kaynana ve eltiye nasıl davranılır..

herzaman her topikte söylüyorum erkek tarafı ile samimi olunmaz(iyi olanları kayırıyorum birbiriyle iyi geçinenlerde var tabi)yoksa suyu çıkar..

herzaman her topikte söylüyorum erkek tarafı ile samimi olunmaz(iyi olanları kayırıyorum birbiriyle iyi geçinenlerde var tabi)yoksa suyu çıkar..

kesinlikle katılıyorum sana. benim eşimin ailesiyle o kadar iyiydi ki aramız herkes gıpta ediyordu biz böyle gelin - kaynana gelin-görümce görmedik diyorlardı ama ne oldu? en ufak tartışmada hemen cepheler alındı gıcıklanmalar başladı. elden yar olmaz sözü boşuna söylenmemiş demek ki...:34:

kayınvalidem büyük eltimi durmadan över
gekmez gitmez işini yapmaz aramaz sormaz ama en kıymetliside
o gelinidir nedense
oğlunuda aynı şekilde
benim derdim elti falan değil büyük kaynım
her haltımıza karışır oldu son zamanlarda
uzakta olmamıza rağmen burnunu sokuyor herşeyimize
kayınvalidem oğlunu kuruyor oda pençelerini bize çıkarıyor
bir çok defa yaşadık bunu
şuan beklemedeyim zaten bi laf daha etsin hayatımıza müdahalede bulunsun
ben yapacağımı biliyorum
eltim iyidir sağolsun tabi kıskançlığını içinde yaşar dışa vurmaz
sorunumuz yok onla ama bu abi denen şahsiyet canımı çok sıkıyor
:19:

kesinlikle katılıyorum sana. benim eşimin ailesiyle o kadar iyiydi ki aramız herkes gıpta ediyordu biz böyle gelin - kaynana gelin-görümce görmedik diyorlardı ama ne oldu? en ufak tartışmada hemen cepheler alındı gıcıklanmalar başladı. elden yar olmaz sözü boşuna söylenmemiş demek ki...:34:

öyle tabikii..bende görümceydim bende çok iyi anlaşırız sanıyordum şuanda selam vermeyiz yolda görsek birbirimizi bizim gelinle:6:he görümcemi sorarsanız o biraz daha idareci kafa yapıma daha uygun ama suyu çıkıyor.:63::63:

nasıl istiyorlarsa öyle davranıyorum diyecektim kiii yok yaaa nasıl işime gelirse öyle davranıyorum. hiiiç tartışma ortamımız olmadı. ama hoşuma gitmeyen şeyleri pat diye söylüyorum. sanırım beni azıcık idare ediyorlar. ne demişler sen akıllı olup milleti çekeceğine sen deli ol millet seni çeksin :)

Back
X