anacığım topik almış yürümüş, valla hepsinin okuyamadım ama benim kaynanamda da iciler bitmez, bu ara bende de ben yazar dururum artık kızlar, ama şimdilik eldekilerle idare deeceksiniz, yeniler daha sonraya,
hamileyim 28. haftamda falanım herhalde, ilk şeker yüklemem yüksek çıktı, ikinci kere yükleme yapalım dedi doktorum, o arada eşimin işleri bozuk, adam beni teste götürecek para arıyor, kaynanam ne dese beğenirsiniz, madem paranız yoktu yapmasaydınız bu çoçuğu, :umursamaz: biz karar verdiğimizde eşimin işleri iyidi, ne bileyim bozulacağını bu bir bide hamile kadına söylenecek lafmı yani,

lmaz: bende dedimki atilla çok istedi hande senden bir kızım olsun istiyorum dedi, bende kırmadım kocamı anne dedim, kaydirigubbakcemile3bu akşam oldu, sabah oldu eşim dediki sen bekle ben sana para getirecem gideriz teste, bekliyorum bu sefer ne dedi, bende para var veririm ama ya geri alamazsam verdiğimi,:bbo: sanki ben yabancı birinin çoçuğunu taşıyorum karnımda, tutki alamadın yabancıyamı gidecek para kadın karnımdaki torunun, hiç bir şey demedim, eşimde parayı başkasından buldu geldi, o bulana kadar imdadıma kim yetişti annem, hande hadi gidelim kızım, atilla bulunca bana verir nasılsa dedi, bunu derken kendi de sıkıntı çekiyordu canım benim.:sinifsinif: