Kaynana sorunsali

rukiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
139
12
98
29
Merhaba kızlar evliyim 1 tane kızım var. 2.ye hamileyim erkek olacağı kesinleşti dün eltimlerde oturuyoduk kayınvalide filan birsürü bebek giysisi gösterdim. Kaynanamda demez mi 2 tane takım al yeter.
Dogunca getircekler Dedi. Hem bise almazlar hemde laf ederler bende dedim ki illaki bu çocuk doğucak hiç bise almadan olur mu dedim.Ses yok bise alsam ne gerek var o kadar bunaldim ki.Aranizda benim gibi olan kaynanasi bole şeylere karışan var mi ?Bi seye hevesleniyorum kursağımda kaliyo resmen.

Yok canim o vermiyo aksine 6 senedir faturalarini esim oduyo. Her sene umreye gidiyolar. Onlar para değilde benim çocuğuna giysi almam batıyı soruyorlar mi ki çocuğun olcak paran var mı hep bana ver modundalar.

İlkinden biliyorum en yakınları bile bir çöp almadı. O yüzden alıyorum şimdiden de kayınvalidene sok lafı.
Benim kide kızda bi çöpünü görmedim herşeyi annem ali birsürü yelek yaptı.ama bende hata bende neden resim gösterdi bu güzel fln diye insan hevesleniyo ama.

Vallaha ben kimseyi dinlemeden bol bol aldim.parasi benim, derdi başkalarına düşmez. Başkalarının getirdiklerini hesap edip çocuk donsuz mu kalsin :D bana o kadar çok kiyafet de gelmedi üstüne. Siz kulaklarınızı tikayin. Belescilerin hep zoruna gider başkasına alininca. Hep onların başından döküp duracaksın. O zaman adam sayarlar. Hayırlısı ile kucaga alin bebeginizi

boşver ne gösteriyorsun , he de geç ne önemi var onun ne dediğinin.ama dediği çok da yanlış değil herkes bebek kıyafeti getiriyor bizde de paket paket açılmamış kıyafet zıbınlar bebek giysileri olduğu gibi başkasına verildi.

Bebeği kendiniz için yapıyorsunuz kv’den hediye beklentisi neden ? Çocuğum için alışverişi kendim yaptım, kimseden ne bi şey istedim ne de sordum. Herkes de gönlünden ne koparsa onu getirdi. Çocuk için beklentiye girmenize gerek yok. Aldıklarınızı da göstermeyin gitsin.

bebek sizin bebeğiniz istediğiniz kdar elbise alırsınız bu kayınvalideyi ilgilendirmez

Vallaha ben kimseyi dinlemeden bol bol aldim.parasi benim, derdi başkalarına düşmez. Başkalarının getirdiklerini hesap edip çocuk donsuz mu kalsin :KK70: bana o kadar çok kiyafet de gelmedi üstüne. Siz kulaklarınızı tikayin. Belescilerin hep zoruna gider başkasına alininca. Hep onların başından döküp duracaksın. O zaman adam sayarlar. Hayırlısı ile kucaga alin bebeginizi
Aynen verince o kadar iyisiniz. Esim arabasını saticam dedi sok oldular. DIyo ki kaynatam niye satiyo ee heryere esim kosuyodu.cocuk olcak kızım ana okuluna başlıcak düşünmeden konuşuyorlar.

Bebeği kendiniz için yapıyorsunuz kv’den hediye beklentisi neden ? Çocuğum için alışverişi kendim yaptım, kimseden ne bi şey istedim ne de sordum. Herkes de gönlünden ne koparsa onu getirdi. Çocuk için beklentiye girmenize gerek yok. Aldıklarınızı da göstermeyin gitsin.
Ya zaten beklemiyorum bise bana diyolar bana 1 lira ver umreye gitcem borcl umreye mi gidilir simdi senin mi ihtiyacin var benim mi.

Aynen verince o kadar iyisiniz. Esim arabasını saticam dedi sok oldular. DIyo ki kaynatam niye satiyo ee heryere esim kosuyodu.cocuk olcak kızım ana okuluna başlıcak düşünmeden konuşuyorlar.

Size tavsiyem kimseyi hesap kitap işlerinize karıştırmamaniz. Duymamazlıktan gelin. Benim annem babam da zamanında herkesin başından para döküp durdular. Yardım ettiklerinden bugün annemi arayan soran nerdeyse yok. Akrabalar hepsi. Onun icin kendi çocuklarınızı ve eşinizi düşüşün. Zorda kalana yardım edilir. Gerisi tıpkı sizin gibi başının caresine bakacak

Merhaba kızlar evliyim 1 tane kızım var. 2.ye hamileyim erkek olacağı kesinleşti dün eltimlerde oturuyoduk kayınvalide filan birsürü bebek giysisi gösterdim. Kaynanamda demez mi 2 tane takım al yeter.
Dogunca getircekler Dedi. Hem bise almazlar hemde laf ederler bende dedim ki illaki bu çocuk doğucak hiç bise almadan olur mu dedim.Ses yok bise alsam ne gerek var o kadar bunaldim ki.Aranizda benim gibi olan kaynanasi bole şeylere karışan var mi ?Bi seye hevesleniyorum kursağımda kaliyo resmen.
Kaynanaların %90ı öyle desem.

Ne dedigini takma bosver bir daha derse cocugumu giydirmek icin milleti mi bekleyecegim de....evet bize de cok fazla giysi hediye geldi ama nerdeyse hepsi buyuk beya benm giydirmeyecegim seyler, ben kiyafetin kumasinn kalitesine bakiyorum yumusak mi? Bebege zarar verir mi gibisinden, bebege ilk 3 aylik kiyafeti muhakkak alinmali bize hep 1 2 yasinda giyebilecegi hediyeler geldi gerci ben cok fazla almistim hediyelere guvenilmez zaten

Günlük aktivitelerinizi, yapacaklarınızı paylaşmayın siz de. Siz analttikca o da gelin bana rapor veriyor diye düşünüp üzerine vazife olmaya. şeylere karışıyor. Gelenim gidenin, yediğim içtiğim, alıp şartıyım sadece eşimle beni ilgilendirir.

Zıbın vs çok gidiyor zaten bilirsiniz tecrübelisin banada dediler fazla alma getirenler olur diyue ama getirenler çokta güzel bısey getirmiyo

Hassas bir dönemdesiniz ama Güzel heyecanlı bekleyişinizi başkalarının laflarıyla gölgelendirmeyin.. ihtiyaç gördüğünüz hevesinizin olduğu şeyleri alırken kimseye sormak zorunda değilsiniz..takmayın böyle şeyleri..

Back
X