• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana sorunsalı :(

pnrshn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
23
6
1
31
Sevgilimle 1 buçuk senedir beraberiz eskiden her hafta sonu mutlaka onlarda olurdum artık eskisi kadar gitmiyorum sebebi ise fazla samimimiyetin verdiği rahatlık bana karşıı annesi beni çok seviyor birkaç gün sonra doğum günü var sevgilim sen gelmezsen olmaz diyor ama ben ailesine karşı mesafeyi korumak istiyorum sizce gitmeli miyim yardımmm ????

Sevgilimle 1 buçuk senedir beraberiz eskiden her hafta sonu mutlaka onlarda olurdum artık eskisi kadar gitmiyorum sebebi ise fazla samimimiyetin verdiği rahatlık bana karşıı annesi beni çok seviyor birkaç gün sonra doğum günü var sevgilim sen gelmezsen olmaz diyor ama ben ailesine karşı mesafeyi korumak istiyorum sizce gitmeli miyim yardımmm ????
Gitmeyin daha şimdiden cok vıcık vıcık olmayın

Genc sevgililer her hafta sonu kV de ne işiniz var? Baştan yanlış.. şimdi oluşan samimiyeti dağıtmak istiyorsunuz ama zor.. doğum gününe gidin az oturun.. Bundan sonra da bol bol dışarıda plan yapın..

Her Kyle cok samimi olunmaz diye bir şey yok ki. KV adayın da olsa... madem gitmiştim önceden şimdi de git bence. İnş böyle devam eder sorun yasamazsiniz

Evlenirseniz her gün gidersiniz artık ne diyeyim...

Özel güne davet edilmişsiniz, sevgilinizi yalnız bırakmayın.
Ama özel günler hariç de gitmeyin tabi.

Evet baştan hata yaptım her hafta sonu gitmekle çok samimi bi tablo oluştu annesi eşofmanını gözümün önünde değiştiriyor falan birde evlenince her hafta sonu bize gelceksniz demişti bende c.tesi buraya geliriz pazar da bizim eve demiştim o da hayır her hafta sonu buraya gelin demişti. Aslında çok çok iyi normalde herkesi kolay kolay sevmem ama o lafından sonra soğudum ve toparlmaya çalışıyorum şuan

onun gözünün önünde tartşırız kavga ederiz hiç karşmaz oğluna kızar ama o lafından sonra cidden üzüldüm

onun gözünün önünde tartşırız kavga ederiz hiç karşmaz oğluna kızar ama o lafından sonra cidden üzüldüm
İyi de sorun belirtmemişsin biz de ona göre yorum yaptık. Sevgilinle senin arandaki tartışmaya annesi tabi müdahale etmemeli, seni kıracak ne demişti?

Her hafta sonu gelirsiniz ilerde demişti ben de cumartesi buraya pazar bizim eve gideriz demiştim o da olmaz buraya geleceksiniz demişti. o kadar şaşırdım ki o an şok oldum o kadar iyi bir insandan böyle saçma bişey duymak düşüncelerimi değiştirdi ve sevgilim de benim annem senin annen muhabbettine girme dedi bana .....

Her hafta sonu gelirsiniz ilerde demişti ben de cumartesi buraya pazar bizim eve gideriz demiştim o da olmaz buraya geleceksiniz demişti. o kadar şaşırdım ki o an şok oldum o kadar iyi bir insandan böyle saçma bişey duymak düşüncelerimi değiştirdi ve sevgilim de benim annem senin annen muhabbettine girme dedi bana .....
Bunda kırılacak birşey yok, kvlerin sözleri emir değil illa yerine getirilmesi gerekmiyor. Ondan izin almayacaksın ailene giderken. Benden sana tavsiye evlenirsen her hafta sonu kendi ailene de gitme, o yaşadığınız şey evlilik olmaz.
Sevgilinin ailesine tabi mesafeni koy sen ama Doğum günü sonrasına bırak, şimdiden olayı büyütmeye gerek yok, sen bilirsin yine de.

yani bir dönem her haftasonu giden insan doğum gününe de gitmeli, sonuçta özel bir gün ve geçmişe dayalı yoğun görüşmeniz olmuş bi sorununuz da yok anladığım kadarıyla

Bastan her hafta sonu gitmetecektin. Sevgiliyken ne isiniz var her hafta sonu orda cikip gezip tozmak yerine kv evine mi gidilir? Simdi dogum gunune giitmeyince mesafe koymus olmuyorsun. Zamanla koyacsksin o mesafeyi.

Farkindaysan eşim değil sevgilim diye anlatmissin ama kaynana sorunsalı yazmışsın kaynanan olmuyor ki sevgilinin annesi oluyor şimdiden kaynana diyorsan ohooo bu ne labalilik

her haftasonu gitmiş şimdiden mesafeyi koruyamamis.samimiyeti fazla kacirmissiniz zaten suan rahatsız olmussunuz.
simdi doğum gününe gitmeyecek mesafe mi koyuyorsunuz?
yanlış zamanlama sanki doğum gününe gidipte mesafede koyabilirsiniz.adamlar demez mi cagirmadik her hafta geldi.simdi dogum gününe gelmiyor.ne alaka??

Back
X