• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunu

Kaynana yıllarca burnumuzdan getirdi.bayramdan beri evine gitmiyorum oğluyla yeni yeni konuşuyor.ogullarina etmedigini bırakmadı uzun bı sure kusluk oldu.simdi nereden yüz bulduysa yarın bize kalmaya gelecekmişler. ev mesafesi 15 dk. sinirliyim su an bide hamileyim söylemedik onlara kötü niyetli çünkü. cinsiyeti belli olanadek soylemicem.yarin hiç hazırlık yapmadım oglu dışardan yaptırsın bişey yapmicam hizmet etmicem onlara daha önce uğradıkların da elim havada kalmıştı elini uzatmadi.hâla kendini haklı sanıyor.belliki gidecek yer bulamadı öbür gelinde konusmuyo gidemiyo onada. yuzsuzluk edip buraya kalmaya gelecekmis.bisey söylerse kavga çıkartırım.ona istenmedigini nasıl belli edebilirim kalamasin gitsin evine.yuzunu görmeye tahammülüm yok şimdiden stres oldum .
Bakin eziyet etmiş ola bilir, kötü insan evlatlarina kötü anne olmuş ola bilir. Ama anne sonuçta. Evladinin evine gelip kalma hakki her zaman vardir. Bu kadarini da bir anneye çok gormeyin. Tabiki sevmek, hizmet etmek, muhattap olmak zorunda değilsiniz. Oğluyla kendisi halleder. Ama bir düşmani toprakdan kovar gibi anne kovulmaz. Oğlu evladi olarak hizmetinde durmali. Aynisi sizin aileniz için de geçerli

hamilelikte sitrese girme .. sen insanlığını göster o utansın yaptığından ,iyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir..

Back
X