- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Kaynananızın ya da görümcenizin size inceden inceye alttan alta laf soktuğunu hissettiğinizde ne yaparsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen kontrada bulunurum
ne dedi laf sokarken ornek ver karsiligini soyliyimNasıl mesela taktik alalım biraz =)
ne dedi laf sokarken ornek ver karsiligini soyliyim
Yani biraz da sen alingansin, sadece cekil ben yapayim demesi sorun geldi onda da isime gelir isi elimden almasi keyfime bakarim bi sey dememO kadar çok ki lafları mesela beni şık giyinmiş görünce eşiminde üstünde normal düzgün bir gömlek var hemen ona ayyyy oğlumm sen niye bu eskiyi giymişsin diyor sanki ben oğluna bakamıyor muşum iması
Bide dün şuraya gittik desem aaa ama dün ışıklarınız hiç sönmedi ki der bütün gece bizim evi gözetlemiş evler karşı karşıya da :)
Bi konuda yardım edecekse iyimserlik ayağına sen bunu nasıl yapıcan sen yapamazsın çekil ben yaparım der sinir olurum bundan daha beterleride var tabi aklıma ilk gelenler
Yani biraz da sen alingansin, sadece cekil ben yapayim demesi sorun geldi onda da isime gelir isi elimden almasi keyfime bakarim bi sey demem
Hiçbir şey dikkate almamKaynananızın ya da görümcenizin size inceden inceye alttan alta laf soktuğunu hissettiğinizde ne yaparsınız.
Hiçbir şey dikkate almam
Ben içimde tutmam. Anında yapıştırırım. Gerçi yılda 2 kere görüşüyorum. Eskiden sık görüşürken yapardım bunu. Şimdi o da laf sokmuyor
eski gömlek meselesi senın sorunun degıl ki, neden sen alınıyorsun uzerıne?O kadar çok ki lafları mesela beni şık giyinmiş görünce eşiminde üstünde normal düzgün bir gömlek var hemen ona ayyyy oğlumm sen niye bu eskiyi giymişsin diyor sanki ben oğluna bakamıyor muşum iması
Bide dün şuraya gittik desem aaa ama dün ışıklarınız hiç sönmedi ki der bütün gece bizim evi gözetlemiş evler karşı karşıya da :)
Bi konuda yardım edecekse iyimserlik ayağına sen bunu nasıl yapıcan sen yapamazsın çekil ben yaparım der sinir olurum bundan daha beterleride var tabi aklıma ilk gelenler
eski gömlek meselesi senın sorunun degıl ki, neden sen alınıyorsun uzerıne?
kazık kadar herif sonucta
üzerine alındın madem hemen orada lafı yapıstırcaksın '' aaa ben sana şunu at dıye kaç defa dedım.kıyamıyorsun ki '' tarzında konus sen de. ama pek alınacak bır durum göremedım giyim konusunda :=)