• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunu

Eşiniz neden süpürmüyor? Orası onun evi değil mi?

Ayrıca oğlunun yavrusunu taşıyorum demişsiniz de, onlar için çocuk sahibi olmuyorsunuz sonuçta.

Bence kayınvalidenize boşuna gerilmeyin. Eşiniz sizin hamileliğinizi göz önüne alarak baştan gelmemelerini söyleyecekti, bunu yapmadıysa evdeki sorumlulukları üstlenmek zorunda.

Yardım etmek zorunda değil falan denmiş ama komşumuz bile hasta olsa bir kase çorba yapar götürürüz insanlık için. Konu sağlık olunca aile tabiki birbirine destek olacak, olmalı da. Maddi konularda keyfi olarak istenen para ve eşyaya karşıyım ama konu sağlık olunca işler değişir.

Ya yanlış anlamayın ama çocugu kayınvalideniz için doğurmuyorsunuz dimi neden senin oğlunun yavrusunu taşıyorum el üstünde tutman gerek diye düşünceniz var tabiki iyi niyetli bir insan yardım etme çabası içerisine girer ama her insan iyi değildir maalesef belki yaşımı başımı aldım misafirim iş yapmak istemiyorum diye bakıyor
Allah Allah el bile yapar hamile kadına vicdanen yardım eder.Torununu taşıyo yapıversin ne var yani.Neyini savunuyorsun anlamadım hamile kadına misafir mi gidilir o kanamalar insanı nasıl korkutuyo o Allahın verdiği bir can insan kıyamıyor çaresizce yardım edilsin diye bakıyor insan.Konuşmak için konuşmayın çocuğu kv için doğurmuyorsunuz ne demek düşük tehlikesi olan hamile bayana böyle mi konuşulur

Yardım etmek zorunda değil falan denmiş ama komşumuz bile hasta olsa bir kase çorba yapar götürürüz insanlık için. Konu sağlık olunca aile tabiki birbirine destek olacak, olmalı da. Maddi konularda keyfi olarak istenen para ve eşyaya karşıyım ama konu sağlık olunca işler değişir.
Artık devir böyle galba git gide kimse kimseyi takmamaya vicdansız olmaya başlamış.Yolda kadın dövülse yanından geçer olmuş millet.Herkes yapmak zorunda mıyım der olmuş.Nerde yardımlaşma nerde vicdan nerde iyi niyet nerde müslümanlık nerde kardeşlik.Yazık

Kızlar bişey danısıcam size.ben tüp bbekle hamıleyım ara kanamalarım oldgu ıcın dinlenmem lazım ..iş güç vs yapmadım ..annemde kalmıştım sımdıye kadar 5 aylık oldum cok sukur🙏Sorum şu ki; kayınvalıdemle kayınpederım geldı bana ..durumumu bılıyorlar..hıcbısey yapamıyorum kaynanam kahvaltı hazırlıyo topluyo vs ama ev asırı pıslendı yerler kırıntı dolu ve ben aşırı titiz bi insanım :KK43: gordukce sinirlerim bozuluyor :KK43: ama kadına da evı süpür diyemem herseyden arkamdan dedıkodu yapıyo bole dedı vs vs die :KK43: cok sınır oluyorum:KK43: napım sızce ?
Kvnizin kendisi düşünmesi gerekirdi belli ki vicdansız bir anne.Eşinize söyleyin o süpürsün ya da temizlikci çağırın.Ama ben olsam kvdemden rica ederdim anne benim eğilip kalkmam sorun olur kanamam oluyor sen yerleri bir süpürüversen sana zahmet olur mu de.Sen ona anne demişsin o da evladına yapıversin.

En son hastalandigimda eşim annesini getirdi 1 2 gün yaninda durar yardim eder belki cocuga bir corba yapar diye. Arada birden düsüp bayıldigimdan yanliz kalmamam lazimdi. k.v geldi. Ben zaten bisuna geldigini biliyirdum ama eşimi bozmadim.2 saat sonra kadın oğlumu ögütlüyor ,umut annene soylede, bize misır patlatsin. Kadin oturdu catir çutur mısır yiyip yere döktü birde.aksam oldu bana diyorki gelin bir gözleme yapta yiyelim. Esimde gördü aldı evine götürdü çok kırıldu annesine. bu haftada o hastalandi bana diyorki ,sagligimda sizden birsey beklemem hastaligimda bakin bana diyor.bende anne valla kendine iyi bak hastayken yardima gelenler oturup patlamis mısır yiyor dedim. 3 kızı var onlarin evine gidince kahvalti hazirlar ,yemek yapar ,duvarları siler, damatlarinin çaylarini elleriyle götürür.valla esime söyledim yaslaninca hastalaninca anneme bakarmisin diye bana gelme.esimde cok haklisın dedi.

Riskli donem gectiyse kendiniz yavas yavas yapin. Mesela caniniz yumurta cektiyse kirip yiyebilirsiniz yani. Yatmaniz mi gerekiyor?

Allah Allah el bile yapar hamile kadına vicdanen yardım eder.Torununu taşıyo yapıversin ne var yani.Neyini savunuyorsun anlamadım hamile kadına misafir mi gidilir o kanamalar insanı nasıl korkutuyo o Allahın verdiği bir can insan kıyamıyor çaresizce yardım edilsin diye bakıyor insan.Konuşmak için konuşmayın çocuğu kv için doğurmuyorsunuz ne demek düşük tehlikesi olan hamile bayana böyle mi konuşulur
Söylediğimde birşey yok bende zaten iyi niyetli insan yardım eder herkes iyi niyetli degil dedim kaynanayı savunmadım dikkatli oku istersen

Back
X