkça ailesinden iyice onay görüyor bunu devam ettirdi. En sonda onların takdirini kazanmak için sizi terketti. Şuan ailesiyle yağlı ballı olmanın tadını çıkarıyor, yakında ailesi ona karşı eskisi gibi davranmaya başlar, o da görür anyayı konyayı.
Gerçekten çok güzel özetlemişsiniz çünkü tam olarak anlattığınız gibi oldu. Annesi demiş zaten oğlumu elimden alacak diye. Kendisi sanki beni hiç tanımamış gibi ailesinin hakkımda söylediği bütün olumsuz şeyleri destekledi. Ama ailesinin ona eskisi gibi davranacağını sanmıyorum çünkü onu para kaynağı olarak görüyorlar bu nedenle aralarını iyi tutmaya çalışacaklar

Konunuzu başından sonuna kadar tek tek okudum. Size sizin gibi kalbi güzel insanlar diliyor, dik duruşunuzu ve öz saygınızı takdir ediyorum. Karşınızda nankörlüğün beden bulmuş hali varken dahi arkasından yalnızca anlaşamadık diyebilme olgunluğunuza hayran kaldım. Umarım onlar da kalplerinin ekmeğini yerler diyorum.
İnşallah🙏Güzel düşünce ve dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Herkes kendine yakışanı yaptı

Aklın varsa evlenme ! Ailesine bağımlı erkeklerin evliliğinde hep problemler çıkıyor şimdiden bu şekilde hareket ediyorsa sana karşı ilerisini düşünemiyorum bile... Balık baştan kokmuş bu evlilikten kesinlikle sana hayır gelmez verdiğim emekler boşa gitmesin diye evlenipte ömür boyu kendini mutsuzluğa mahkum etme Sakın ha sakın diyorum

Aklın varsa evlenme ! Ailesine bağımlı erkeklerin evliliğinde hep problemler çıkıyor şimdiden bu şekilde hareket ediyorsa sana karşı ilerisini düşünemiyorum bile... Balık baştan kokmuş bu evlilikten kesinlikle sana hayır gelmez verdiğim emekler boşa gitmesin diye evlenipte ömür boyu kendini mutsuzluğa mahkum etme Sakın ha sakın diyorum
Konu eski 4 ay önce ayrıldık barışma gibi bir ihtimalimizde kalmadı zaten. Ailesiyle birbirlerini bana ve aileme karşı doldurup ayrılmayı tercih etti

Aklın varsa evlenme ! Ailesine bağımlı erkeklerin evliliğinde hep problemler çıkıyor şimdiden bu şekilde hareket ediyorsa sana karşı ilerisini düşünemiyorum bile... Balık baştan kokmuş bu evlilikten kesinlikle sana hayır gelmez verdiğim emekler boşa gitmesin diye evlenipte ömür boyu kendini mutsuzluğa mahkum etme Sakın hasakın diyorum
Konu eski 4 ay önce ayrıldık barışma gibi bir ihtimalimizde kalmadı zaten. Ailesiyle birbirlerini bana ve aileme karşı doldurup ayrılmayı tercih etti
En iyisi olmuş cnm Rabbim karşına hayırlı insanlar çıkarsın verilmiş sadakan varmış evlenmeden bitmiş hiç üzülme inanki en iyisi olmuş

Üzerinde çok fazla sorumluluk mu var? Ben de bunu anlamıyorum bu evlilik erkeklere ne kadar dert oluyor yahu.

Kadınların daha çok stres olması lazım bence 😅
Ay hakkaten di mi yaaa? Biz bile bile hapishaneye giren tarafiz ve adina yuva diyoruz o adami sevdigimiz icin. Hem disarda hem evde calis hem beye hizmet ve kadinlik et hem analik et hem gelinlik hem eltilik yengelik vs et ay ay ay ay ama yine de bunalan erkekler oluyor bu da cok acayip

Ay hakkaten di mi yaaa? Biz bile bile hapishaneye giren tarafiz ve adina yuva diyoruz o adami sevdigimiz icin. Hem disarda hem evde calis hem beye hizmet ve kadinlik et hem analik et hem gelinlik hem eltilik yengelik vs et ay ay ay ay ama yine de bunalan erkekler oluyor bu da cok acayip
Rahatlıktan böcüyorlar. Yık birkaç iş, sal ananı dananı üstüne, bak bunalmaya vakitleri kalıyor mu?

Öncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Saygısız

Ne olursa olsun daha evli değilsiniz

Hicmi birşey demiyeceksin

Belliki aile düşkünü seni daha çok hirpalardi başkası ugruna

Back
X