kaynana ve eltiye nasıl davranılır..

Madem size mesafeli davranıyor sizde öyle davranın, hem burada her işe burnunu sokan eltilerden kaynanalardan yakınan çok. Bakın ne güzel ne işinize karışıyor nede ukalalık ediyor size. Sizde mesafeli davranırsınız böylece yüz göz olmadan geçinirsiniz.
Sizi çağırmadıktan sonrada siz gitmeyin yanına.

O nasıl davranıyorsa öyle davranın...Bu arada siz misafir olarak gidiyorsunuz istanbula , onun size hoşgeldine gelmesi gerekir . Gelmezsede ne hali varsa görüsün diyip , kafanıza hiiiiiçç takmayınnn...

canım mesafe herzaman için iyidir...
o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran,mesafeyse mesafe...
evine çat kapı gitme derim...

Canım ben de yeni evliyim, eltilerimden biri kafayı takmış bana..3 yıllık evli ,benden de küçük yaşı..evine gittiğimizde ben yokmuşum gibi davranmalar, laf sokusturmalar, hava atmalar vs.. ben de cok takarım kafayı, ay niye bana böyle davranyo, naptım ben ona vs, bide daha yeni evliyim ya, yeni gelin geldi huzur bozuldu durumları olmasın diye cvap da vermiyorum , susuyorum, normalde hakkını kimseye yediren biri değilimdir ama işte... resmen stresten sivilce döktüm, doktora gittim, eşime diyorum zaten bu doktor masrafını eltime ödetmem lazım, sorumlusu o cünkü.. :mymeka: ama 1 haftadır yaptıklarını kafaya takmama kararı aldım, gülüp geçiyorum, e tabi kıskanıyo beni ondan öyle yapıyo diyorum ,çatlasın :lepi: kendi kendimi eğlendiriyorum , cooooooooooooooooooooooookkk da umrumda artıkkkk, kendi bilir :dilcikar: ..bu kulübe üyeysen ve okuyosan ve beni de tanımıssan bu da sana elticim : laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae :dilcikar:

bende en kucuk gelınım ama dıger eltılerımden daha olgun oldugu soylerler hep özellıklede kayınpederım
bende eltımın bebegını sevmezdım cunku baska ınsanlara surat yapardı sevmesınler ellemesınler dıye onun öle yapması benıde gerı cektı bebekten
sonra ortaya bı laf attı işte eltım bebegımı sevmıyo falan fılan zoruna gıtmıs e sen öle yaparsan bende sevmem cokta tın
bence hıc muhtap olma eltıyle samımı olmakta mesafelı olmakta bı derttır
yenı gelınlıgı gecsın gorurum ben onu aklınca kayınvalıdenle ıclı dıslı olup sana cakasatıyo boşver senın kafan rahat olsun
ayrıca ılk gelınler herzaman tutulur ama bunu bellı etmez kayınvalıdeler oyuzden kucuk eltın yakında görur anyayı konyayı

nabza göre şerbet...eğer iyilerse doğal olurum,değillerse stratejik...ee yapcek bişi yokkk

:icecream:

Kesinlikle.

merhaba. anladığım kadarıyla kıskançlığından yapıyor çünkü sen ayrı yerde olduğun için çatlıyor. rahatsın ya kayınvalidenle oturmuyorsun o yüzden yani bütün sorun kıskançlık. bence kayınvalidene yakın ol git gel ara sor meydanı ona bırkama yani:) bak nasıl çatlıyor ozaman sende hiç yüz verme muhatap bile olma kendini ne zannediyorki salak :) sinir oluyorum böyle tiplere vallahi.

hakettikleri gibi onlar sana nasıl davranıyorsa sende aynı tavrı takın....................

ya bırak çok iyi olsunlar,
birbirlerinin hayrını görsünler.hatta daha iyi olmaları için dua et,onlar birbirlerine yetsin,sendende uzak dursunlar,
daha güzel birşey varmı ?

kızlar lütfen bana akıl verin daha sözlü bile değilim ama çoooooooookkkk kötü durumdayım ve kimse ben gibi çekmemiştir....
konu açmak istiyorum fikir almak için ama nasıl açılır bulamadım
3 senedir sevgilimle birlikteyiz okulu 6 senelik olduğundan ve askerlikten sebep beklemek zorundayız
2.senemizde ailesi ile tanıştım ve beni kendi ailemden bile daha çok ilgiye boğdular ama bende kimseye ii olmadığm kadar onlara iyiyim.. Yanlız bende bi elti var düşman başına. Farklı face adresleri alıp sevgilimle beni ayırmaya çalışmalar.. arkamdan konuşmlar, iftira atmalar. Sevglimin abisinin koluna girmeme laf etmeler.. Evinde içtiğim kahvenin lafını yapmalar.. Kayın validemle aramı açmalar.. kadın beni öyle severki ama onun korkusundan bana sevgisini belli edemio..
ki ben herkese nasılam onada öyleydim.
ben üni mezunuyum o lise ama beni beğenmemeler hafif göstermeler kaynımla kardeş gibiydim şuan kaynım yüzüme bakmaz..
sevgilim hep arkamda çok şükür.. kardeşini aldı konuştu.. ama zehirlemelere dewam edio..
rüyalarıma giriyo bigün face şifresini çözdüm bi baktım benle ilgili yazılar neler neler.. ben herkesle canımlı cicimli konuşuomuşum.. sinir bozucu insanmışım daha aileye girmemişim ama maşallah ondan daha ii tanıomuşum..
eşinede beni diğer eltim ile ayırd edio dio.. o kdar sinir olmağa başladım ki... neler çektim anlatmakla bitmezz evinde tencere çizilmiş hep ben yapmışmışım ki ben elimi sürmedim bişeye.. salçası bitmişmiş ki ben asla kullanmadım hep böle kçük seylerin lafı ne yapcam bilmiom...

kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum

cnözlem işin gerçekten zor
nasıl yaparsın bilmem ama o insanlardan uzak dur.evin mutlaka ayrı olsun birlikte oturmayı sakın kabul etme
eltinle de mümkünse hiç görüşme çok tehlikeli biri.yoksa ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın
en iyisi mesafe unutma canım

sakın kabul etme kaynınla aynı evde oturmakta neymiş çok pişman olursun güzelim kimseye acıma ben eşimin ailesine annedir babadır dedir günahtır dedim ama bir yere kadar baştan koyarsan tavrını kimse yanına bile yaklaşamaz tavrını koy eşinlede konuş hayat senin hayatın kimsenin karışmasına izin verme birde kaynın yani evde rahat giyinemezsin bile rahat davranamazsın

benim 2 eltim war benden sana tawsiye güwenme hiç kimseye her zaman mesafeni koru
kayınwaliden iyide olsa onada eltinede birbirleri hakkında bişiy söyleme sakınn
bu eltinin kıskançlık belirtisidir..
sende mesafeli dawran yanlış bi hareketini görürssen takma kafana kızdığını belli etme
senin küçük bi hareketinden bi sürü şey çıkarabilir..
mesafe hep iyidir..

mesafenizi koruyun .. size nasıl davranıyorsa öyle davranın ..sonra nasılsa evınıze dönceksınız görmiceksiniz eltinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…