Kaynana tavırlarında yüksek lisans yapanlar bakabilir mi😂

Ceycey12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
616
396
103
İyi bayramlar kızlar,
Erkek arkadaşımın annesini aradım bugün bayram kutlamak için. Kendi çocuklarına “anneecim, kızım oğlumm” hep böyledir. Bana tam iyi bayramlar annem diyordu, iyi bayramlar an. iyi bayramlar canım diye düzeltti. Amacı ne sizce? Ben bana annecim kızım desin istemiyorum beklentim yok. Ama kasıtlı bir düzeltme nedendir sizce?

Doktora yapan olmaz mı 😆
Sen şu an oğlunun kız arkadaşısın. O da senin için erkek arkadaşının annesi. Bence kadın dikkatli davranmaya çalışıyor. Mesafe iyidir güzeldir bunu hep korumanız fazla yüz göz olmamanız dileğiyle
Pek anlamıyorum bu işlerden kafam karıştı bir an😂 teşekkür ederim cevap için, kesinlikle mesafe en iyisi

Zamanı olmadığını düşünmüştür. Resmiyete binmiş bir durum yok. Hem kendi rahatsız olabilir böyle bir hitaptan hem sizin rahatsız olacağınızı düşünmüş olabilir.
Kötü niyetle düzelttiğini düşünmüyorum bende, zamanı değil diye düşünmüş olabilir ölçüp tartıp konuşan bir kadın😊

Bence gayet yerinde konuşuyor şimdiden başlama kıyas yapmaya evlenince çok vaktin olacak zaten
Böyle şeylere kafa yormak isteyeceğim son şey genel olarak çocuklarının arkadaşlarına dahi o tavırdadır annecim oğlum kızım der ekstra bir düzeltme ihtiyacına anlam veremedim sadece :( teşekkür ediyorum cevap için ☺️

Anneniz değil, o yüzden olabilir mi? Ayrıca ortada resmi bir durum yoksa şimdiden arıyor olmanız bile gereksiz.
Normalde çocuklarının arkadaşlarına dahi 2. dakika da anneciğim, oğlum, kızım der ekstra düzeltmesine şaşırdım sadece. Karantina malum kendime dert arıyorum sanırım :) teşekkürler cevap için

Belki yanında biri vardır belki kardeşleri “ooo anne “ diyordur kötü niyet arama kuzum ,bence adınla da hitap edebilirdi sonuçta. :KK19:

Size özgü bir durum değildir diye düşünüyorum ben. Belki evlatları dışında ailesindeki çocuklarada böyle davranış sergiliyor olabilir. Benimde yengem bu şekilde sesleniyor. Konuşurken “annem” diye başlıyor cümlelerine. Refleks olarak ağızdan cıkıyordur bence.
O yüzden sizde yanlıs anlarsınız diye orda durmus olabilir.

Böyle şeylere kafa yormak isteyeceğim son şey genel olarak çocuklarının arkadaşlarına dahi o tavırdadır annecim oğlum kızım der ekstra bir düzeltme ihtiyacına anlam veremedim sadece :KK43: teşekkür ediyorum cevap için ☺
Boşver kuzum hiç ama hiç kafana takma yahu evleneceğin bile kayıp ben kv ile görüşmüyorum bazen en iyisinin içinden seytan çıkıyor saygını koru fazla samimide olma sevgiliyken değerin artsın

Henüz evli değilsiniz o sebepten geri adım atmıştır. Bana göre normal olan.

Back
X