- Konu Sahibi Rengarenk...
-
rengarenk cok guldum yaa:)))))))))
1 ay sonra evleniyom henüz bende inci minci yok inşallahta olmaz bacılarımCADIARZU
size bi inci daha yazayım ben o zaman fisfisfis
Evimde yaptığım ilk yemegim yani tepsi böreğimin hikayesi
aşkıma bi ben yemek yapayım dediydim tabi illa kaynanamlarda yeme zorunlulugu vardı ama o gun yemeyıp hazır yufkadan tepsi böreği yaptım turkbayragi eşim bayılınca tadına hemen kaynanamlarada indirelim dedim; indirdim ve kaynanam suratıma moron moron bakıp"bu ne dedi" bende börek yaptım malzemelerını alalı epey oluyodu bozulmasınlar diye yaptım dedım(güleryüzle) o da"söyleseydinde hep beraber yapardık dedi Çok üzgünüm çoook sonra kafasını çevirdiiiii..... bende eve döndüm ama hevesim kursagıma yapısmıs bi şekilde
inşallah tatlım :) ama ben cok buyuk bir hüsrana ugradım bence biraz mesafeli davran,benım koltugumdan perdemden mutfagımdan yatak odama kadar karıstılar,taviz verme basına böle seyler gelırse
gecelik olayına koptummm ya senin görümcenin hormonları pek ii çalışmıyo galibaa
:roflol::roflol:bacımmm kıyamam laf çakmış sanırsam amannnn ne olcak yaaa dilli düdük olmazsan tepesine çıkıyorlar insanınkayınvalidemde yenı evlıyken şu sözü çok şöylerdi ŞİMDİLİK GELİNLER KAYNANA KAYNANaLRDA GELİN..
HALA TAM OLARK ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLİM MANASINI.
cidden öylemiydim yoksa sadece laf mı carpıtmaya calışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?