Arkadaşlar sorunum bir çoğunuzun olduğu gibi kayınvalide. Çok iyi görünümünün altında sinsi bir kadın. Eşim bunu anlamayacak kadar saf.. Çıldırmak üzereyim. Sürekli bizi çağırıyo, kabul olsa bize gelip kocamın koynunda yatıcak. Ben çalışıyorum ve haftada birden fazla görüşmek bana fazla geliyor. Üstelik de hamileyim. eşime gitmek istemediğimi söylediğimde çok sert tepkiyle karşılaşıyorum. Felaket sinirli ve inatçı. 10 kere gidip bir kere gitmeyelim desem problem. Yapı olarak misafirliğe gitmeyi de pek sevmiyorum. Kendi annesine gidip kaynanasına gitmeyen biri de değilim. Eşimin anlayışsızlığı, kaynanamın baskıları ve üstüne hamileliğimin gerginliği eklenince sorunlarla baş edemez oldum. Eşim madem istemiyosun gitmek, ben her çağırdığımda gelmiyceksin, boşanalım dedi. Çocuğumuz olucak diye çok alttan aldım ama moralim sıfır. Bu adam beni hiç sevmiyor diyelim de çocuğundan ayrılmaya nasıl dayanıcak. Ki hiç gitmem görüşmem demiyorum, saygısızlık yapmıyorum, sadece eşimden arayı bulmasını istiyorum. ama onların yanında beni arayıp bu akşam annemlerde yiyelim yemeği diyo, yorgunum falan diyince annelerine direkt SN7 gelmek istemiyomuş diyo. Ben bu adamla napıcam. Boşanırsam çocuğuma yazık. Nasıl katlanıcam ben bu adama, sevgim iyice tükendi. 3-4 gün konuşmadım aynı ev içinde hatasını anlar diye. Hiç umrunda olmadı. Yine ben barıştım... Her dediğine tamam dersem de iyice koloni halinde yaşıycaz biliyorum...
Benim hiç değerim yok adamın gözünde sanki. Hamileyim ve dinlenemiyorum, beni hiç düşünmüyo...
Artık dayanamıyorum. Çocuk doğunca eşim farklılaşır mı biraz acabaa... Offf:S:S napıcam ben
Benim hiç değerim yok adamın gözünde sanki. Hamileyim ve dinlenemiyorum, beni hiç düşünmüyo...
Artık dayanamıyorum. Çocuk doğunca eşim farklılaşır mı biraz acabaa... Offf:S:S napıcam ben
Son düzenleme: