Kaynana ve eşiyle baş edemeyen kadına yardım!

Eşime ne dersem diyim hangi şekilde söylersem söyleyim eşim onu "annemleri sevmiyo, istemiyor" olarak algılıyo malesef. En son yemeğe gel diye aradığında da gelmem demedim, "kaç gündür dinlenemiyorum, beni düşünmüyosun" dedim. Arayıp tamam gelme allah belanı versin dedi. Üzüntüden tansiyonum çıktı, sancım tuttu, hastaneye gittik hbr verdim ve hastaneye gelmedi..... Ben ne yapabilirim ki bu insana

Ne biçim eş o öyle vicdan diye bir şey yok. En başından beri böyleyse neden hemen çocuk yaptınız ki bu kadar merhametsiz bir adamdan aceleniz neydi. Tek başınıza mı kaldınız hastane de o da anasının yanında rahat rahat oturup yemeğini mi yedi rahat rahat siz hastanedeyken?

Eşime ne dersem diyim hangi şekilde söylersem söyleyim eşim onu "annemleri sevmiyo, istemiyor" olarak algılıyo malesef. En son yemeğe gel diye aradığında da gelmem demedim, "kaç gündür dinlenemiyorum, beni düşünmüyosun" dedim. Arayıp tamam gelme allah belanı versin dedi. Üzüntüden tansiyonum çıktı, sancım tuttu, hastaneye gittik hbr verdim ve hastaneye gelmedi..... Ben ne yapabilirim ki bu insana

Ne biçim eş o öyle vicdan diye bir şey yok. En başından beri böyleyse neden hemen çocuk yaptınız ki bu kadar merhametsiz bir adamdan aceleniz neydi. Tek başınıza mı kaldınız hastane de o da anasının yanında rahat rahat oturup yemeğini mi yedi rahat rahat siz hastanedeyken?

şeytan diyor git kk daki ilk konuyu bul çıkar ayıklasınlar pirincin taşını...

Kaynanam da eşimin yanında melek gibi. görseniz beni pek bi düşünüyo sanırsınız. ama özel hayat bırakmıyo. her haftasonumu onla geçirmek zorunda mıyım ben. ya da her çağırdığında gitmek zorundamıyım..

eşim her çağırdığında nezaketen geri çeviriceğine dur bi sorayım diyo ve ben arada kalıyorum. Oysa ben annemler çağırdığında çok sık oluyosa hiç eşime sormadan geri çeviriyorum kibarca. anne yoruluyorum, eşimin işi var vs diye.

Acaba ben de annem her çağırdığında eşime söyleyip onu bunaltmalı mıyım.. Öyle mi anlar beni...

cnm bence eşine yorgun olduğunu ama istiyorsa onu kırmak istemeyeceğini gidebileceğini söyle gidincede oturduğun yerde uyuklamaya başla:KK66:
sonra müsade iste başka odaya geç yat uyu gidene kadar. ama bu hep böyle olsun

yalnız isteyerek gittiğinizde yorgun olmadığında çok enerjik ve neşeli ol belki kafası dank eder eşinin

Annesıne gelmek istemiyorum demeye korkan adam bu konuda sıze yuklenıyor belliki.. Bahane olarak sizin gitmek istemediğinizi sunuyor..Araya mesafe koymayı becerebilecek bi tipte değil belliki..Zorluğu ondan..

Benim erkek arkadaşım daha soz yok nişan yok daha sormuştu, Benım tek korktuğum sey ailemle / senin aranda kalmak diye.. Cünkü annesine kıyımsız.. :)

Back
X