Kaynana Sorunu :(

87umutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
199
1
46
Amasya
kızlar merhaba öncelikle,

size sormak istediğim bir kaç şey var, ben sözlüyüm 4 aya yakın bi zaman oldu yakındada nişanımız olacak ve bu yıl içinde düğünümüz olacak inş. ama gel gelelim benim kaynanam sözlendikten sonra beni hiç arayıp sormadı üstelik aynı memleketteyiz benim ailem farklı şehirde, hiç arayıpta kızım nasılsın demedi bi sıkıntın var mı veya şu günde bize gel oturalım demedi. geçenlerde beraber düğüne gittik ben szölümle gittim sonrada onlar geldi çok soğuktu doğru düzgün hal hatır bile sormadı ailemi bile sormadı diyebilirim. sonra ayrılırkende bize gel diyo davet bekleme,yani topu bana atıyo çok sinir oldum, bir telefon açmak zormu o sıcaklığı göstermek zor mu!! halbuki bende elimden geldiğince sevdiğim insanın ailesi diyip o kadar çok saygı gösteriyorum ki bazen haketmiyo o kadın diyorum. bütün arkadaşlarım kaynanan niye seni aramıyo niye çağırmıyo diyo onları haklı göstermek için hep uğraştım ben gitmek istemiyorum felan diyodum artık tak etti canıma sizle paylaşmak istedim. Annesi bana niye böyle soğuk mesafeli daha şimdiden mi oğlundan kıskanmaya başladı moralim çok bozuluyo bu duruma :43:

Siz üstünüze düşeni yapın, arada arayıp hal hatır sorun.
Bir gün gittiğinizde de kibarca onu kıracak birşey mi oldu diye sorun.
Eteğindki taşları dökecektir muhtemelen.
Eğer birşey demesse sizde saygılı ama mesafeli davranırsınız.

Ohoo sen şimdi böyle üzülürsen ilerde çok mutsuz olursun. Şimdiden bu kadar takma kafana. Ayrıca 4 ayda sen kaç kere aradın acaba? Senden adım bekliyor demek ki.

Siz üstünüze düşeni yapın, arada arayıp hal hatır sorun.
Bir gün gittiğinizde de kibarca onu kıracak birşey mi oldu diye sorun.
Eteğindki taşları dökecektir muhtemelen.
Eğer birşey demesse sizde saygılı ama mesafeli davranırsınız.

ben anneannesi vefat etti aradım bi adım attım ama sonrasında beni aramdı kızım nasılsın ne yapıyosun demedi, sonra düğünde insanlarla tanıştırırken bu da benim gelinim dedi ama söylerken bile sanki memnun değilmiş gibi hissettiriyo :5: ama babası öyle değil çok iyi sıcak bilmiyorum moralim çok bozuluyo sözlüme yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum ama sanırım annesini sevemiycem bu gidişle

benim kaynanamda öyleydi canım hiç aramaz etmezdi ben rahattım ama kafaya takıyo işte insan bazen.. karakteriyle alakalı senlik bişey yok.. belki yapısı öyledir. benim kayınpederim babamı bile arayıp konuşmaz öyle bi adam.. dert etmeye gerek yok.. inşallah düzelir ama pek sanmıyorum.. benimkiler hala aynı çünkü:36:

Ohoo sen şimdi böyle üzülürsen ilerde çok mutsuz olursun. Şimdiden bu kadar takma kafana. Ayrıca 4 ayda sen kaç kere aradın acaba? Senden adım bekliyor demek ki.

kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyo :( bizim buralarda gelin aldıysan önce kaynana gelinini arar evine çağırır. sonra bende ararım tabi ama o benden uzak durunca bende uzak duruyorum

kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyo :( bizim buralarda gelin aldıysan önce kaynana gelinini arar evine çağırır. sonra bende ararım tabi ama o benden uzak durunca bende uzak duruyorum

Belki gerçekten de karakteri öyledir. Zamanla anlarsın herkese karşı mı öyle, sadece sana mı. Ama hiç takma kafana. Uzaksa uzak, sözlünle aran iyi olsun da. Saygıyı elden bırakmadığın sürece mesafe her zaman için daha iyidir hem.

benim kaynanamda öyleydi canım hiç aramaz etmezdi ben rahattım ama kafaya takıyo işte insan bazen.. karakteriyle alakalı senlik bişey yok.. belki yapısı öyledir. benim kayınpederim babamı bile arayıp konuşmaz öyle bi adam.. dert etmeye gerek yok.. inşallah düzelir ama pek sanmıyorum.. benimkiler hala aynı çünkü:36:

annesi çok konuşkan istediği şeye çok güzel konuşuyo o yönünüde gördüm bize geldiklerinde, annemler nişanda biz salon tutucaz dedi sonuçta nişan kız tarafına aittir orada bize bizde kızımızı evlendirdik öyle bişey yapmadık yani ne gerek var demeye getirdi her konuşmada biz kızımıza onu yapmadık biz kızımıza bunu yapmadık dedi :2: hemen bi kıyaslama içine girdi zaten ortam gerildi orada

benim kaynanam kendi ailesine çok iyidir.. yani aileiçinde sadece. ama anneme babama hanımlı beyli mesafeli davranıyolar.. evlendim evleneli görüşmediler bile.. çok kafama taktım ama kabullendim. niyemi.. eşimle mutluyumda ondan.. sen hiçbişeye üzülme boşver. hiçbişey huzurundan mutluluğundan önemli değil:16:

annesi çok konuşkan istediği şeye çok güzel konuşuyo o yönünüde gördüm bize geldiklerinde, annemler nişanda biz salon tutucaz dedi sonuçta nişan kız tarafına aittir orada bize bizde kızımızı evlendirdik öyle bişey yapmadık yani ne gerek var demeye getirdi her konuşmada biz kızımıza onu yapmadık biz kızımıza bunu yapmadık dedi :2: hemen bi kıyaslama içine girdi zaten ortam gerildi orada

aynen bizim mevzular ya valla gözümde canlandı bi an.. bizde düğünde tutulcak servisleri, davulcu parasını erkek tarafı karşılar. tabi eşimle memleketler farklı.. tutturdular biz kızımızı evlendrdik yok öyle bişey herkes misafirine kendi tutsun servisi.. aman yaa valla gınaa gelmişti o günler.. artık evlensemde bitse şu tantana diyodum.. şükür geçti bittii çok yıprandım ama değdi:16:

benim kaynanam kendi ailesine çok iyidir.. yani aileiçinde sadece. ama anneme babama hanımlı beyli mesafeli davranıyolar.. evlendim evleneli görüşmediler bile.. çok kafama taktım ama kabullendim. niyemi.. eşimle mutluyumda ondan.. sen hiçbişeye üzülme boşver. hiçbişey huzurundan mutluluğundan önemli değil:16:

evet canım benimde öyle olcak muhtemelen yapacak bişey yok ben eşimle mutlu olmaya bakarım

Amaan dert ettiğin şeye bak bırak aramasın sormasın.
Sonra dua edeceksin arayıp görüşmesin diye:52:
Mesafeyi koru bence, üstüne düşeni yap, tamamdır. Böyle kaynana dostlar başına:24:

Mesafeyi koru bence, üstüne düşeni yap, tamamdır. Böyle kaynana dostlar başına:24:

canım ya güldürdün walla beni :1:
bende zaten diyorum ki şimdi mesafeliyse evlendikten sonra da o mesafeyi korusun... yok evlendikten sonra şimdikinden farklı olursa işte o zaman dur demesini de ben bilirim. :45:

Vallaha arkadaşım çok doğru yazmissin, aynen dediği gibi bırak boşver Sen sözlunle aranın Iyi olmasına bak gerisini boşver. Yeri geldiği zaman saygıda kusur etme, için rahat olsun yeter:-)

daha yenisiniz o yüzden senden bekliyordur , sen sıraya koyma zaman zaman arayabilirsin ama çok sık arayıpta alıştırmada belli bir düzene alıştır , hem aramasın hiçde dert etme ,

kızlar merhaba öncelikle,

size sormak istediğim bir kaç şey var, ben sözlüyüm 4 aya yakın bi zaman oldu yakındada nişanımız olacak ve bu yıl içinde düğünümüz olacak inş. Ama gel gelelim benim kaynanam sözlendikten sonra beni hiç arayıp sormadı üstelik aynı memleketteyiz benim ailem farklı şehirde, hiç arayıpta kızım nasılsın demedi bi sıkıntın var mı veya şu günde bize gel oturalım demedi. Geçenlerde beraber düğüne gittik ben szölümle gittim sonrada onlar geldi çok soğuktu doğru düzgün hal hatır bile sormadı ailemi bile sormadı diyebilirim. Sonra ayrılırkende bize gel diyo davet bekleme,yani topu bana atıyo çok sinir oldum, bir telefon açmak zormu o sıcaklığı göstermek zor mu!! Halbuki bende elimden geldiğince sevdiğim insanın ailesi diyip o kadar çok saygı gösteriyorum ki bazen haketmiyo o kadın diyorum. Bütün arkadaşlarım kaynanan niye seni aramıyo niye çağırmıyo diyo onları haklı göstermek için hep uğraştım ben gitmek istemiyorum felan diyodum artık tak etti canıma sizle paylaşmak istedim. Annesi bana niye böyle soğuk mesafeli daha şimdiden mi oğlundan kıskanmaya başladı moralim çok bozuluyo bu duruma :43:

ya bende bunu anlamıyorum:) nişanlıyız sözlüyüz kv beni aramıyor aramak zorunda değil. Arıcaksan sen arar hal hatır sorar kapatırsın. Ha evlenince aramaz ozaman darılılrsın söylersin annecim neden beni aramıyorsun diye. Ozamanda ne çok arıyor bu kadın diye bunaldım dersin:) bu şeklde mesafeli olması gayet iyi bence. Tabi görüştüğünüzde senin olmasada ailenin halini hatrını sorabilirdi. Bende nişanlıyım benm kv'de beni çok fazla aramaz olaki bir işimiz varsa arar. Bende çok fazla aramam nişanlımdan alırım haberlerini genelde. Bayramda kandilde ararım yada arayı çok açmıssam ozaman ararım anne naposun nasılsın diye kapatırım

tatlım aynı benim kayınvalidem...
ben 3 yıl sözlü kaldım..o sırada bize 3 kez anca gelmiştir..4-5 kez belki aramış belki aramamıştır..zaten annemleri asla istemezdi gelmezdi aramzdı..
ilk başlarda annemlerde bende çom problem yaptık..sonra huydur dedik geçtik..
ama düğüne yakın zamanda anlaşıldıki beni istemiyormuş..ayırmak için herşeyi yaptı..süğüne 1 hafta kala ayrılıyorduk az kalsın..
şimdi iki aile konuşmuyorlar..ama kv benim peşimde pır dönüyor..
burada senin nişanlının tavrı çok önemli..annesinin bu tavdından haberdarmı sana birşey diyormu..
yada hiç sen dile getirdinmi bu durumu..

canım bizim kaynanamla aramız çok iyi allahım bozmasın
ama biz de hiç araşmayız özel bi durum olmadıkça
başından beri de öyledir yani sen bunu niye dert ediyosun tatlım
bunu düşünüceğine internetten nişan elbiseleri beğen saç modellerine falan bak tamam mı ???

ya bende bunu anlamıyorum:) nişanlıyız sözlüyüz kv beni aramıyor aramak zorunda değil. Arıcaksan sen arar hal hatır sorar kapatırsın. Ha evlenince aramaz ozaman darılılrsın söylersin annecim neden beni aramıyorsun diye. Ozamanda ne çok arıyor bu kadın diye bunaldım dersin:) bu şeklde mesafeli olması gayet iyi bence. Tabi görüştüğünüzde senin olmasada ailenin halini hatrını sorabilirdi. Bende nişanlıyım benm kv'de beni çok fazla aramaz olaki bir işimiz varsa arar. Bende çok fazla aramam nişanlımdan alırım haberlerini genelde. Bayramda kandilde ararım yada arayı çok açmıssam ozaman ararım anne naposun nasılsın diye kapatırım

canım , kv büyük olarak bana yakınlık göstermediğinden ben de arayacak cesareti bulamıyorum açıkcası, yoksa bende ararım hiç sorun değil tabi üstelik ben burada yalnızım ailemden uzaktayım onlarıda ailem gibi görmek istiyorum o yüzden moralim bozuluyo ,

tatlım aynı benim kayınvalidem...
ben 3 yıl sözlü kaldım..o sırada bize 3 kez anca gelmiştir..4-5 kez belki aramış belki aramamıştır..zaten annemleri asla istemezdi gelmezdi aramzdı..
ilk başlarda annemlerde bende çom problem yaptık..sonra huydur dedik geçtik..
ama düğüne yakın zamanda anlaşıldıki beni istemiyormuş..ayırmak için herşeyi yaptı..süğüne 1 hafta kala ayrılıyorduk az kalsın..
şimdi iki aile konuşmuyorlar..ama kv benim peşimde pır dönüyor..
burada senin nişanlının tavrı çok önemli..annesinin bu tavdından haberdarmı sana birşey diyormu..
yada hiç sen dile getirdinmi bu durumu..

sözlümle konuştum güya o da benden çekiniyomuş ama bana hiç inandırıcı gelmedi niyeyse:26:

Back
X